Fullt upp!

publicerat i

Har verkligen varit sysselsatt dom senaste dagarna och därför inte känt jag haft tid att blogga. Men igår for jag till kussjön och på lite grillning och umgås med trevligt folk. Där vi stod och grillade va på bron och där va det säkert 50 grader och såklart vart det Jennelie med magen och jag som fick stå sär i hettan! Man smälte typ bort! Sen avnjöt vi grillade kyckling och lax i tältet där det faktiskt va riktigt skönt å sitta. Vi pratade på i timmar och riden risade iväg så jag valde att sova kvar där :) somnade nog runt kl 3 pga alla mygg som så klart alltid ska va på mig :-P idag blir det yran, grillning å lite alkohol men blir ganska lugnt då jag ska på 30 års fest imorgon :)

Idag träffade jag Pia och Linda efter familjerådgivningen. Vi for till bäcksjön för att sola. Men hann inte så långt innan Fredrik ringde och ville jag skulle ta Wilma ikväll då han va sjukt trött. Klart jag ställer upp så hann bara umgås ca45 minuter. Men jag hann så klart göra mig illa. Fick pias hunds koppel rakt över smalbenet och har nu fått ett ordentligt sår, svider massor :( det va iaf då underbart att fått tid med Wilma idag. Fredrik lägger henne och jag ska väll dra vidare då :( men vi syns igen imorgon på grillning på Wilmas förskola :)

publicerat i

Några dagar

publicerat i

Inte direkt haft tid att skriva så mycket här den senaste dagen så jag börjar med att säga att jag har haft det riktigt bra :) igår så gjorde jag inte så mycket på dagen, drog mig på morgonen och sen for jag och hälsade på Sara och Vanja. Vi tog oss en promenad till blomsterhandeln på grubbe. Hittade väldigt mycket fint som kommer inhandlas till nya lägenheten. Sen for vi och handlade glass och hjorronsylt som vi sedan mumsade i oss. Såg även en otroligt din blombukett som jag blev sugen på att köpa till mig själv hehe i söndags for jag med en kompis och tittade runt lite. Vi stannade vid hans stuga i södervik och fick dessa otroligt fina bilder. Satt där på trappen och njöt av tystnaden och hörde hur vattnet slog mot stenarna. Vi va även ute och gick på en åker där gräset va alldeles grönt, man såg skogskanten och längre bort såg man fjälltoppar. Vi gick ner till en bäck sen vände vi och gick till bilen.
Jag har absolut världens bästa vänner och dom hjälper mig att få tiden att gå.
Inatt så ringde Fredrik vid 3:50 och frågade om jag kunde komma förbi och ta Wilma på morgonen och köra henne till förskolan då han inte sovit alls under natten. Han behövde sova några timmar så han skulle orka till familjerådgivning idag. Ja det va bara å stiga upp och bege sig till huset. Men jag fick mys med Wilma på morgonen så det va det värt även fast jag är otroligt trött just nu hehe idag får man se vad dagen bjuder på :)

Kalas i dagarna två!

publicerat i

Fullt upp har det vart och jag vill tacka alla som ville dela dessa dagar med oss och Wilma. Tror hon är väldigt nöjd över alla sina fina presenter :D

En dag på Leos

publicerat i

Efter att ha städat i ordning här hemma, hämtat tårtorna till Wilmas kalas så hämtade jag Wilma och vi for till Leos. Där mötte vi upp Sara, vanja, Sandra och savanna. Sandra, Lindell, Jennelie och elisia skulle mött oss med men dom fick lite förhinder. Wilma leker ju på själv där nu men kollar hela tiden vars jag va och ropade på mig tihi. Hon är ju verkligen inte rädd så hon åker tiger kanan helt själv :) man blir ju så stolt :)

Bakat

publicerat i

Idag va det dags att baka inför kalaset i helgen. Till min hjälp fick jag bästa Sara som är guld värd som ställer upp så på mig. Vet inte vad jag skulle göra utanför vännen, helt ärligt! Du ha vart en klippa för mig under denna jobbiga tid. Vi hann då med att göra bullar, drömmar, muffins, choklad snittar och neger bollar :) så nu fattas bara tårtan som ska hämtas imorgon. Känner mig lite stressad över allt jag ska göra imorgon men jag hinner nog :)

Målat i tegsnäset

publicerat i

Blev så jag skulle hjälpa Jennelie att måla en grillplats till en kompis som fyller 30 snart. Vi möttes upp i vindeln och köpte färg sen bar det av mot tegsnäset där grillplatsen stod. Så otroligt fin och en dag ska jag me ha en sån ;) nu har jag precis börjat förbereda middagen då vi får besök av Jennifer, blir grillat! Mums!

1 års kalas & middag

publicerat i

Idag va det äntligen dags för vanjas 1 års kalas :) har ju haft hennes present liggandes länge i skafferiet hehe det bjöds på otroligt gått fika iaf :) och även Wilma fick sig en liten påse med små saker i. När det va dags att fara så gick Wilma runt och gav dom flesta en hej då kram. Till och med folk hon aldrig träffat förr :) hon har busat omkring och lekt ute stor del av dagen. När vi for där ifrån så for vi till mamma å Mats på middag. Passade på att lägga mig ner å vila en stund då jag fortfarande känner mig helt snurrig. Wilma somnade fort i bilen och bara att lyfta in henne sen sov hon vidare :) säger även grattis till Sverige som tog vm guld :D såg faktiskt hela matchen :)
Nä nu måste jag sova! Tack för en bra helg alla inblandande.

https://cdn1.cdnme.se/3339937/7-3/pic_51994cfc9606ee590b1bc595.jpg" class="image">

Tapeter?!

publicerat i

Ja jag sitter här åter igen med tapet boken och allt är ju riktigt tråkigt. Men jag tror jag hittat en kombination som jag känner jag kan leva med. Den enfärgade tapeten är den samma i hall, kök, mitt sovrum & vardagsrum. Eftersom hallen & vardagsrummet sitter ihop så tänkte jag följa samma tråd där lite :) sen vill jag gärna ha neutrala färger och inreda med lite färg istället :) Wilmas rum är jag fortfarande så osäker på. Hittar ingen som känns riktigt rätt, men får klura på det i helgen :)

Sommar!!!

publicerat i

Idag kan man med lätthet säga det är första riktiga sommar dagarna :-) vi har haft +25 grader idag här hemma :) gjort lite ärenden på dagen sen for jag hem och kollade igenom tapet katalog, men usch så trista tapeter bostaden har. Men men har hittat några som är helt okej ändå, gäller att få till det med fondväggar och så ;)en Wilmas rum har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra med :( men det löser sig säkert. När jag hämtade Wilma så gick vi över till grannarna och där hoppades det i stutts matta, gungade, fikades och lekte i sandlådan. Även när vi kom hem så fortsatte vi va ute. Wilma åker massor i sin kana vilket är roligt att se :) är så härligt när man bara kan ha öppet altandörrarna och hon får springa in och ut. Hon har även fått sommar "knän" tihi gissar hon snubblat på förskolan men dessa knän hör sommaren till. Vi har även målat våra tånaglar så nu är vi extra fina :-) trevlig fredag kväll på er alla! Själv ska jag njuta så länge jag kan av värmen ute :)

Är med lägenhet!

publicerat i

Är så otroligt glad! Dom ringde från bostaden idag, dom ville kolla lite mer vars min inkomst kom ifrån och vad jag gör osv. För deras kalkyl gick inte riktigt ihop först. Sa som det va och då sa dom ja men då så. Jag frågade då om jag fick den eftersom igår va det 2 st före mig. Fick då till svar att ja det är därför vi ringer :D så hela dagen har jag gått omkring med ett leende på läpparna och börjat fixa med lite praktiska grejer. Ställt Wilma i förskole kö i stan, ringt kvartersvärden så ska hämta upp tapetprover, kollat hur man fixar bostadsbidrag :) åh längtar nu till 1 augusti då jag och Wilma flyttar in till vårt nya hem :D

Planlösningen på lägenheten. Wilma kommer få det rummet längst in :)

Vänder vinden?

publicerat i

Ja lite goda nyheter fick jag idag iaf :) men inte alls särskilt förvånad när jag redan trodde det, men fick det bekräftat nu iaf. Känns så otroligt skönt! :) sen idag så följde jag med Pia att fiska, har ju typ inte gjort det på 15 år haha så till en början va det en utmaning men på slutet fick jag till det efter en hel del botten napp haha roligt att göra nåt annat så det tackar jag för Pia :) ikväll har jag och Wilma bara myst i soffan, är så underbart med sån tid och jag njuter bara extra mycket när det känns som man räknar ner dagarna tills hon ska va med sin pappa igen :(

All skit på en gång!!

publicerat i

Skulle förbi ner hos Krister i verkstan för att han skulle titta på varför bilen rycker till när man gasar på växlarna 1-4an. Jag parkerar bilen och går ut då hör jag hur det pyser! Jag hade fått punktering!! Kände bara att all ork jag hade kvar i mig tog totalt slut :( höll upp när jag va där men när jag började gå så brast det totalt. Ringde mamma bara för att få prata av mig, tur hon finns! Blev iaf 2 nya däck och han trodde även problemet varför den rycker är att det va två olika dimensioner på däcken och då kan man lura 4 hjulsdriften för säcken snurrar olika fort. Kan ju hoppas det löser sig nu iaf annars är man tillbaka på ruta ett :(
Men lika bra all skit kommer när man redan ligger ner så kan man sen fokusera på allt positivt.

Tackade iaf ja till lägenheten jag tittade på igår för ALLT i lägenheten ska åtgärdas. Han kunde iofs inte garantera att allt hinner ordnas innan inflyttningen den 1 augusti men känns iaf skönt det ska fixas. Nu hoppas jag bara resten ska säga nej så jag får den :)

Tittat på lägenhet och slöat

publicerat i

Idag har det inte blivit så mycket gjort, lämnade Wilma på förskolan och efter det for jag ut till kussjön och hälsade på. Blev bjuden på god lunch och sen somnade vi båda två i soffan faktiskt haha snackade massa skit sen va det dags att fara, hämtade Wilma, for till Sara och vanja som skulle följa med och kolla på en lägenhet på marieberg. En 3:à på botten plan med två uteplatser. Planlösningen va fin och stora sovrum men allt måste göras om enligt mig och Sara, tapeter, golv och tak för den innan har rökt. Så ska ringa bostaden imorgon för att höra hur pass mycket dom tänkt göra om för finns ju inte en chans jag flyttar in med Wilma om den är i det skick den är nu. Sen måste ena uteplatsen göras om med då trä staketet runt om hade börjat murkna :/ men i övrigt så gillade jag den och den har stor potential. Fixar dom det som jag vill så tackar jag ja och hoppas dom innan mig säger nej :) utanför fanns en lekplats :-) och Wilma passade på att gunga och leka på. Vart på föräldrarmöte nu på kvällen och glad mamma och Mats kunde sitta barnvakt :) nu blir det slöa i soffan innan det är dags att sova :)

Tjejkväll

publicerat i

Denna kväll spenderar vi hos Sara och Robert och umgås och har trevligt. Sen ikväll blir det utgång som är första gången sen i somras så ska blir riktigt kul :D jag dricker för första gången sen i september så allt känns väldigt konstigt :-P jag håller på att sakna ihjäl mig efter Wilma, hur kommer kacklats detta resten av mitt liv?!? Vill inte alls leva så här :( vill ha min familj, vill ha mitt liv tillbaka. Men samtidigt känner jag att det skulle va grymt nyttigt för mig samtidigt att få bo själv för det har vart jobbigt på slutet. Allt blir nog till det bästa ändå. Vill bara va lycklig!

Åker lastbil

publicerat i

Följde med i kompis igår ikväll och åker lite :) skönt att få komma bort å tänka på annat. Men allt blir lättare och lättare för va dag som går :) å tur är väll det. Men letar fortfarande för fullt efter mitt eget hem :) allt kommer kännas så mycket bättre då än som nu när jag bor hos mamma och sen 2 veckor i huset. Visst dom veckor jag bor i huset kommer ju allt va som vanligt igen då jag får Wilma :) längtar så tills på söndag!!

3 ringar!

publicerat i

Ja nu har man vart förlovad 3 ggr. Trodde verkligen tredje gången gillt liksom men ja tyvärr :-( jag kan fortfarande långt inne i mig hoppas att vi hittar tillbaka till varandra men det får tiden utvisa. Just nu behöver vi detta!

Lever vidare

publicerat i

Idag fick jag träffa Wilma :D Fredrik hade bokat tid hos kiropraktor kl 16:30 så då frågade han mig om jag kunde hämta Wilma från förskolan tills han kom hem. Självklart säger ju jag! Tvekar ju inte en sekund på att få träffa henne :D blev så jag nattade henne med sen började jag som undra vars han va. Då hade han tydligen käkat middag och kännt lugnet. Sen ringer han och frågar om det va okej att lägga om däcken på bmwn nu när jag ända va där med Wilma, visst sa jag, kände jag ändå inte hade nåt val. Sen när han väl kom hem så pratade vi i över 1.5 timme och vi kunde prata helt lugnt och gjort upp lite saker iaf :) känns skönt man inte bråkat iaf. Nä nu ska jag sova, hoppas man får sova lite bättre inatt!

Skulle behöva

publicerat i

Gå till frisören! Luggen för lång, färgen börjar va borta :( får se när det blir av :(

Livet blir aldrig som man tänkt sig

publicerat i

Ja det är ju ingen direkt hemlighet att jag och Fredrik har separerat. Jag letar lägenhet för fullt så om någon har nåt tips tar jag gärna emot dom. I veckan är Wilma med han och bara vart utan henne några timmar men saknar nåt så enormt! Hur ska jag kunna klara av en hel vecka!?! Va inte alls så här jag hade tänkt mitt liv skulle se ut :( vi skulle bo i huset i 40 år, ha två barn och vara lyckliga. Men livet är ett enda stort skämt ibland och vi gör alla våra misstag och det krävs två för att ett förhållande ska ta slut. Men jag har fått höra allt är mitt fel! Jag har kört över honom, har psykat ner honom tydligen och att jag ibland tar en cigarett va ju också fel. Allt det är anledningen till varför det inte längre är vi tydligen. Finns inte ord att beskriva hur tom jag känner mig nu alltså! Vill bara ha Wilma! Har inte vart utan henne mer än 4 nätter sen hon föddes och det va bara ca 3 veckor sedan när hela denna karusell började. Vi skulle ge allt en chans i helgen men ja det höll två dagar sen bröt helvetet lös.... Kan och vill inte gå in på detaljer men det finns en hel del bakom allt som hänt.

Få inlägg

publicerat i

Har inte alls samma lust att blogga längre, känns som man prioriterar annat nu mera. Så nu vet ni läsare varför det inte hänt så mycket här på slutet :)

Vår prinsessa

publicerat i

Idag for vi till min mamma och Mats på middag och då fick Wilma en jätte fin present. En helt underbart söt klänning. Wilma ville direkt ha på sig den och började dra i sina kläder. Och gick omkring och snurrade lite och lyfte upp den med händerna å va så söt :)