Skid tävling

publicerat i

Vid 13:30 så hade wilmas förskola tävling. Dom mindre barnen hejade på men Wilma blev ju såklart less fort så då gick vi till förskolan där det bjöds på semlor och sen prisutdelning. Alla barnen fick medalj och diplom :-) Wilma ville aldrig sitta still så och sprang runt runt runt. Och dom hade ju som en pall där barnen klev upp när deras namn ropades upp för att hämta sin medalj och diplom, där skulle ju Wilma upp hela tiden mest haha jag är helt slut nu. Sara och Vanja följde ju med så nu har dom sett hur Wilma har det på sin förskola :-) ikväll blir det nog tidigt för mig för känner mig redan slut och trött :)

Tack för igår och idag Sara, alltid lika trevligt att umgås med er :-)

Så här på morgonen

publicerat i

Barnen sov hela natten! Eller ja Wilma grinade till 1 gång ;-) man känner sig utvilad nånting nu. Wilma va på hur bra humör som helst i morse och blev glad när hon såg Vanja och Sara. Dom båda fick en stor kram. Sen va det dags för Wilma att fara på förskolan :) jag for hem och vi gjord oss klara för att fara in till stan. Nu sitter vi i bilen och väntar på att jysk och rusta ska öppna sen ska vi en sväng förbi Barnenshus med. Sen köper vi med oss lunch hem :) en bra dag helt enkelt :)
Och ja Wilma hade världens frilla i morse haha hon hade ju badat igår och somnade med lite fuktigt hår hehe men hon har ju lite självfall i sig själv med så ;) men bra söt iaf :-)

En onsdag

publicerat i

Wilma härjade lite i natt så man va extra seg när vi klev upp, jag fick väcka henne 6:45 för vi skulle hinna på morgonen. Lämnade Wilma sen for lagning handlade för dagen och kvällen för vi har fint besök av Sara och Vanja. Till lunch bjöd jag på flygande Jacob och till middag spegatti och köttfärssås ;-) barnen har lekt på kvällen och Vanja har gått massor :-) hon är så duktigt. Barnen sover nu och Sara for precis och handlade så vi kan höra maräng swisch!!! Mums!!! Vi ska se tredje Twilight filmen och sen bara ta det lugnt i soffan och sen sova :-)

Glömde visa

publicerat i

Bild på denna otroligt fina bukett jag fick av Sara i fredags. Hon satte ihop allt och blev så otroligt fint <3 den dagen jag gifter mig så vet jag vem som ska få arrangera alla blommor. Antar du dog den uppgiften Sara? ;-)

Redan vår?

publicerat i

Underbart väder men det är februari än så kommer detta väder fortsätta så kommer ju alla snö va borta tills man ska till stugan vecka 12 och 13 :( hade redan svårt att ta mig upp efter vägen nere hos grannarna med BMW:n, man sjunker som igenom snön :/ men man får ta det lugnt fram helt enkelt. Wilma hade bra aptit till middag, 7 st mini plättar ;-) själv åt jag bara en macka då jag inte har någon större aptit. Nu myser vi i soffan och ser på Disney junior :)

Tisdag

publicerat i

Denna dag började kl 5:30, lite väl tidigt men vill Wilma upp så vill hon. Idag fick hon välling till frukost men även så får hon lite annat när hon kommer till förskolan. Lämnade henne där sen for jag hem och sydde en tröja som ska skickas. Sen va det dags för mig att fara till sjukgymnasten. Jag fick lite övningar och sen en genomgång i gymet dom har där jag ska börja träna 2 ggr i veckan, ser jag fram emot :-) sen for jag hem och ser nu lite tv innan jag tänkte sy lite mer innan det är dags att hämta Wilma :-)

Ännu en underbar dag!

publicerat i

När jag lämnat Wilma på förskolan så for jag in till stan och skulle tvätta bilen, som visade sig va totalt onödigt för den va typ lika smutsig när jag kom hem. Så då tog jag slangen och sköljde av den ;-) sen kom Sandra och Lionel hit och vi for ner till Sofia stugan där vi grillade hamburgare till lunch, men synd det blåste så mycket där så vi for upp till oss där det oftast är helt vindstilla och mycket riktigt. Vi satt i gropen jag grävde i lördags och tände en till brasa. Där satt vi tills det va dags att hämta Wilma. Sandra och Lionel for nyss så nu ska jag börja med middag till mig och Wilma :-) känns man vart ute 2 dagar för kinderna är röda och man är slut i kroppen

Vilken dag!!

publicerat i

Vi kom till Kussjön vid 10, barnen fick leka en stund sen va det dags för lunch för dom och sen sova :-) vi gick på en promenad så dom fick somna. Sen gick vi in och kollade på ett hus som jennelies pappa håller på att renovera, oj så fint de va alltså. Jennelie tycker ju vi ska köpa det och flytta dit :-P sen så stod vi alla och diskuterade hur vi skulle ta oss ut dit vi skulle grilla. Jag och Jennelie tog vagnarna och började gå. När vi kom ut på isen så va det tungt! Men jag gick på sen så ringde Jennelie hennes karl Jörgen som kom och hämtade dom med skotern. På skotern baktill så hade han en tom släde som dom ställde upp vagnen på och Jörgen höll i den. Sen hämtade dom upp mig och Wilma och vi gjorde likadant. Wilma sov hela tiden men när vi lyft ner vagnen och stängt av skotern så vaknade hon. Det va ju så otroligt varmt idag så jag satt bara i fleece tröja och täckbyxor och Wilma hade overall men inget fleece under. Vi satt i en grillstuga och till lunch gjorde vi kebab! Så otroligt gott! Det ska vi då göra med när vi är ute och grillar så man inte bara gör hamburgare ;-) Wilma hade då så skoj och lekte i snön med hink och spade och slängde sig i snön. Stod ven och kramade en skoter som såg nästan ut som min hehe hon ville ju åka en sväng så jag fick låna den och så tog vi oss en runda :-) vi va ute nästan hela dagen. Ut vid ca 11 och hemma igen vid 15, när vi kom till huset va det paket öppning och sen bjöds det på tårta eftersom Jennelie fyllde år :-) men sen va det dags för oss att fara hemåt när klockan va nästan 16 :-) vi köpte middag i vindeln och sen har vi bara slöat i soffan. Wilma somnade på typ 5 minuter nu ikväll, så tror det tagit på att va ute hela dagen och sen ett bad på kvällen ;-) nu ska jag se lite 24 och sen sova då även jag är trött.

Söndag

publicerat i

Vi vaknade 6:30 och myste lite innan vi klev upp. Wilma sov hela natten förutom då hon kom in till mig under natten och ville sova där och hon somnade om direkt, är så mysigt när hon kommer in så :-) och man får ju ligga kvar i sängen hela natten med ;-) vi har ätit frukost och packat väskan för en dag i Kussjön :-) vi ska grilla och umgås med Jennelie med familj. Jennelie fyller även år idag så det ska ju firas :-) får se när vi far hem men känner ingen panik med det då Fredrik har farit och jobbat tidigt i morse och kommer hem på fredag kväll, om han inte stannar i Lycksele till på lördag och går på marknaden. Får se om vi i såfall möter upp han.
Känner det kommer bli en bra dag detta och solen lyser redan :-)

Så här på eftermiddagen

publicerat i

Sara somnade på soffan så då gick jag upp och passade på att sy en pyjamas till Wilma som jag igår klippte i ordning så va bara att sy ihop den. Sen när jag va klar gick jag ner då vaknade Sara så vi klädde på oss och gick ut. Jag körde lite skoter en kort sväng sen grävde jag en grop som vi satt i, sen fick jag en idé att försöka göra upp en brasa men ja det gick mindre bra, veden va blöt och sur så försökte med allt, brann ett tag men försvann lika fort haha men vi hade det mysigt i gropen och sen for jag en till kort sväng med skoter då ser jag Wilma och Fredrik komma hem så jag körde mot dom så Wilma såg mig genom rutan på bilen och hon vinkade och vart så glad :D och sen fick jag massor och långa kramar när vi klädde av oss och gick in, hon va riktigt saknad. Fredrik är och köper mat och sen ska vi mysa i soffan hela familjen. Sen när Wilma lagt sig ska vi se en film och sen sova tidigt :-)

Oj vilken kväll!!

publicerat i

Jag och Jennelie vart lite sen hem till mig för Jennelie skulle köpa en telefon. Sara va redan hos mig och hade börjat hacka upp alla grönsaker till tacosen, underbara du <3 vi åt och satt och spelade en spel som heter tjejmiddag då man ställer frågor som man sedan svarar på och diskuterar ;) blev mycket skratt iaf :-) sen lysande vi på musik och slöade i soffan ett tag för alla va sååå mätt haha mådde nästan illa då jag inte brukar äta så mycket nu mera :-) men sen började vi med ansiktsmask och hand crèmer och ja you name it! Man känner sig som en bebis i hyn på både händer och ansikte. Så trevlig kväll som slutade kl 3 :-) Sara deckade i soffan haha och helt orörlig, jag och Jennelie gick upp och la oss och skulle se the ring men vid 3 stängde vi av och somnade. Såklart vaknade vi klockan 8! Helt sjukt vad inställd kroppen är på att vakna tidigt. Nu ligger vi alla och slöar än men man måste nog kliva upp snart då solen lyser ute i det fina vädret :-)

Jaha vars är min sovmorgon?

publicerat i

Jag la mig sent igår, bara för att jag kunde och hoppades på att få sova länge på morgonen. Men nä här vaknade jag klockan 7, låg och drog mig och såg på tv till 8 sen renbäddade jag sängen och plockade undan lite på övervåningen. Igår när jag la mig lät jag allt ligga framme, fjärrkontroller, glad osv osv, bara för att jag kunde hehe nu på morgonen plockade jag bort allt, lika så baljan med vatten från mitt fotbad igår ;) så underbart skönt! Har ätit en god frukost nu och ser på 24, inte varje dag man kan äta frukost framför tv:n :) men oj så konstigt de va och kliva upp och se att rullgardinerna va uppdragna i lillans rum och ingen Wilma hemma så blir så glad när man går ner för trappen och skriker "mamma" ja hon är saknad och lika så hennes far. Men jag kommer ha en trevlig dag och kväll så det ser jag fram emot :)

21/2 2009

publicerat i

Tänk att det redan gått 4 år sedan jag träffade Fredrik. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Vi har hunnit med massor, vart utomlands, köpt hus, bil resor, haft oändligt mycket skoj på små tripper och det största av allt att vi fick bli föräldrar till världens godaste lilla tjej. Självklart har vi stött på jobbiga perioder precis som dom flesta par men det har gjort otroligt starka med. Vi vet vars vi har varandra nu och vi respekterar varandra. Finns ingen jag älskar mer än han och kan inte tänka mig någon annan jag hellre skulle vilja dela mitt liv med. Jag är så otroligt lycklig och nöjd med allt i mitt liv just nu.

Tack för helt otroliga 4 år älskling! Jag älskar dig så otroligt mycket!

(Bild från fjällen Hemavan strax efter vi blivit tillsammans)

Torsdag

publicerat i

Jag och Wilma klev upp vid 6:30 och myste ner oss i soffan och såg på lite barn tv. Sen blev det frukost för Wilma, fil med flingor och macka :) sen började vi vika tvätt och slå igång en diskmaskin. Wilma plockade dock fram mer än vad hon hjälpte mig hehe. Nu har jag just ätit frukost och nu väntar vi på pappa Fredrik ska vakna :) sen efter lunch så far Wilma och Fredrik upp till farmor och farfar och kommer hem på lördag... Vad ska man få hitta på ikväll? Dagen är ganska inbokad med besök på Leos med Lismarie och Ebba sen handla och köpa lite tyg. Men sen då? Ja det kommer kännas så konstigt att va helt själv i huset för det har inte hänt mer än några timmar förr. Nu blir det två nätter. Men fredag blir ju tjejkväll så det kommer gå fort så är dom hemma igen :)

Åter fint besök

publicerat i

Idag fick jag besök av Sara och Vanja :) alltid trevligt att få besök :) vi pratade mest bara denna gången och längtade till fredag ;) pratade om lite grejer vi kunde hitta på och skrev upp vad som behövdes handlas :) kommer bli en kanon kväll! Åter igen så fick dom båda en kram av Wilma när dom skulle fara :)

Idag på förskolan så hade Wilma pratat mycket om pappa. Dom trodde Fredrik skulle hämta henne idag eftersom hon sa pappa hela tiden. Även när jag hämtade henne så va det pappa, pappa som hon sa hela tiden. Tror därför det blir bra för dom att fara bort i 2 dagar bara dom :)

Fin morgon

publicerat i

Kunde ju inte motstå att ta kort på det underbara vädret när man körde Wilma till förskolan :) man bor ju för vackert alltså :)

Instagram

publicerat i

Ja nu har jag försökt sätta mig in i den världen så ni kan följa mig där med på itchy83 :)

Trevlig tisdag

publicerat i

Lämnade Wilma på förskolan sen for jag och handlade lite bra ha saker så som mat :-P fort hem och stöda undan lite, slog igång en tvättmaskin och sen kom Jennelie hit :D jag hjälpte henne göra en mössa och jag ritade ut ett mönster på en tröja i stl 98 som ska sys upp för en beställning :) tyg får jag köpa sen :) sen bjöd jag på lunch, wok grönsaker med grillad kyckling och creme fraich med vitlök och örter mums!!! Sen satt vi mest bara i soffan och pratade och kollade även igenom lite av wilmas kläder och hon fick med sig lite hem till Elisia. Hoptog även med sig babyskyddet dom ska låna av oss och sen en bärsele. Vid 13:30 for hon hem så hon skulle hinna hämta Elisia. Vi planerade även en tjejkväll till nu på fredag för då tänkte Fredrik fara med Wilma till sina föräldrar så jag får lite egen tid ;) oj nu får det bli fredag ;)
Även gjort en polisanmälan idag, så synd att människor kan luras och hur kan dom ha samvete för det?! Usch säger jag bara!

Resultat vecka 3

publicerat i

Ja förra veckan gick mindre bra :( hade så svårt att hålla mig undan från allt mumsigt då man är själv. Jag gick tyvärr upp förra veckan men nu tar vi nya tag :-)

Nya sängkläder!

publicerat i

I lördags så va jag ju och köpte lite tyger och denna gång så jag kunde sy ett bäddset åt Wilma :) ville det skulle matcha hennes björn Kittys sängkläder hehe tyckte dom va så fina. Hittade inte exakt likadana tyger men nästan ;) vart lite mindre än vad jag tänkt men det vart bra :)

Igår

publicerat i

Den 16 februari va det exakt 10 år sedan jag va med i bilolyckan som förändrade livet totalt. Jag har sedan den dagen inte jobbat en dag sen dess :-( har provat arbetsträna lite men det är allt. Smärtan har med åren blivit mer och mer och blivit som en ond cirkel där det började med nacken men nu nacken, hela ryggen, konstant huvudvärk ja en massa saker helt enkelt. Jag har ju till stor del lärt mig leva med detta och min vardag funkar bra. Men när Wilma föddes så fick man börja tänka om igen för jag fick mer ont, lite sömn och bära på en bebis. Men det är ju så klart värt det. Jag låter inte skadan hindra mig från att göra det jag gillar att göra. Skulle jag låta skadan styra mig så känner jag att jag inte lever. Får inte jag göra det jag älskar som alla andra bara för att jag är sjuk?
Idag är det aktuellt med arbetsträning igen och jag hoppas jag får börja snart för jag vill börja "leva" och få ett jobb. Är väldigt less på att bara gå hemma, men tyr man nu skaffat sig en hobby. Under åren som vart så har det både vart upp och nergångar så klart. En period va jag otroligt deprimerad men tog mig ur det och bestämde att nä nu ska jag ta kontroll över min skada. Sen den dagen har jag levt ett mycket bättre liv och ca 2 månader efter det så träffade jag Fredrik och mitt liv sen dess har bara vart helt underbart. Jag har verkligen levt och tagit dagarna som dom kommit.
Idag älskar jag mitt liv och finns inte mycket jag skulle vilja ändra på förutom så klart ett jobb ;)

Underbar dag

publicerat i

Va min tur att få sovmorgon men jag vaknade iaf först av alla och Wilma kom in till oss vid 7, men Fredrik gick ner med henne så jag fick ligga och dra mig iaf :) vid 8:30 klev jag ner. Vi busade på och åt lunch sen va det dag för Wilma och sova så Fredrik gick med henne en sväng i vagnen tills hon sov. Medan hon sov så passade vi på att städa ur en av bilarna eller Fredrik gjorde det medan jag drog om alla kablar till tv:n och stereon samt plockade fram dvd uppifrån då den andra lagt av. Men kopplade så via stereo ljud till både tv och dvd ;) nu blev det ju riktigt bra bland kabel härvan :-P jag dammsög och skurade golven sen vaknade hon. Då gick vi ut och gick till skidbacken här i byn och åkte lite skrana och sen tog vi en tur med skotrarna. Sen va det dag att gå in och göra middag. Nu blir det fö Fredrik att fara och balansera däcken på BMW:n sen ska Wilma bada och sova. Då ska vi bara se lite film och mysa sen sova, vi är alltid så trött på kvällarna nu för tiden :)
Detta har verkligen vart en kanon helg!

På eftermiddagen

publicerat i

När Wilma skulle äta lunch och sen sova så for jag in till stan, köpte som sagt lite mer tyger för att sy några beställningar. När jag kom hem sov Wilma så jag satte mig och sydde 2 mössor och två tröjor som nästan blev klara. Kl 14:10 sa jag till Fredrik han fick gå ut och väcka Wilma för då hade hon sovit 2.5 timme! Hon fick mellis sen gick vi ut och lekte igen :-) vi åkte lite mer skoter, vi tog en sväng runt på åkern och ner till Sofia stugan :) sen skulle Fredrik skotta så då fick hon åka med :-) hon så nöjd hon är alltså :-) jag körde lite skoter runt på gården och sen fick jag för mig att köra upp en ny skoter väg ner från åkern till gården, det slutade i en fast körning haha va en rätt så hög plog kant ändå :-P men det va första fast körningen för mig denna säsong. Fick tillslut hjälp av Fredrik som drog i skidorna medans jag gasade ;) vi gick in och bytte om och gjorde oss klara för att fara till min mamma och Mats för middag. Vi stannade kvar där tills det va dags för Wilma att sova, hon va riktigt trött och kanske inte så konstigt då vi vart ute hela dagen och hon fått åka och haft massa skoj :) hon somnade snabbt i bilen och när vi kom hem va det bara att lägga henne i sin säng så somnade hon fort om. Jag och Fredrik bestämde oss för att se en film. Medan jag va på toaletten så hade han tänt ljus och gjort det mysigt. Vi hade tänkt se Beck men tror våran dvd spelare har gett upp, den ville inte ladda filmen :( så vi kopplade in datorn och såg Wallander istället :) nu sitter vi båda trötta i soffan och ska snart sova :) imorgon blir det en till dag ut och vi hade tänkt grilla så hoppas på att lite sol tittar fram men kylan få gärna vara kring 0 grader ;)

Leka i snön

publicerat i

Vid kl 9 gick jag och Wilma ut :) vi åkte pulka, skoter och hade tänkt oss göra en snö gubbe men det va ju ingen klibbsnö :( men vi va ute över 1 timme och har haft jätte kul :-) hon ville knappt gå in nu hehe nu ska hon svart äta lunch och jag ska fara in till stan en sväng och lämna igen lite sängkläder och kolla lite tyger :) Fredrik kom ju hem 1 inatt så han har nyss klivit upp och oj vad Wilma blev glad :-) så nu får dom två lite egen tid när jag far in till stan :-)

Liten blivit stor

publicerat i

Sista tiden har Wilma ätit som halv dåligt när hon suttit i sin matstol. Så nu på morgonen tänkte jag testa så hon fick sitta på en vanlig stol. Gick väll lite bättre men då va det ju kul att kunna klättra ner när man vill ;) jag testade även fil och flingor med ostmacka till frukost, annars får hon ju gröt med macka. Det gick hem och hon åt upp nästan allt ;)

Tidig morgon

publicerat i

Men beror inte på Wilma, jag vaknade av mig själv kl 5:15, va är det för fel på mig?! Wilma har sovit hela natten utan ett pip. Jag tänkte jag skulle gå ner och sätta mig i soffan och se lite tv. Men när jag gick ner för trappen sådär efter att försökt somna om fram till kl 6 så vaknade ju såklart Wilma av mig :( vi sitter nu i soffan och ser på Bolibompa ;)
Idag/kväll kommer äntligen Fredrik hem, wilma frågar efter han hela tiden så tror hon saknar han jätte mycket precis som jag :) men tror inte hon hinner se han idag/ikväll för han kommer nog hem efter hon lagt sig :( men oj vad hon kommer bli glad imorgon när hon vaknar ;) idag ska jag fortsätta sy lite och sen bara känna lugnet och plocka undan lite här hemma :)

Alla ❤ dag

publicerat i

Ja den dagen kommer inte firas alls, Fredrik är ju borta än så det känns som det kvittar :( men jag har ju iaf min Wilma och vi kommer äta hennes favorit mat, makaronipudding, va ett tag sedan nu ;) sen ikväll ska jag nog sy klart lite grejer som ska skickas och sen bara se tv. Hämtade min mormor och morfar på flyget då dom varit och hälsat på lite släktingar och lite annat :) sen bara hem och sett tv samt ja sy hehe

Lite nytt

publicerat i

Äntligen kom grejerna jag väntat på till vagnen. Köpte en ny åkpåse från buppa brand black star och sen en sittdyna från Addbaby. Sydde sen ett matchande bumberskydd. Nu fattas bara axelbandsmuddar :) blev verkligensnyggt och vagnen fick sig ett lyft ;) ska sen i framtiden tvätta sittdelsklädseln då den börja va smutsig :)

Färdigt

publicerat i

Idag avslutade jag det sista på presenterna som jag sytt på till kompisar som ska ha barn :) blev riktigt nöjd och har nu fått förfrågan av massor som vill jag ska sy åt dom, roligt :D

Fet tisdag

publicerat i

Denna dag blir min "skräpmats" dag. Åt våfflor till middag och sen semla efteråt, Wilma va inte direkt så impad av den hehe

Sen va ju jag hos frissan idag och är så grymt nöjd! Klippte typ bort hälften av håret oh jag fick åter tillbaka min lugg ;) har alltid gått till headline förr men denna gång gick jag till hårizont. Dom hade ännu bättre massage stolar och super trevlig personal. Hon sa även att min hårbotten va super torr men samtidigt håret fettigt :/ och det beror på för lite sömn... Konstigt haha not! Så jag fick ett special schampo i håret sen även en inpackning. Medans den satt i så plockade dom mina ögonbryn, brukar ju alltid göra det själv men tänkte Luca till det lite ;) oj så jag njöt när dom masserade hårbotten. När jag låg där så drömde jag mig bort om att få fara på ett spa och få massa olika behandlingar. Iaf jag är nöjd och nu lär håret växa fort när absolut allt nött är borta :)

(Håret ser kortare ut än vad det är)

Väntans tider

publicerat i

Sitter nu i bilen utanför posten och väntar på att dom ska öppna, bara 10 minuter kvar. Ska nämligen posta en sittdyna som jag sålt :) sen ska jag förbi BMW och hämta upp en vajer så vi får tillbaka antisladd och spinn på bilen, ovant och köra bil utan det hehe, blir lätt sladd ;) sen ska jag väll fördriva lite mer tid så jag kan klippa mig kl 10:15 :D undrar vad jag ska hitta på för något ;) sen blir det hem och sy lite av det jag klippte ut igår :)

En dag i Kussjön

publicerat i

Kom dit strax efter 9 och det blev en massa surr och sen lunch och ännu mera surr när elisia sov som va lite krasslig idag så hon va hemma. Jag hämtade även vällingen jag skulle få sen kom även kläderna från me & I och oj så sköna dom är :D sen kom mina mönster så ikväll ska jag klippa ut lite :)

Resultat vecka 2

publicerat i

Förra veckan va lite jobbig. Suget va otroligt jobbigt att motstå och jag fuskade någon dag. Sen sov jag otroligt dåligt då Wilma va sjuk tisdag och onsdag. Men jag gjorde det bästa jag kunde och vågen visade iaf:

-1.2 kilo!

Så nöjd med veckan som va och nu tar jag nya tag.

Idag far jag till Kussjön och hälsar på Jennelie efter jag lämnat Wilma på förskolan :) imorgon skulle jag träffat Lismarie men hennes dotter Ebba har blivit sjuk så det blir bara ett besök hos frissan :)

Wilma sov faktiskt riktigt bra inatt. Vaknade till några gånger fram till kl 22 men sen sov hon hela natten fram till kl 6, lite tidigt för min smak men hon somnade ju kl 18:40 igår så ;)

Vars rymmer hon allt?

publicerat i

Ibland undrar jag vars dotra stoppar all mat, gröt till frukost och massor med russin ;) lunch 3 korvskivor och massa makaroner, mellis en smoothie, 2 kex och vatten i mängder. Middag 1 lax bit och 1 jätte stor potatis och på kvällen brukar hon dricka 3 dl välling! Jag klagar inte för förr va hon då så kräsen ;)

En rolig grej

publicerat i

Igår när jag står och gör lunch så skulle Fredrik flytta på skotern. Wilma hör den såklart. Hör hur hon är i hallen sen öppnas dörren och ut springer Wilma!!! Men hon tog iaf på sig skorna innan hon sprang ut hahaha tokiga barn ;) vadå skoter frälst tjej ;)

En söndag som känns som en måndag

publicerat i

Fredrik va ju ledig i fredags och vi gjorde massa grejer. Men hela dagen igår fick jag för mig det va söndag :/ för Fredrik for tidigt tidigt i morse och jobbade så därför känns det som en måndag. Så nu är vi själva jag och Wilma tills på fredag kväll :( han är redan saknad. Och det slår aldrig fel heller att direkt han är borta så börjar det snöa och denna gången första timmarna han är borta. Bara återstår att se vad som mer händer i veckan som brukar va hand grejer att ta hand om :-P
Har redan måndagen och tisdagen uppbokade med grejer. Gäller att hålla sig sysselsatt så veckan går fort. Måndag far jag till Jennelie och tisdag ska jag klippa mig och sen träffa Lismarie :) trevligt trevligt :)
Ingen som vill bo hos mig denna veckan hehe?
Tur man iaf har Wilma som sällskap efter hon vart på förskolan. Hon frågar redan efter sin pappa så kommer säkert bli några jobbiga sista dagar på denna vecka :(

Fick ett ryck

publicerat i

På eftermiddagen att rensa i vårt skafferi som vart ett bombnedslag tidigare. Men nu kan man gå in där igen ;)

Lördag

publicerat i

Min tur att kliva upp med Wilma men hon vaknade ändå kl 7:30 så helt okej ;) vi åt frukost och sen myste vi i soffan till barnprogrammen på Disney junior :) runt kl 9 kom Fredrik ner och då började buset ;) dags sen för lunch och Wilma att sova. Vi väckte henne ganska nyligen då hade hon sovit över 2 timmar ;) inte kall någonstans så man klädde henne helt perfekt ;) nu har hon fikat och vi funderar vad vi ska hitta på nu på eftermiddagen men tror det bara blir att va hemma och umgås hela familjen för imorgon kl 6 ca så drar Fredrik till Norge och kommer hem sent fredag kväll. Till middag blir det iaf tacos :)) mums!!! Sen ikväll när Wilma somnat så blir det bara att mysa och umgås i soffan jag och Fredrik :)

Fredag

publicerat i

Jag fick sovmorgon i morse för Fredrik är ledig :) vi gjorde oss klara och körde Wilma till förskolan. Sen for vi in till stan och gjorde bort massor med ärenden så som handla för veckan, Apoteket, lämna kläder till mamma som ska postas till syster, åt lunch på max :))) och sen ÖB. Samt så fick jag handla lite tyger, yay! :) sen hem och började laga matlådor för nästa vecka för Fredrik ska jobba i Norge från söndag till fredag. Medans jag gjorde det for Fredrik och hämtade Wilma och dom drog vidare till Leos lekland med Niklas och Lo :) nu tar jag det mest bara lugnt i soffan och ser 24 :) trevlig helg alla!

Frisk & pigg

publicerat i

Wilma är frisk. På förmiddagen va vi inne och myste och busade sen va det dags för henne att dova lunch och hon sov i 2.5 timme ;) sen gick vi in och åt mellis och sen klädde vi oss för att gå ut och skotta snö, när vi är ute kommer Fredrik hem och Wilma vart så glad :) han hann knappt ur bilden innan hon va där :) sen skottade vi fram skotrarna och hon fick åka en sväng. Efter vart ute i över 1 timme gick vi in och förberedda middagen, sen gick Wilma och Fredrik it igen för att skotta med traktorn :) Wilma ville så gärna åka då vi va ute tidigare och fick knappt på henne kläderna för hon skulle bara ut! Tihi våran lilla motor tjej ;) idag är jag trött och ligger på soffan nu och ska nog snart lägga mig...

Träningen

publicerat i

Tyvärr så har det inte blivit något av med träning denna vecka :( Wilma blev ju sjuk tisdag kväll och då sovit sämre än vanligt så man har vart helt slut på dagarna. Men nu är hon frisk och ska på förskolan imorgon igen så då ska jag se om jag kan få in ett pass på crosstrainer, för saknar det lite faktiskt. Ser fram emot måndag då jag igen får väga mig och se om jag har bra resultat denna vecka trots inte så mycket träning.
En hamburgare från max lockar extremt mycket just nu, inte ätit skräpmat på över 2 veckor nu. Tror jag kanske ska ofta mig en burgare till middag kanske, beror ju iofs på lite när Fredrik kommer hem om det stämmer in på middagstiden ;)

Klänning/tunika

publicerat i

Denna klänning började jag med igår kväll och gjorde klart det sista lilla som va kvar. Vart nöjd :) hoppas hon gillar den :)

Sytt ännu mer

publicerat i

Vi sydde massor igår kväll. Jag hann sy 2 par byxor, 2 scarfar, 2 mössor, på börjat 2 filtar och sen en tröja till Wilma. Som vanligt så rann tiden iväg och klockan blev ganska mycket, men hade ju inte spelat någon till när Wilma sov så oroligt iaf. Jag lägger inte ut någon bild på det jag sytt för det ska bli presenter ;) wilmas tröja kan ni få se sen nr den är helt klar ;) får se vad vi hittar på idag nu när Wilma fick feber, men hon har fått Alvedon nu på morgonen och hon verkar faktiskt ändå rätt pigg ;) pyjamas hela dagen ;)

Otur

publicerat i

Kan man ju minst säga! Wilma fick feber igår kväll :( är ju typiskt när man har besök och allt. Hon sov så otroligt oroligt hela natten och inte blivit så många timmars sömn :( men nu är vi vakna och vi ligger i sängen och ser på tv :) Sara och Vanja sover än så ska försöka va tysta ;)

Besök

publicerat i

Lämnade Wilma sen in till stan och handla lite och sen lite mer tyger :) fick in pengar från min beställning och sen hade jag julklapps pengar med så räckte precis :) men glömde köpa det jag for dit för igentligen, knappar! Typiskt men får fixa det sen ;) idag har vi besök av Sara och Vanja som även ska sova över här för hennes karl är borta han med så vi tänkte passa på att sy lite när barnen sover :) kanske se om vi hinner med en film också :) men blir inte att hålla på lika länge som sist hehe ;) av tygerna jag köpte så har jag påbörjat lite presenter :) känner ju några som ska få smått i sommar. Klart har några grejer blivit redan ;)
Nyss avnjutit god spagetti och köttfärssås som Sara kom med, fick receptet så det ska jag göra sen :))
Trevligt att ha besök så här hela kvällen, kan ju bli rätt så långtråkigt att va själv länge.

Docksäng och pall

publicerat i

I slutet på förra veckan kom det med posten och hade totalt glömt bort det. Men ikväll skruvade jag och Wilma ihop det och sen upp på hennes rum :) sen har vi mest bara myst och sett tv och sen fick Wilma prata med Fredrik en stund :) hon somnade hyfsat fort och jag tror det får bli en tidig kväll för mig idag ;)

Min första beställning

publicerat i

Den är nu på väg till rosviken i Piteå :) börjadesy den när jag kom hem från att lämnat Wilma på förskolan och kl 14:45 va jag klar :-P

Resultat

publicerat i

Efter en vecka med viktväktarna har det gett resultat. Har ätit efter mina poäng hela veckan, tränat på både crosstrainer och ett pass zumba. Även unnat mig gotta 3 dagar i rad! Gah! Trodde jag aldrig men med hela min bonus poäng kvar till helgen och poäng jag fått ihop av träningen så gick det. Iaf här är resultatet:

-2.2 kilo på 1 vecka :D otroligt nöjd :)))

Jag har denna vecka känt mig piggare än normalt och verkligen känt peppen och då ger det resultat. Nu börjar en ny vecka och lika peppad nu :)

En till dag på Leos

publicerat i

När vi vaknade och kollade på tempen så visade den -16 grader. Men solen lyste och va jätte fint väder. Men vi bestämde att vi skulle fara på Leos lekland igen så Wilma kunde få leka med sin pappa som imorgon igen far mot Blekinge och kommer hem på torsdag. Lika som igår så busade och sprang massor så man har svårt att hinna med. Wilma fick väldigt statiskt här av bollhavet hehe ;) Sällskap fick vi igen av Sandra, Albin och Lionel :) alltid lika trevligt :) vi åt middag där och sen for vi på kvantum och handlade lite :) när vi kom hem blev det bada för wilmas del och nästan direkt i säng hehe vi kom hem vid 18 tiden. Hon slocknade riktigt fort lilla damen ;)
Idag fick jag även min första beställning på kläder, ett par byxor och en tröja :) är ju så svårt att veta hur mycket man ska ta betalt men vi kom överens tillslut och det känns rimligt faktiskt :) trodde inte jag skulle få några beställningar hehe men är ju bara kul. Det jag tjänar ska jag köpa mer tyger för ;) hmm vad mer har hänt? Tror det va allt ;)

Oj en sån dag!

publicerat i

Vart ju inte så många timmars sömn men man höll igång iaf. När Wilma sov lunch så passade jag på att äta lunch, se lite tv sen packa för dagen som tillbringades på Leos där vi mötte upp sandra, Albin och Lionel. Vi kom dit vid 13:30 och Wilma busade på som aldrig förr, hade fullt upp att hänga med hehe hon fick middag där och sen bar det vidare till min farmor som vi inte än bytt julklappar med. Det bjöds på jätte god mat och efterrätt. Wilma va inte alls blyg och tog verkligen för sig. Och hon gillade gamle farmor Eivor och dom kollade i böjer ihop och hon fick sitta på en egen stol och äta massor av gurka hehe som hon älskar ;) sen skulle vi öppna "julklapparna" och Wilma fick jätte fina Disney figurer av sin morbror Markus :) Musse pigg och Mimmi! Hon kramade dom direkt och gick iväg med dom till soffan :) dom va verkligen otroligt fina. Han köpte dom i USA när han va där på Disney world, så han har släpat igenom dom på deras resa och vid ett tillfälle glömde han dom på flyg platsen och hann hoppa in i taxin så dom fick vända hahaha! Tydligen va det inte så lätt att bara hämta dom utan han fick veta polisen va påväg osv, vilken cirkus! Nu är vi äntligen hemma iaf och är verkligen helt slut! Blir nog en tidig kväll men väntar på min älskling som borde komma hem snart.

Sy natt

publicerat i

Vilken helt underbart kul kväll jag hade igår. Sara kom över och vi åt god mat, kycklingfile med Västerbottens ost och soltorkade tomater med hemma gjord klyftpotatis och bea sås och till efterrätt choklad pudding :) sen började vi sy :) Sara fick klart en tunika åt Vanja och jag hann sy byxor, scarf och två mössor, en mössa även åt store bror Jack så dom kan matcha ;) nu fattas bara en body :) och ska du en kläd påse och lägga kläderna i :) är faktiskt riktigt nöjd. Vi höll på fram till 2 på natten och typiskt Wilma skulle vakna till precis när Sara skulle fara och kunde inte somna om förns 3:30 och sen vart det morgon kl 7:30 så nu känner man sig lite slö men det är de vet ibland ;) vi passade även på att äta mums mums och lite chips. Och jag färgade även håret brunt :)) super nöjd med kvällen så jag tackar dig Sara det får vi göra om flera flera gånger :)))
Just ja Wilma fick även en present av Sara när hon kom, en tröja med chuggington och Wilma blev jätte glad och skulle ha på sig den direkt :) och även nu på morgonen :) idag väntar Leos med Sandra och Lionel och sen middag hos min farmor då vi inte bytt julklappar med dom än ;)

Bra dag

publicerat i

Vi vaknade faktiskt av väckaren i morse jag och Wilma :) hon kom in under natten och la sig hos mig men inte bökat något så skönt!!! Så känner mig utvilad idag. När jag lämnat Wilma på förskolan körde jag in till stan och handlade och sen in på Ohlssons och köpte tyg så jag kunde så åt min nya syster son :D tiden bara rusade iväg, för när jag kom hem åt jag lunch, medans den va i ugn så gjorde jag ordning mönstret till dressen och klippte ut tyget. Sen åt jag och såg ett avsnitt av 24 som jag knappt sett på hela veckan :) sen gick jag upp och började sy ;) jag ändrade lite från mönstret och la dit det svart kantbanden nere vid fötterna och arm mudden :) blev faktiskt riktigt nöjd. Ska även sy till mössa, scarf och sen body och byxa :)
Ikväll kommer Sara hit och vi ska ha tjej kväll när Wilma somnat :) Fredrik är i Västerås med jobbet så vi passar på. Vi ska se film, färga hår, sy lite och bara mysa :) har laddat upp med nyttigt gotta ;) dipp med morots och gurk stavar och sen chips som är gjorda i ugn istället för friterade, mums!