Sista dagen

publicerat i Familjen;
Ja då passar vi på att mysa extra mycket och göra så roliga saker som möjligt :-) 
Vi har cyklat, gungat, lekt i sandlådan osv osv :-) men oj så jobbigt det är när hon far, speciellt när hon blir så ledsen och vill bara krama och pussa mig och inte släppa taget. Men måste visa sig stark och ta det när hon farit. 
Men blir hålla sig sysselsatt nu i en vecka. 













Cykel premiär

publicerat i Familjen;
Idag fick jag fast stödhjulen, när jag hämtade Wilma så for vi förbi biltema och köpte en cykelkorg som hon stolt betalade själv :-) när vi kom hem va det fort på med hjälmen och ut. Blev en ganska lång sväng och hon sjöng glatt samtidigt som hon cyklade. Men det där med att styra, trampa samtidigt är lite svårt. Men innan sommaren är slut kommer hon va så duktig på att cykla :-) 



Sen sist...

publicerat i Familjen;
Nu va det länge sedan bag va hör inne och skrev. Känner jag inte riktigt haft den riktiga orken till att skriva. 
Men det har hänt en del sen sist och kan inte dela med mig av allt här på bloggen. 
Men huset är iaf påväg att bli sålt yay! :D och förra helgen stod jag på nolias barnloppis och blev av med över hälften av wilmas kläder och fick in 1026kr så mycket nöjd :-) kommer stå där igen i maj. 
Wilma hon växer så det knakar, 97 cm lång och väger 14.8 kilo. Hon står iaf stadigt med sina 16 cm långa fötter. Nu hoppas jag hon stannar av lite så hon får koll på sin kropp lite för hon snubblar väldigt lätt ;-) 



Agera ambulans

publicerat i Familjen;
Idag blev det en sväng fram å åter till Lycksele och hämta Pia som gjorde sig illa idag på jobbet. Får hoppas det läker fort för henne. Wilma blev hämtad av min mormor och morfar på förskolan och hon vart jätte glad :) dom har byggt kojor och lekt på och hon somnade väldigt fort :) 

Urinvägsinfektion

publicerat i Familjen;
Ja nog har man fått de nu också!
Nu är det iaf så jag slipper att det gör ont men drygt när det känns som man måste kissa hela tiden! Fått antibiotika så hoppas det hjälper nu. 



En dag på Leos

publicerat i Familjen;
Innan det va dags för Wilma att fara till sin pappa så va vi på Leos som hon tjatat om så länge och glad var hon :)











Vår!!!

publicerat i Familjen;
Igår hade jag och Camilla tjejkväll med godis och twilight film. Hon sov över här tills idag och när man vaknar och ser att solen skiner så skyndade man sig i med frukosten för att sen va ute i det fina vädret. Jag och Wilma sopade bort lite grus och tog fram cyklar å bilar och bort med spadar och skidor. Sen fick jag ett ryck att dammtorka ur bilen och sen att fara å tvätta den så nu är den vår fin för en stund iaf :) 







Tänk er för

publicerat i Familjen;
Tänk er för en extra gång innan ni får utskrivet cymbalta för att en dag sluta med dom kommer va jobbigt. 
Tänker på min helg som va då jag va utan i två dagar och känns som jag vart på fyllan konstant! 

Vissa patienter, som abrupt slutar att ta CYMBALTA, kan få symtom såsom:

-yrsel, stickningar och domningar, sömnstörningar (livliga drömmar, mardrömmar, sömnlöshet), trötthet, sömnighet, känsla av rastlöshet eller oro, ångest, illamående/kräkningar (känna sig sjuk), skakningar, huvudvärk, irritationskänsla, diarré, kraftiga svettningar eller svindel.

Äntligen normal

publicerat i Familjen;
Denna helgen va bland det värsta jag vart med om! När jag på lördag skulle ta min medicin så insåg jag att det va slut! Provade ringa akuten men inget dom kunde hjälpa mig med. När man "slutar" tvärt med den medicinen så blir biverkningarna som ett helvete... Så idag fick jag äntligen tag i hälsocentralen som fixade ett akut recept till mig och nu så här på kvällen mår man bra igen. 

Wilma va hos sin mormor och Mats i lördags och där fick hon rött nagellack och är så stolt över dom ;) 
Ikväll har vi även Conny och Lucas på besök så Wilma va så glad dom fick leka igen. 
Wilma är inne i ett bra stimm just nu. Idag åt hon riktigt bra för första gången på länge. Åt middag, en flaska välling och en macka ;)  vi sitter i soffan och säger "mamma jag sova nu" vi lägger oss hon stryker mig på kinden och sen säger hon"mamma gå jag sova nu" och inte ett pip sen dess :)