Rutiner är A & O

publicerat i Familjen;
Nu när Wilma vart hemma i över 1 vecka och när hon va som sjukast sov massor så märker man verkligen hur bra det är med rutiner. Hon har nu 2 nätter irad vaknat och velat ha macka och visst jag ger henne för hon behöver allt hon kan få. Men det gör att även sovrutiner bli påverkade. Igår la hon sig vid 18 tiden och vaknade 23 och ville ha macka och somnade om vid 00 ca. Och sov till klockan 7 :) nu är hon iaf på förskolan och hon blev så glad och även alla sina kompisar vart så glad. Speciellt en tjej som är 4,5 år kom springandes fram och gav hon en kram sen tog dom händer och gick där ifrån och sen kramades dom igen och hon lyfte upp Wilma och va så glad :) 

Wilma har fått dille på oboy och så här kan man se ut när man får ta själv


Fortsätter vabba

publicerat i Familjen;
Natten till idag sov Wilma riktigt dåligt men fick fram hon hade ont i örat så på morgonen ringde jag hälsocentralen och fick en tid. Nu har hon penicillin och hostmedicin så hoppas hon blir av med det fort. I övrigt är hon pigg och äter bra så hoppas hon sover bättre inatt så hon kan orka förskolan. 







Pyjamas hela dagen...

publicerat i Familjen;
Wilma vart sjuk i onsdags med feber och hosta. Febern är borta men hon hostar hemskt och snorar så vi blir hemma idag. En riktig mys dag ska vi ha med pyjamas hela dagen



Pyssel pyssel

publicerat i Familjen;
Idag for jag till jennelie i kussjön och hjälpa henne med deras sovrum. Jörgen är borta med jobbet så han vet inte alls vad som händer där hemma. Det skrivas möbler, tapetseras och målas både väggar och andra saker. Kommer bli riktigt bra då det är klart :) 
Vem säger kvinnor inte kan :)

Vi har nu bäddat nere i vardagsrummet å ser lite tv innan vi slocknar totalt. Vi båda känner av hur vi stapplar fram och är helt slut ;) 
Imorgon blir det en sväng till Lycksele då vi ska lämna igen en hyrbil som jennelies mamma haft och självklart en sväng på dollarstore nu när dom blivit klara med ombyggnaden :) 





Borta

publicerat i Familjen;
Har vart borta en vecka här ifrån men min telefon va på lagning så nu har jag äntligen en hel telefon igen :) 

Äntligen!

publicerat i Familjen;
Då va det dags för ny vecka äntligen! Längtat efter denna måndagen då jag ska få träffa en sjukgymnast, och inte en dag försent kan man ju säga. Jag tar även nya tag med träningen då den fått lega lite på vila pga min rygg som vart totalt sönder senare tiden. Men känns skönt man ser ljuset nu iaf. Wilma är åter på förskolan och Lucas och Conny är kvar här då Lucas blivit sjuk. Får se om dom drar vidare hem idag eller om dom stannar. 
Hoppas alla får en bra start på veckan nu :)

Skoj i snön

publicerat i Familjen;
Efter frukost gick vi alla t och barnen gjorde en snögubbe sen hade ju plogbilen vart och skottat så då blev det en perfekt backe för barnen att åka i så nu finns det två banor dom kan åka. Wilma ha även lärt sig att åka skidor. 
En helt perfekt förmiddag och snart lunch sen blir det en promenad till ersboda :) 



Äntligen helg

publicerat i Familjen;
Som vanligt kom Conny och Lucas hit och även Pia :) vart tacos till middag och Pia har lekt med barnen och dom fick sig även ett bad. 
Imorgon så ska jag och Pia på äventyr så blir ju kul :)



Aj aj aj!

publicerat i Familjen;
Börjar nästan tro oturen förföljer mig, i morse när jag sträcker mig efter handduken så halkar jag i duschen (har badkar så extra halt) 
Är nu helt öm i hela kroppen och en del blåmärken och nacken ska vi inte tala om! Kan knappt vrida på huvudet och har så otroligt ont! Ont har jag varje dag men man hR ju lärt sig leva med det men denna smärta är olidlig och tårarna rinner till ibland :-( får hoppas en god natts sömn hjälper till. 

Bloppis

publicerat i Familjen;
Wilma har nu växt ut MASSOR av kläder och tänkte därför ha en bloppis. Kommentera vad ni är intresserad av för att veta priser och skick. 

Storlek 86/92

































Då va det klart!

publicerat i Familjen;
Tidigare va detta bord och spegel grått och nu matchar det resten av mina möbler :) vart riktigt nöjd :)



Pyssel

publicerat i Familjen;
Idag har vi gjort lite ärenden på stan sen for vi hem och började med maten. Vi fortsatte se på våran serie och bestämde oss för en hemmakväll istället för att fara på krogen vilket visade sig va det bästa beslutet. Vi började nämligen med att måla om bordet som stått utanför toaletten och kommer bli så bra (bild kommer sen) 
Sen städade vi upp inne i wilmas rum, en ordentlig storstädning och skruvade även ihop en hylla. Sen har vi lite mer projekt som ska avslutad där inne, hennes tv ska upp på väggen och en vägghylla :) men får bli med tiden, man kan ju inte göra allt på en gång. Sen ska även köket hennes få en blandare någon gång. 
Nu fortsätter myser i soffan och vi får se hur länge man håller sig vaken :)

Helt barnfria

publicerat i Familjen;
Sen igår har vi varit totalt barnfria! Då passade vi på att va uppe länge och sova länge idag :) 
Sen idag hjälpte vi min bror att bogsera en av hans bilar till skroten och sen käka lunch med Pia. Gjorde lite ärenden och sen for vi ner på stan och åt middag, kollade en sväng på invigningen och sen bio :) kom precis hem och har börjat med ett pyssel, spraya om gardin knopparna från lila till vita :) och nu ser vi på våran serie bones och gör väll det så länge vi orkar :) imorgon får man se vad vi hittar på för något vi har lite pyssel att ta tag i så :)