Tre dagars feber

publicerat i

De va det Wilma hade i helgen. Och igår fick hon utslag vilket inte alla är ovanligt dom kliar inte och smittar inte. Nu håller jag tummarna hon slipper mer sjukdomar på ett tag :)

Blir bara less ibland...

publicerat i

Älskar att bo i hus, vårt hus, det här huset. Men det ska då alltid va något. Kan man inte bara få "bo"? Nä nu måste vi kanske skaffa ny vatten tank, filter och någon slags maskin och ja allt kostar ju pengar. Sen till våren måste vi gräva om våran avlopps anläggning med. När ska de ta slut?!

Pigg & glad

publicerat i

Wilma ska till förskolan idag, hon leker och leker :) sitter på sin häst och kollar på huset fullt :)

iPhone 5!!

publicerat i

Dig fick jag den:D hämtade ut den och även en klänning jag beställt från BronPrix :) så sitter nu och tittar igen den och leker hehe. Grymt mycket lättare än den gamla iPhone 4 s, större skärm :) =nöjd!

Gjort om i Wilmas hörna igen!

publicerat i

Vi tog ju ner wilmas bord och stolar för ett tag sedan och va aldrig riktigt nöjd med placeringen så nu testar vi en annan plats :) än så länge är båda jag och Wilma nöjda :) men allt får ju inte riktigt plats. Hennes "kök" fick ju inte den bästa placeringen men än så länge leker hon ju inte med dom riktigt som man ska. Är mer smäll i luckan osv så detta får funka för nu. Men tror med tiden så blir det att göra om rummet nere till lekrum.

Det vänder...

publicerat i

Wilma ha vart feber fri idag och sover nu i vagnen sen 2 timmar tillbaka. Jag har passat på att plocka undan lite och sen se lite one tree hill. Stephan har fått vattkoppor!! Hoppas innerligt han blir frisk tills på tisdag för då drar vi ju till Sthlm. Min telefon har kommit idag så ska hämta ut den sen idag :D

Reklam

publicerat i

Alltså jag fattar inte hur TV4 kan ha över 9 minuters reklam under solsidan!!! Ett program som sända mellan 20-20:30 så är det reklam?!? Helt sjukt! Och då i ett svep med! Skandal nästan ju! Tur vi spelade in det och såg det nu så man kunde spola igenom reklamen!

Vinter tid

publicerat i

Ja då inatt så ställde man ju tillbaka klockan en timme... För så va ju det helt underbart men med barn... Not so much! Wilma vaknade kl 6, och med feber så har hon vart gnällig hela morgonen. Nu vid 9:30 så va det tvärstopp för henne och hon vart finnigare än grinigast. Provade ge henne välling men då blev hon bara mer förbannad. Nu ligger hon och sover och kan ju hoppas hon vill sova ett tag. Men vilket som så blir Wilma hemma från förskolan för tempen visade 39,3 vid 9 i morse.

Feber

publicerat i

Hela dagen idag så har jag tyckt Wilma har känts varm, men kollat tempen och aldrig vart något. Men nu vid middag så va hon inte alls intresserad utan bara grinig. Sen somnade hon nästan i soffan med mig, gick då och tog tempen och den visade 38.6! Är då första gången Wilma har feber utan vare sig spruta eller vattkoppor. Någon gång ska ju va den första. Men tror faktiskt det kommer från tänderna för hon är sär med händerna hela tiden. Lite energi har hon ju ändå. Nu springer hon omkring naken för busen fick av sig blöjan själv hehe

Middags gäster

publicerat i

Till middag så hade vi bjudit över Sandra, Albin och Lionel. Blev porter stek på älg med potatis gratäng och sås på skyn från köttet, mums!!! Stephan fick även mat i magen han med då han kom precis få vi åt :) Wilma och Lionel satt länge och såg på Teletubbies men sen vid 18:30 blev Wilma väldigt grinig så dags för välling och sängen. Hon somnade på en gång utan minsta pip fast allt folk pratade nere ;) tack för en super trevlig kväll :D

Shoppa

publicerat i

I helgen måste jag fara och shoppa vinter möss till Wilma, börjar ju va kallt nu. I morse hade vi -8 så va premiär på hennes täck jacka och byxor :) fick gå till grannen där våran bil står för vägen längre ner håller vi på att göra om så kan inte köra där.

En sån där dag man gärna glömmer

publicerat i

Varit på AF idag och det mötet fick verkligen ens tankar att snurra och drog upp en massa saker som man ute alltid orkar tänka på. For fort hem bara för att jag inte orkade tänka på allt. Meningen jag skulle till Sara men kände jag inte va på det bästa humöret så då inget vidare sällskap.
Varför kan det inte bara vara enkelt för? Känner mig långt ner på botten och har en lång väg att gå innan jag är ute på arbets marknaden. Mest av allt hade jag bara velat va frisk och hitta ett jobb och leva livet liksom. Men förr eller senare kanske så är det min tur.

Strålande sol!

publicerat i

Vilken underbar morgon :) fick sova till 7:30 och möts av solen som lyser genom fönstret :) Wilma är på sånt strålande humör nu när hon sover ca 13 timmar/natt :) har gjort ett träningspass och duschat så nu sitter jag i soffan och känner mig stolt :D känns lättare att slöa när man ändå redan gjort sin träning för dagen ;)

Konstigt detta

publicerat i

Andra morgonen irad nu som Wilma sover länge på morgonen. Nu sover hon fortfarande, iofs vaknade hon till vid 2:45 och va tvungen ge välling annars skulle hon aldrig somna om. Åt dåligt överlag igår så hon va hungrig. Somnade om direkt och ja sover än, sitter i soffan och ätit frukost, njuter av egentid så här på morgonen vilket är ovanligt. Snart måste jag väcka lilltjoppa för att göra oss klar för förskolan ;)

Innan sängen

publicerat i

Vi myser i soffan, Wilma har precis ätit sin välling. Är så mysigt att ligga i soffan och bara mysa :) pingu är det som gäller i soffan men uppe i sängen är det kon hon fått från sin morbror Markus och sin diinglis :)

Måndag

publicerat i

Fick sova till 7:30 i morse :) så skönt Wilma, tack! :) åt frukost och såg lite barn tv sen va det iväg till förskolan. När jag kom hem så tog jag ett tränings pass på cross trainern :) skönt att försöka komma igång igen :) nu softa i soffan framför one tree Hill :)

Kalas

publicerat i

Varit på kalas hos Sara :) Vanja blev så nyfiken på Wilma och ville va upp i henne en del :) alla släktingar va där till både Robert och Sara :) roligt se alla dom :) Wilma va blyg först men sen tog hon för sig ;) hon höll på ge mig hjärtslag när hon tog tag i ett par ljus lyktor och sen slänger i golvet men dom höll ;) och skrattet Wilma gav av efter det va ju bara så skönt. Alla skrattade åt henne hehe

Bilder på garaget

publicerat i

Ser som nytt ut, bara plocka undan lite från bänken och ställa allt på sin plats :) luktar gott där inne hehe

Ser ni?

publicerat i

En bekant va på väg hem från bion igår i Östersund. Dom såg paranormal activity 4. Är det bra jag som ser armen/handen i skuggan där till vänster under skylten på backen?

Söndag morgon

publicerat i

Va min tur att få sovmorgon så jag låg till ca 9, oh så skönt de va kan jag lova. Fredrik hade till och med vaknat av mig i natt pga att jag snarkade och det gör jag endast om jag är jätte trött eller full hehe och senaste nätterna har jag inte sovit så mycket. Wilma vaknade bara en gång så man känner sig mer utvilad nu. Sen gick vi ut en sväng och Wilma fick premiär ha på sig vinter overallen då det va -1 ute. Men blev nog i varmaste laget skulle jag tro. Vi tog ut allt löst från garage golvet ut under carporten och nu ska golvet rengöras. Jag fick dock skippa det för ryggen sa nej på en gång :( blir så rent och fint när allt är borta från golvet och golvet skurat :) tänk om det alltid kunde va så :-P Wilma sover nu lunch och man ska väll försöka få sig nåt i magen då kanske. Får se vad resten av dagen bjuder på.

Bilder

publicerat i

Bjuder på lite bilder från dagens ute lek :) underbar höstdag alltså. Men snart vill jag ha lite snö på backen då jag vill kunna köra skoter :)

2 års kalas

publicerat i

Vi vart bjudna på Elliots 2 åra kalas idag. For över dit vid 17:45 och man märkte redan då att Wilma började va trött. Men vi härdade ut till 19:15 sen gick vi hem. Wilma fick va med på sin första fiskedamm :D men hon förstod inte riktigt vad hon skulle göra så hon gick :-P hon fick iaf majskrokar och russin i sin påse :-) lyckat för hon älskar russin :) nu sussar hon sött och jag sitter i soffan och ska ta min medicin så jag kanske slipper smärtan i ryggen som är riktigt för jävlig just nu :(

Lite avis på Sandra och Albin som är i Stockholm i helgen, känner vi också skulle behöva komma bort. Men den 2 november så far vi till Stockholm och åker cinderella :-)

Flygning

publicerat i

Fredrik fick i 30 års present en flygning av några kompisar. Va meningen han skulle fått flyga samma dag som hans 30 års fest men vädret va dåligt. Men idag är det ju helt underbart väder så nu vart de av :D dom flög runt umeå och även över långviken. På bilden ser man vårt hus :D

Garage

publicerat i

Innan lunch gick vi ut i garaget och bytte till vinterdäck på passaten. Wilma gillar verkligen att springa runt där och leka med stolar och annat :) hon ville även hjälpa till att styra ut sommarsäcken på pirran och även åka lite själv hehe :) nu sover hon lunch och jag ska vila i soffan då jag är riktigt trött idag då morgonen började kl 6:15.

Bla hi bla ha

publicerat i

Har inte så mycket att säga om denna fredag, den liksom rusade förbi. Va på ett till info möte på AF sen hem å vilade en stund få Wilma vaknade några gånger inatt. Två nätter irad har hon sovit oroligt, önskar hon kunde prata och säga vad felet är. Så somnat efter kl 00 två dagar nu. Ska sova nu och hoppas på mer sömn.

Föräldrarmöte

publicerat i

Ikväll va jag på mitt första föräldrarmöte, vuxen poäng för mig :-P mest prat om deras planering, personal, barnen osv :) roligt att se lite andra föräldrar med :) Wilma va med sin mormor och bonus morfar, nattningen gick si så där, tror hon testar sin mormor hehe hon ville bara leka haha

Lite shopping

publicerat i

Efter mötet jag hade idag på AF så hade jag tid över innan jag skulle hämta Wilma så jag gick in på Lindex och hittade massa fint :) skorna va dock för små så måste byta dom :(

Åter till vardag

publicerat i

Idag ska Wilma på förskolan, alla koppor är nu skorpor och massor har försvunnit :) tur de för det hade kört ihop sig lite idag då jag har möte på AF som jag trodde va kl 9:30 men det va kl 12:30 och slutar 14:30 och Fredrik börjar jobba klockan 14, typiskt man ska ta fel på tiden men sånt som händer ;) Wilma har då energi så det räcker och blir över och massa spring i benen så fara tillbaka till förskolan blir nog bra. Man är iaf livrädd man skulle missat någon kopp som kan va vätskefylld men har verkligen försökt kolla överallt och inte så lätt när hon ute ligger still heller. Men gått en vecka nu så det är ju det som sägs dom ska va hemma så :)

I höstmörkret

publicerat i

Så tänder vi ett ljus för pappa Fredrik som måste jobba till kl 22 ikväll :( tänker alltid på dig hela dagarna. Älskar dig, puss!!!

Utvilad

publicerat i

Wilma sov från 18:30 till 7 i morse utan att vaknar en ända gång under natten, oj så skönt att vakna och känna sig utvilad för omväxlingens skull :) är sköt detta är över med kopporna. Nu sover hon ute i vagnen och somnade på bara någon minut så jag har egen tid i soffan framför one tree Hill :)

Så underbart!!

publicerat i

Natten va så mycket bättre än dom vart tidigare :) behövde inte byta någon blöja eller ge någon välling. Hon har vaknat till men somnat om. Sen tog Fredrik henne på morgonen så jag fick sova vidare :) sen vaknar jag till synen av snö!!! :D dagen kunde inte börja bättre :) Wilma har idag suttit på pottan men med kläder på hehe

På bättringsvägen :)))

publicerat i

Idag fick vi besök av Sandra och Lionel :) alltid lika trevligt. Barnen åt lunch sen gjorde vi dom redo för en promenad och sovdags :) när vi va ute och gick så började det snöa :D dock snö blandat regn så det blev mest bara blött. Men sen sov dom och vi gick in och åt lunch :) Wilma sov hur bra som helst idag. Från ca 11 till 13:40 :) utan att vakna. Så hoppas på en bättre natt och hon har även fått medicin mot klåda som min bror va och hämtade ut. Och han stannade även på middag.

Fredrik fick körningen som vi hoppades på så nu får man lite avlastning om natten skulle bli jobbig :)

Blir nog en hyfsad tidig kväll då jag känner men helt färdig :) får se vad morgon dagen bjuder på :)

Ändå helt okej...

publicerat i

Natt, hon vaknade ca 2 ggr men då va det panik skrik varje gång då hon bajsat och det fräter ju mot kopporna :( men där vid 4 tog det ett tag innan jag fick henne lugn. Va först när jag la henne i min famn i våran säng som hon lugnade ner sig. Fick då lite välling sen bar jag över henne till sin säng också en sov hon vidare fram till kl 7 :) men klart kroppen känner sig lite sliten. Nu på morgonen så leker hon på med sina nya leksaker och är på riktigt bra humör. Får besök sen idag av Sandra och Lionel :)

Tips vid koppor

publicerat i

Vi har testa PoxClin, är ett kylande skum som man sen stryker ut på kroppen. Den ska kyla och lägga sig som en hinna över kroppen. Tycker att den funkar faktiskt. Men sen bada och ha bomulls kläder på och tunna kläder så dom inte blir varm. Dessa tips fick jag från 1177. Men sprayen där hittade vi på Apoteket som tips från dom. Lite syr men lätt värt det om man får sova och även lindrar för dom små. Kostade 199:-!!

Dagen förbi

publicerat i

Nu ligger Wilma i sängen, blev en tidig kväll för henne idag. Vart så jobbigt för henne och inte ens på dagen gick det att sova. Vaknade flera gånger och hon grinar :( men hon är verkligen så duktig så hon har fått presenter idag. Hon fik en hund som spelar massa olika melodier och även skäller, fick sin egna teletubbies, den gula LaLa :) den uppskattades :) sen fick hon en kassa aparat och en till dinglis (snutte) för den andra behöver tvättad och har även kvar den andra på förskolan så detta va dinglis nr 3 :) tror alla sakerna uppskattades och hon har haft jätte skoj idag trots feber och koppor.

Blir natten lika hemsk som igår så ska vi uppsöka läkare imorgon för att få recept belagd medicin mot klåda. Men vi håller tummar och tår hon får sova lite bättre inatt.

Har vi tur så kommer Fredrik jobba eftermiddag i veckan då börjar han kl 14 och sluter på kvällen någon gång. Då kan han ta Wilma på morgonen om natten vart jobbig och även hjälpa på dagen :) så håller tummarna det blir så. För det passar verkligen oss i veckan för jag har även två möten torsdag och fredag på FK som jag måste fara på.

Nu ska jag känna lugnet och sen få hoppas på sömn :)

Jobbig natt

publicerat i

Detta har med lätthet vart den jobbigaste natten sen Wilma föddes. Hon sov hyfsat fram tills vi la oss vid 22, men efter det vaknade hon var 20e minut fram till 00:30, då gick Fredrik ner och la sig så en kunde få sova så han orkade ta Wilma på morgonen. Det längsta hon sov i sträck var ca 2.5 timme. Hon gned och gned huvudet mot mig så måste klia massor. Nu innan lunch hade hon 38,6 i feber så fick Ipren och åt sen nu så sover hon i vagnen. Hoppas hon får sova ett tag för hon måste ju va trött hjärtat vårat :( man känner sig riktigt hjälplös :( får hoppas nästa natt blir lite bättre för annars kommer det bli en lång vecka :(

Fast Wilma är...

publicerat i

Sjuk så har hon haft hyfsad bra aptit och lekt på bra idag :) man gör ju allt för att hon ska va nöjd och gör mat man vet hon gillar :)

Börjar ta på

publicerat i

Tror Wilma börjar känna av kopporna mer och mer och nu har hon hela ryggen och börjat komma längst benen med. Vi såg idag att hon vill börja klia så vi köpte en spray som ska kyla och dämpa. Gav hon precis Ipren för hon kändes lite varm. La henne 18:40 och redan vaknat 3 ggr så inställd på en tiff natt. Lider med vårat lilla hjärta som börjar ha det jobbigt. Kan ju hoppas det slutar va jobbigt för henne snart så hon får sova. Nu ska vi se Beck :)

Vill me bli sjuk...

publicerat i

Nu när Wilma har vattkoppor så är det en del som vill komma och "smitta" sina barn :) är väl ända gången det någon sin är så att folk vill komma fast ens barn är sjuk :) idag så va Marina och Melissa här, Melissa hade så kul att hon inte ens ville fara hem. Hon ville stanna här och Marina kunde fara hem om hon ville hehe. Imorgon så kommer Jennelie, Jörgen och Elisia. Då är det hennes tur att få kopporna heheh
Fredrik har farit in på byn och ska handla allt vi kan behöva i helgen och sen blir det middag hos mamma :)

Teletubbies

publicerat i

Wilma gillar verkligen teletubbies. Nu när hon är sjuk så får hon såklart välja och hon kan sitta still länge och titta. Själv försöker jag förstå vad det hela går ut på hehe har några bud på tradera på 3 av karaktärerna så hoppas man vinner nåt så Wilma kan få en å krama :)

De fyra huvudfigurerna är:

Tinky Winky - lila kostym, röd handväska i plast, antennen är en nedåtvänd triangel. Tinky Winky är av konstnärlig natur, samt tycker om att ramla.

Dipsy - grön kostym, svartvit "ko-mönstrad" cylinderhatt, antennen är rak. Tycker om natur.

Laa-Laa - gul kostym, har en orange boll, skruvad antenn. Teatralisk och omtänksam.

Po - röd kostym, cirkelformad antenn, har en sparkcykel. Po kan tala publikens språk (engelska i originalversionen, svenska i svensk version) och kantonesiska.

Vattkoppor

publicerat i

Wilma har fått vattkoppor! Såg någon prick igår kväll men inget jag regerade på. Sen i morse såg jag inget speciellt när jag bytte blöja så jag körde henne till förskolan som vanligt. Hann bara till bilen så kommer en fröken springande och säger att Wilma har nog vattkoppor. Och då hade hon typ hela magen och hårbotten och det hade jag aldrig ens sett :S så dom kom väldigt fort. Men hon är pigg och glad som vanligt så verkar inte så besvärad av dom alls. Men är ju som dom säger då ju yngre desto lindrigare. Nu blir vi hemma hela nästa vecka så om någon vill umgås trots kopporna är ni mer än välkomna :-)

Besviken!

publicerat i

Fredrik tog in posten idag när han kom hem och där låg wilmas skolfoton! Jag va så ivrig och förväntansfull på att öppna och se gruppfotot. Och när jag hittade igen Wilma så blev jag lite besviken. Hon petar näsan!! :( ett barn som blundar eller gör en grimas kan jag ta men ett finger i näsan hade dom ju kunnat valt bort, eller?! Tur att hennes enskilda bild va över förväntan och jätte nöjd med den.

Torsdag

publicerat i

Va och lämnade Wilma på förskolan så bilden på henne i ytterkläder är från förskolan. När jag kom hem va min bror redan här så han skulle börja mecka i sin cross. Sen vid 11 kom Sara, Vanja och Maria och tätt efter Sandra och lionel som vi inte träffat på evigheter känns de som så vi hade en del att prata om. Jag bjöd på lunch och det blev tortellinigratäng, aldrig gjort det förr men tyckte själv de vart riktigt smarrigt :) sen fik vi på en promenad så barnen fick sova. Tog lite fika och sen va det dags att hämta Wilma på förskolan. Alla stannade kvar här så dom hann träffa Wilmis som blev lite fundersam då det va en massa folk hemma. En super trevlig dag så tack ni :))) nu blir det middag iaf :)

Mys

publicerat i

Har precis kommit hem och vi myser i soffan. Börja med middagen snart sen tror jag vi ska gå ut en sväng. Ikväll är det bara jag och Wilmis för pappa Fredrik slutar kl 18:30. Veckan bara rusar förbi, kan inte fatta det är onsdag redan :S och inte har man gjort mycket alls denna vecka. Imorgon blir det skärpning!

Inte många knop...

publicerat i

Efter jag lämnat Wilma på förskolan Å for jag direkt hem. Har sån förbannad mensvärk så jag knappt kan gå. Så vet soffläge för mig fram tills Wilma skulle hämtas. Hann se klart serien alcatraz, nyaste avsnitten av Revenge och Bones :) känner lite dåligt samvete man inte gjort mycket idag men säger kroppen nej så ska man kanske börja lyssna på den ibland. Fredrik for just ner till verkstan och ska jobba lite så jag kryper ner i soffan igen och Wilma sover så nu blir det mer egen tid ;)

Äntligen!

publicerat i

Idag hämtade jag ut våra nya sängbordslampor som äntligen kom :) blev skit nöjd och passar så bra in i vårt sovrum :)

Ikea

publicerat i

Är så sugen på att fara till Ikea :) måste nog styra upp något :)

Skor

publicerat i

Wilma gillar skor! :) det har hon lätt fått från mig haha hon tar mina skor och går omkring i dom, ser så sött ut! Haha

Solsidan

publicerat i

Äntligen har säsong 3 dragit igång :) längtat som den. Synd det ska vara så korta avsnitt bara, hade gärna fått vart 1 timme iaf :) bara längta till näst söndag då :)

Fredriks 30 års fest

publicerat i

Igår va det dags för Fredriks överrasknings fest som jag planerat för i en månad ca. Har vart nära många gånger på att försäga mig så glad den äntligen är förbi :) dagen började kl 11 då Wiglöv, Peter, dojjan och frulle ringer på dörren och kliver in. Fredriks blick går inte ens att beskriva och han säger bara "vad gör ni här?" Dom tog han vidare in till stan där dom va ett gäng på ca 10 grabbar som körde lazerdoom. Va meningen han skulle få flyga men vädret va så ostadigt så fick gå på en backup men lika trevligt hade dom för de :) efter det tog Stephan han vidare till invigningen av nya vägen och sen vidare upp till crossen i byn där Krister och Erik väntade på dom och dom fik skjuta lerduvor. Även dom andra grabbarna som va med på lazerdoom följde med så blev några stycken där med. Jag hade under tiden lämnat Wilma hos min mamma och sen hämtade jag upp Sara som åkte med mig hem och hjälpte mig att fixa till i lokalen. Under tiden hade Fredrik kommit hem och han fattade väll inte så mycket för jag va ju inte där ;) när vi kom tillbaka så stod han i duschen så klev in, gav han en öl och sa att de va bara att klä på sig :) så vid 17 for vi upp till skolhuset här i byn där fest väntade :) vi grillade och festade hela kvällen och tror Fredrik va mer än nöjd med dagen och kvällen :) Fredrik blev tyvärr riktigt dålig och fick köra hem han vid 00:30, men man fyller bara 30 en gång och då har man rätt att må som han gör idag :) han har tappar rösten och ligger nu på soffan och bara slappar. Själv ska jag snart upp till lokalen och städa lite.

Vill tacka följande för en kanon trevlig dag som inte kunnat blivit bättre, man har underbara vänner!!! Äkta vänner! 

Peter J, Robert,Sara,Frulle, Linn,Sandhya, Jonas, Erik, Krister, Johan S,Andrea, Maria,Jonas, Danne,Sjöbbe, Wiglöv, pettson,Stephan, Jennifer, Borat, Erik Westerlund och Jon som kom ända från Lycksele :)

iPhone 5

publicerat i

Idag beställde jag en iPhone 5 :D med Telia flex abonnemang. Total kostnad på 469kr/ månad och gratis spotify i 12 månader ;-) nu betalar jag ca 800-900/ månad så kan ju inte bli bättre ;-) längtar tills den kommer :)

Collage

publicerat i

Idag har jag gjort i ordning ett collage som Wilma ska sätta i sin pärm på förskolan. Det är för personalen att se familjen och även för Wilma att titta på om hon skulle sakna familj eller liknande. Kommer bli fler bilder allt eftersom då hennes morbror, moster och kusin inte kom med denna gång :)

Sitt eget bord med stolar

publicerat i

Idag tog vi ner wilmas bord och stolar från sitt rum ner till köksdelen. Nu kan hon sitta där och trixa på. För på senaste tiden har hon gärna velat klättra upp på köks stolarna osv. Lite osäkert än vara exakt det ska få stå men för tillfället får de stå vid bänken och altandörrarna :)

Familjekväll

publicerat i

På wilmas förskola. Roligt att se hur hon tar för sig nu när hon vart där några veckor nu. Det bjöds på korv med bröd och massa prat och surr med andra föräldrar och fröknar/pedagoger. Fick då veta att dom ska försöka lösa wilmas sov situation för hon sover bara 50 minuter på förskolan för hon vaknar direkt dörren öppnas och det låter inte mycket alls. Är ju vissa barn som ska väckas så det är då hon vaknar. Nu sitter vi iaf i soffan och väntar på bonde söker fru och efter det nybyggarna. Ska spela in Dallas som jag får se imorgon :)

Bröllop

publicerat i

Då va det dags :-) den 12 december blir det bröllop :D

Min mamma ska gifta sig med sin Mats :-) Wilma ska gå där med som och va supersöt som brudnäbb :-)

Får man se när det är dags för oss då ;)

Skolfoto

publicerat i

För några dagar sedan va det dags att beställa Wilma skolkort. Man kunde göra det via datorn och då fick man skickat hem en bild via mms, självklart så ville vi ju ha det.

Hon blev ju bara så underbart söt och helt perfekt bild :) man kan inte bli mer stolt :)

Bus och lek

publicerat i

Så här på kvällen :) efter middagen gick vi alla ut och Wilma fick åka lite Bobby car, vi har knutit ett snöre och så drar vi henne genom byn. Hon älskar verkligen det och skulle säkert kunna åka i timmar, ny vagn kanske haha ;) sen fick hon åka lite moppe med och hon skrattar högt tihi :-) sen började det mörkna så vi gick in, busade i soffan med katten och en grillvante hehe sen va det dags för bad, välling som hon idag åt upp allt :D sen la vi henne lite tidigare för hon sover bara ca 1 timme på förskolan då hon vaknar lätt av små ljud. Men man kan ju hoppas det blir bättre så hon sover lite längre. Nu blir det relaxa i soffan sen sova :-)

Säng till Wilma?

publicerat i

Riktigt sugen på att köpa denna säng till Wilma. Skulle då måla den vit. Följer med sängbord och priset? 550kr!!!! Sjukt sugen! Men hon ska ju inte byta säng riktigt än så... Hmm, hur göra?

Blir knäpp!!

publicerat i

Tre kvällar irad ny så har Wilma bökat med vällingen. Hon äter lite men sen bort med huvudet. Det funkade två kvällar att hon fick hålla flaskan själv men ikväll tog det stopp! Hon åt bara 50 ml sen vägrade hon! Provade pip mugg. Hon smakade men direkt hon kände det va vällingen så bort med huvudet. Känns som man måste ställa in sig på en natt då man kanske måste upp och ge välling på natten och det har inte hänt på månader nu. Undrar bara va det kan bero på för tidigare åt hon ju 330 ml utan problem. Jaja hon äter väll förr eller senare.

Hälsocentralen nu tandläkaren

publicerat i

Fick bort min vaxpropp, vilken befrielse alltså :) lätt värt dom 100kr man betalade. Nu kan jag höra igen ;-) nu sitter jag och väntar på att få fixa till det sista hos tandläkaren sen hoppas jag att det blir sista besöket på länge. Efter det ska jag göra bort lite ärenden och sen hämta Wilmis på förskolan. Och sen kommer en och ska köpa resårbottnarna våra så man blir av med dom, yay! :-) ha en bra dag alla! :-)