Fått tag på en säng!!!

publicerat i

Tackar bästa grannen Anders då vi fick en säng av han åt Wilma :-) en växa säng som ska få lite färg :) så om någon känner sig manad att hjälpa mig måla så säg till. Blir att hämta den i morgon då den står nere i ladan här i byn :) så skönt det problemet är löst iaf :)

Fredag

publicerat i

Dagen började kl 7:20 efter en liten jobbig natt :( lämnade Wilma på förskolan sen for jag och hälsade på Sara och Vanja :) lånade deras dator så jag kunde föra över bilderna på ett usb minne, guld värt så tack för lånet av datorn <3 sen for jag och besiktade datorn som gick igen UA! Så skönt men inte direkt förvånad då bilen är 2 år bara. Sen for jag hem och såg några avsnitt av sons of anarchy innan det va dags att hämta busfia från förskolan. Till middag blev det kotletter med vitlökskroketter och bea sås samt vitlöksbröd. Sen ikväll blir det lugnt och ska mysa i soffan och om man orkar se en film kanske :) trevlig helg på er alla!

Brrrrrr!

publicerat i

Nu är det kallt ute! Och lika så i vårt sovrum, vaknade och det va 15,6 grader!!!! Wilma har vaknat några gånger inatt och säkert för det vart lite kallt. Ska ställa in ett element i hennes rum inatt och se om det blir bättre. Har duschat nu på morgonen så man fick upp lite värme och Wilma har dansat till teletubbies :)

Julpynt

publicerat i

Då har jag börjat julpynta lite, wilmas rum och vardagsrum/kök är klart. Sen får jag se hur mycket mer det blir :)

Säng!

publicerat i

Om det är någon som säljer eller vet någon som ska sälja en säng så letar vi efter Ikeas kritter i vit. Men alla tips på säng mottages gärna!

Smycke & stickers

publicerat i

Va ju på Barnenshus idag och då hittade jag detta jätte fina smycke till Wilma. Står hennes namn på det och jag blev verkligen förälskad i det :) vet inte om hon ska få det i julklapp eller när hon fyller år. Sen hade dom äntligen fått in stickers som det står Wilma på, har alltid vart slut varje gång jag vart där så nu blev det att köpa :)

Trevligt besök

publicerat i

Så här på morgonen fick vi trevligt besök av Wilma. Vi hade vaknat tidigare av Fredriks väckarklocka men vi låg kvar. Sen hör vi något från wilmas rum och sen små steg och in i vårt sovrum :) vi låg och myste ett tag sen gick i och la wilmas filt i sin säng sen ner. Upptäckte nu att ena sidan inte går att ta bort så nu blir det att leta ny säng. Och idag ska jag på barnens hus och köpa en grind! Funkar ju inte att ha fåtöljen för trappen.

Barn kan skrämmas

publicerat i

Vi la Wilma som vanligt, inte ett pip och va så i ca 15 minuter. Sen hör jag ett litet dunk och tänkte de va hon som slängde ur något från sängen. Sen ge jag ett grin men vart tyst. Liten stund senare så hör jag något som går där uppe, tänkte först de va Svante som va inne och gått upp dit, men kom på han va ute. Jag springer upp för trappen och där möts jag av Wilma som står längst uppe i trappen! Hon har lärt sig klättra ur!!! Vi har inte hunnit fixa grind dit upp än så fick lägga en av fåtöljerna för trappen. Hon har klättrat ur den 3 ggr nu och en gång stod jag och tittade på bara för att se hur hon gjorde. Nu får vi leta ny säng och skaffa en grind. Trodde det skulle dröja ett litet tag till innan hon skulle göra det, typ till efter jul för hoppas vi får julklapps pengar för vi hade tänkt beställa en grind som är i samma stuk som räcket.... Usch vad hon skräms!!

Kanon natt

publicerat i

Wilma la sig 18:35 och sov till 7:15 utan ett pip under hela natten. Gissar hon hade lite sömn att ta igen efter helgen ;) vi la oss 21:30 igår och tror man somnade ganska fort, vi va alla slut efter denna helg. Men jag vaknade till under natten då jag hörde något då va det Fredrik som va uppe på toa, typiskt! Då behövde ju även jag på toan :-P blir att ta det lugnt idag då den nya medicinen påverkar mig lite. Sen i veckan blir det att julpynta lite, så kul!

Ny medicin

publicerat i

Började med en ny medicin idag och en biverkning är illamående och det är exakt vad jag har just nu :( doktorn sa att det kan hålla i upp till en veckan sen går det över så bara att härda en vecka då. Men inte direkt någon energi i kroppen så det kommer bli en tidig kväll här. Jag och Wilma har myst sen hon kom hem och hon har vart på super bra humör :) nu är allt rätt här hemma med hon hemma. Fredrik jobbade till kl 18 så han hann inte träffa Wilma mer än den stunden på morgonen. Men det är ju alltid nåt :) får hoppas han slutar tidigare imorgon.

Vardag

publicerat i

Oj så skönt att va hemma, sova i sin egen säng. Men va tomt hemma i morse utan Wilma så vi klädde på oss fort och for och hämtade henne hos min moster. Fick världens största kram när hon såg oss :-) oj så vi saknat henne. Packade in alla hennes saker sen körde Fredrik henne till förskolan. Hade jag vart bättre i nacken och ryggen hade jag haft henne hemma men vi får busa och mysa massor ikväll istället. Nu ska jag relaxa tills jag ska hämta lillgumman kl 15:15 :)

Cinderella

publicerat i

Absolut underbar resa så tack Fredrik, Stephan, Jennifer, Sofie, Henke, Erik och Morgan för denna helg!! Nu är vi på väg hem och tror alla är rätt slitna.

Då va vi på rull

publicerat i

Lämnade precis Gävle på g mot Stockholm :) oj så kul vi kommer ha! Wilma har det bra hos min moster Stina. När jag lämnade henne så tog hon av sig alla kläder och sprang direkt in till vardagsrummet och tog ipaden ;) imorgon far vi hem igen men nu ska vi först njuta av denna mini semester :)

Stockholm i helgen

publicerat i

Då ska vi åka cinderella igen. Denna gång är vi ett gäng på 8 pers så kommet bli kul :) med oss är så klart Fredrik sen Stephan, Sofie och Henke, Jennifer, Erik och hans bror :) Wilma ska vara hos min moster Stina :-)

Läkaren sa...

publicerat i

Att jag till en början endast ska sikta in mig på en arbetsförmåga på 50% och ja kanske inte så konstigt så jag är ändå nöjd. Sen ville han skriva ut antidepressiva piller till mig som då även funkar på långvarig smärta och fybrimyalgi och mot depperation. Han kommer ha klart mitt intyg om någon vecka hoppas jag :) ska ändå bli intressant och se vad han kommer säga.

Läkare

publicerat i

Wilma sov till 7:45 men sovit lite oroligt inatt, hon är lite snorig men vem är inte de just nu hehe. Sitter nu och väntar på att träffa läkaren för kg behöver ett käkar intyg där det står mina begränsningar i arbete osv. Sen blir det lunch med Pia. :)

Lila

publicerat i

Jag gillar verkligen lila och tur att Wilma verkligen passar i de :) idag va jag på HM och dom hade massor med fint i lila. Brukar inte shoppa på HM för tycker sällan dom håller länge i tvätten men kunde inte motstå :)

Dryga nätter

publicerat i

Wilma har den senaste veckan sovit väldigt oroligt och sen ätit vid 3 varje natt. Igår tog vi oss en funderare vad det kunde bero på och först tänkte vi tillväxt och säkert bidragande. Men vi har upptäckt varje gång jag vart inne hos henne vid 3 att det var kyligt i hennes rum så igår fick hon en tjockare pyjamas på sig och ja hon vaknade till några gånger mellan 21-22 men la filt över sen sov hon fram till 2:22, grinade till men behövde inte gå upp och sen vid 5:45 somnade hon om igen men behövde aldrig gå in. Nu sover hon än så tror den kylan som blir gör hon sovit dåligt. Detta är nackdelen med jordvärme när det är växlande kyla ute, ena dagen varmt nästa kölar osv osv. Det hinner aldrig bli någon bra temperatur inne. När jag la mig igår va det 18,5 grader i vårt sovrum och de kalla grader så vi kan ju hoppas det beror på det att Wilma sovit lite dåligt. För inatt åt hon inte ;) förr när jag tagit upp henne har hon känts lite kall men då efter vällingen är hon varm i kroppen och somna om direkt :) nu måste jag snart gå och väcka den lilla damen så vi kan äta frukost och fara på förskolan :)

BMW ägare.... Igen!

publicerat i

Igår så bytte vi bort Volvon mot en BMW :) ett kompis par va sugen på en V70 då dom ska ha barn i mars så jag gav förslaget vi kunde byta och det nappade dom på :) dom ville ha en mer praktisk bil och BMW blir ju våran andra bil då vi tar passaten om vi ska bort hela familjen. BMW rymmer helt klart en barnstol och barnvagn men Volvo är ju betydligt större. Vi blev båda nöjda så :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339937/images/2012/pic_50ab41c3ddf2b3793a0015a5.jpg" class="image">

12 år av oändlig saknad

publicerat i

De har nu gått 12 år aedan pappa somnade in. Tänkte berätta vad som hände den 18 november 2000, dagen då mitt liv förändrades helt...
Tänker det är bäst jag skriver det här så jag en gång för alla kan släcka alla frågor runt hur min pappa dog.

Oktober 2000

Någon gång under oktober så bråkade jag och pappa, vilket vi gjorde rätt ofta. Jag bodde då med pappa på sveagatan inne i stan. En kväll ryker vi ihop rejält och det slutar med att jag flyttade till min mamma som bodde i Sävar. Vi pratade inte med varandra på väldigt länge och en kväll i november så pratar vi för första gången på en månad.
Vi bestämde att den 18 november en lördag så skulle jag och min dåvarande pojkvän komma till pappa på middag. Av någon anledning så bokade vi om till den 17 november.
Tack för det!!

17 november 2000

Vi far dit på middag, spänningen va otroligt jobbig. Men efter ett tag så pratade vi ut om det som hände och vi löste det flesta problemen och vi sa vi älskade varandra. Vi for hem runt 22 tiden skulle åka lokal bussen men av någon anledning så missade vi lokal bussen så ringde pappa och vi fick låna hans bil och det gick så klart bra.

18 november 2000

Min telefon ringde ca 7, va min syster Elin som ringde. Allt hon sa va "du måste komma, pappa är alldeles blå" jag väckte Henke, satta oss i bilen och körde så fort vi kunde. När vi kommer fram står två ambulanser och polisen utanför lägenheten. Jag kliver in och möts av Elin och Markus som grinar och dom bara kramar om mig. Efter ett tag kommer ambulans personalen fram och frågar mig massa frågor om han är frisk, tog någon medicin osv. Minns knappt vad jag svarade då jag knappt visste vad som hänt. Någon gång där i allt kaos så ringde jag min farmor och berättade att det hänt pappa något. Innan min farmor hinner komma så tog dom upp pappa på akuten, Elin, Markus och Carina följde med men jag väntade kvar på min farmor sen for vi upp på akuten. Där gick vi in i ett väntrum där tiden stod still fram tills vi fick höra något om pappa.
Jag ringde min mamma och Martin svarade. Sa jag måste prata med henne för det är viktigt. Fick bara till svar att hon sover och är trött så hon kan ringa sen. Va tvungen säga att pappa kanske är död innan jag fick prata med henne. Dom kom upp på akuten så fort dom kunde. Där i rummet satt vi alltihop och helt tyst, igen visste vad dom skulle säga.
Runt kl 9 så kommer en läkare in och ger oss nyheterna som för alltid förändrade våra liv. Dom fick bara två reaktioner på hjärtat under hela tiden dom jobbade på honom. Minns jag skrek och satte mig ner på knä och sen hamnade jag i chock. Kunde inte andas och fick syrmask...

Efter ett tag fick vi alla gå in i ett rum där pappa låg, dom hade tänt ljus och försökt gjort fint men ja det va ju på akuten. Efter ett tag for vi, minns inte hur vi tog oss till bilen ens. Men innan vi for till Sävar så for vi förbi lägenheten och hämtade saker. Carina va där och hon letade igenom lägenheten efter ett självmords brev. Tog pappa livet av sig?!? Nej, absolut inte!!! Efter obduktionen så kunde det visa sig att mängden piller va sååå lite att han lika gärna kunde överlevt.

Jag har alltid velat ha någon att skylla på och under en tid så ville jag anklaga Carina. Hon är utbildad sköterska men av någon anledning så bad hon min syster då 15 år att göra första hjälpen på pappa. Känslan hon måste ha av att det inte gick måste va otroligt jobbig att bära omkring på. Även fast vi vet han hade vart död ett bra tag innan dom upptäckte det. Carina letade efter ett självmords brev, ville inte att polisen skulle bli indragen, men det sker aromatiskt om någon dör i hemmet. Tre månader efter pappa dött hade hon redan skaffat en ny karl. Hon va personen jag skyllde allt på. Fast jag idag vet det inte gav något.

När vi kom till Sävar så gick vi alla in och till var sitt rum. Minns inte alls resten av den dagen men tror inte någon av oss bytte fler än några ord med varandra.

2 december 2000

Dagen då det va dags för begravning. Va så otroligt många som kom dit, Elins fotbolls lag, vänner, släkt ja en massa folk. Jag har nog aldrig gråtit så mycket I hela mitt liv, grinade så det gjorde ont i hela mig.

Joakim Stenmark blev 36 år ung, lämnade kvar jag 17 år, Elin 15 och Markus 10 år.

Nutid:

Sorgen idag kan jag hantera bra, jag kan prata om det och le, får inte dåligt samvete av att le längre. Livet går vidare hur jobbigt det än kan va. Men på nåt sätt känns sorgen jobbigare idag. Allt han missat, studenten, körkort, hur vi lever, barn barn och bara se oss växa upp. Jag vet han är stolt över oss. Och den dagen Wilma kommer och frågar efter sin morfar så ska jag verkligen berätta vilken underbar morfar hon hade :)

Markus kom en gång till mig för ca 3 år sedan och frågade om jag kunde berätta lite om pappa, han minns inte så mycket. Pappa ha vart död längre än vad Markus fick ha honom i sitt liv :( minns jag tappade hakan för visste ute vad jag skulle säga. Minns du själv mycket från när du va 10 år och yngre? Minnen har man men inte många. Och det är oftast minnen från något extremt som hänt som verkligen fångade en i det ögonblicket. Vet släkt har inspelningar från högtider så en dag ska jag försöka låna alla och sätta ihop ett band för oss alla att minnas våran pappa.

Så hur dog min pappa? Han råkade blanda alkohol med Smärtstillande. Dom säger man ska vänta 24 timmar men nä det är en lögn... Tar längre tid för piller att lämna kroppen. Jag väntar alltid 48 timmar. Det här är en anledning till att jag inte dricker så ofta då jag väljer hellre att inte ha ont.
Pappa tog inte livet av sig! Livet är skört och man ska leva det fullt ut...

Pappa, jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket. Men du lever vidare i oss och dina barnbarn!


Ta aldrig någonförgivet!!!

Twilight breaking dawn part 2

publicerat i

Ok vilken film! Helt underbar och ett bra slut på denna film serie. Kommer sakna dig massor så hoppas på en till bra film serie snart ;) så kan absolut rekommendera folk att se dessa filmer. Lööööve them!!

Helgen är här

publicerat i

Ikväll ska vi bara vara vi och se lite tv och mysa i soffan. Känns som man knappt sett Fredrik i veckan så ska bli skönt att ha han hemma :) lördag kl 9:30 så ska vi fara och fotograferas :) kommer bli kul och se hur wilmis sköter sig ;) sen på kvällen blir det tjejmiddag ute och sen se bio, nya Twilight filmen :) blir skönt med en kväll med Jennelie och tjejer:) söndag blir det 2 års kalas för Melissa och sen även besöka pappas grav. Får se vad mer söndagen bjuder på då det är en väldigt speciell dag för mig. Sen avis på Sara, Robert och gänget som far till gran canaria på lördag. Även Fredriks föräldrar far dit då.
Men mest av allt vill jag ha SNÖ!!!!

Tomten kommer

publicerat i

Frågade Wilma ifall hon vart snäll i år, svar: ja!
Frågade sen ifall hon vart så snäll att tomten kommer med klappar. Då svarade hon: JA! Och sen sprang hon iväg och skrattade :)
Konversationerna blir mer och mer och är så roligt :)

Vurpa

publicerat i

Wilma har ju en leksaksspis och i luckan sitter det en plast bit som ska föreställa glas. Men hon lyckad ju ta lös den biten och leka med den. Det gjorde hon i morse och lämnade den på golvet. Vid lunch skulle jag springa på toa och då så klart låg den på väg in till hallen och jag sprang rakt på den och ramlade handlöst till golvet. Slog huvudet, handen och armbågen :( men jag klarade mig bra ändå men ont nånting gjorde det.

Livet är skört...

publicerat i

Ingen kan ju ha missat om dödsolyckan i Anumark för ett tag sedan. Men idag fick jag veta att personen som omkom va en jag kände... Han gick i min paralellklass på högstadiet.... Livet är skört, orättvist och bara rent utsagt orättvist!!! Finner inte riktigt ord just nu, känner mig helt tom....

Tinky Winky

publicerat i

Det är just nu wilmas favorit ;) hon bär med sig den överallt ;) och gärna i vagnen och hon bäddar ner fint :)

Adventssjukstake

publicerat i

I fredags fick jag massa pynt av Sara och sen har jag köpt en ljusbricka,ljus och siffror så nu är den klar :D sjukt nöjd!!!

Innan sängen

publicerat i

Vi låter Wilma springa naken sista 30 minuterna innan sängen så då tar vi fram pottan :) än har hon inte kissat i den men hon gillar att sitta på den :) idag fick hon även en lite varmare pyjamas på sig för hon har vart lite kall på morgonen, vi tror det kan va en anledning till att hon vaknat så tidigt så ska testa och se om det blir någon skillnad :) bra söt hon är våran lilla tjej :)

Tidig morgon.... Igen!

publicerat i

Wilma har fått för sig att det ska va morgon innan kl 6 tre mornar i rad nu. Hon sover hela nätterna så skönt de iaf. Men hon är alltid på strålande humör så det gör det så mycket enklare att kliva upp. Och vakna av att någon säger "mamma" är ju bra så underbart :) nu på morgonen lekte hon i en låda och satt där med filt, kon och Tinky Winky :)

Farsdag

publicerat i

Va ju tänkt Fredrik skulle få sova eftersom det är farsdag men han gick sova igår så nu badet min tur ;) han fick iaf en farsdags present :) en t-shirt som det står Pappa rockar på ;) nu när Wilma sover så passade vi på att städa hela huset, dammsugat, dammtorkat och skurat golven:) nu är det fint överallt. Så fort Wilma vaknar så drar vi in till stan och handlar lite, behöver fyllas på i både kyl och frys :)

Så typiskt!!!!

publicerat i

Hela veckan har Wilma sovit till minst kl 7 på morgonen. Så när Sara och Robert for igår va kl 00:40! Visste jag skulle få sova lite och va trött. Men..... Wilma vaknade 5:40 i morse!!! Igentligen inte alls förvånad, är jublande så när man fått sova lite!!! Men bara försöka hålla sig vaken och hålla sig sysselsatt ;)

Tjejkväll vs killkväll?

publicerat i

Robert och Sara kom hit på middag. Killarna for ner i garaget och jag och Sara påbörjade våran tjejkväll. Vi la ansiktsmask och jag klippte Saras lugg :) Sara hade med sig lite pyssel som jag ska använda till min adventsstake, kommer bli så fint :) sen började vi se twiligt filmerna. Sitter nu och ser andra filmen och väntar på att killarna ska bli klar med oljebyten på våran traktor.
Tror helt ärligt att tjejkvällen var bättre en deras kväll ;)

En hel dag på stan

publicerat i

Efter jag lämnat Wilma på förskolan for jag till Sara, hon gjorde sig klar sen for vi ner på stan :) kollade julklappar och blev även några inhandlade ;) åt lunch med Jennelie och hennes mamma på Rhodos sen drog jag och Sara vidare och shoppade massor :) for hem vid 14:30 så bara hämta Wilma sen hem. Nu väntad tacos middag med Sara och Robert :) mums!!!

Koja

publicerat i

Igår så byggde jag och Wilma en koja av vardagsrumsbordet och filtar :) hon tyckte det va super mysigt. Tog sina leksaker under dit och satt och pratade för sig själv men samtidigt så kikade hon fram och skrattade :) sen la hon sig i soffan med mig och såg lite tv och sen in under bordet igen haha älskar!!! <3

Gullunge

publicerat i

Va förbi Sara och Vanja idag med och hon är ju bara för söt :)

Min tur kanske?

publicerat i

Va inne på barnens hus idag och frågade om jag kunde på börja praktik där och svaret: inte alls omöjligt!! Över lycklig, nu kanske turen vänder till min sida.

Har beställt lite julklappar idag med så nu är vi en bit på vägen mot julen :) vill börja julpynta göra det mysigt här hemma. Längtar till julen!!! :)

Lugn morgon

publicerat i

Jag klev upp 6:50 och skyndade mig att duscha, äta frukost, göra mig helt klar och ändå fick jag väcka Wilma kl 7:30! Inatt va det nog rekord tror jag, från 18:45-7:30 utan att vakna en ända gång:D skönt att hinna med sig själv på morgonen i lugn och ro kan jag lova :) Wilma är lämnad på förskolan och jag väntar hos tandläkaren, usch!:S
När Wilma åt frukost fick vi besök ute på gården, hon kunde inte alls koncentrera sig på sin gröt hehe:)

75 års kalas

publicerat i

Hämtade Wilma på förskolan sen drog vi till Sävar på 75 års kalas va min morfar som fyllde år. Undrar nu om detta va sista gången i deras hus för dom ska nämligen flytta in till stan efter att bott där i 41 år. Nu finns det ingen fler man känner längre som man umgås med som bor kvar i Sävar så känns faktiskt lite tungt. Sävar är ju som alltid "hemma" på nåt sätt:(
Wilma charmade då alla som va där och va ju en hel del folk. Lite blyg i början men släppte otroligt fort ;) satt och såg på teletubbies med min moster Stina och myste även med sin mormor :) nu blir det slappa i soffan för Wilma somnade redan i bilen så vi lyfte bara över henne till sin säng och hon sov vidare :)

Alla sina leksaker

publicerat i

Nu lägger Wilma så många leksaker hon bara kan i vagnen, och hon blir nästan sur när alla inte få plats ;) så gulligt:)

Dockvagn

publicerat i

Wilma hade tidigare fått ärva en dockvagn som hennes moster Elin hade när hon var liten. Men den gick sönder och klämde fingrarna. Men nu hade jag lyckats laga den så hon vart så glad när hon kom hem från förskolan. Hon tog sina teletubbies och la i vagnen och styrde omkring :)

Lite lek

publicerat i

Innan förskolan hade och och Wilma en jätte mysig stund :) lekte och myste i soffan. Hon är på sånt strålande humör nu mera och går inte en sekund utan att min kärlek till henne ökar!

Söndag

publicerat i

Wilma vaknade kl och både jag och Fredrik fick in till henne för vi inte sett henne på två dagar. Hon vart så glad att hon hoppade i sängen :) oj som vi saknat henne. Vid 8:30 for jag och Wilma in till stan och tände ljus på min pappa och farfars grav, for och handlade och sålde en vagn :) sen for vi hem, Wilma åt lunch sen va det dags för henne att sova. Då passade jag på att dammsuga och skura golven. När hon vaknat gick vi ut och plockade undan de sista inför vintern så nu får snön komma. Vi fickupp väg pinnarna med :) Wilma har vart på strålande humör hela dagen men kommer bli en tidig kväll för mamman och pappan som är super trötta!!

Julklapps tips

publicerat i

Vi va inne på toys'R us och såg jätte fina julklappar till Wilma :) finns ju så otroligt mycket fint alltså. Men här är några av dom sakerna vi tittade på :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339937/images/2012/pic_5093d989e087c3694666e6c2.jpg" class="image">

Nu shopping!!

publicerat i

Mot kungens kurva för lite shopping. Ser om vi hittar en julklapp åt wilmis:) funderar på en dockvagn:)

Framme!

publicerat i

Inatt kom vi fram, 1:30 låg vi i sängen på hotellet. Oj vad man inte är van att va uppe så länge och varför kan man inte sova längre på morgonen för? Måste ju typ ha ett inbyggt alarm eller nåt. Idag ska vi kolla affärer innan vi kliver på båten kl 18 :)

Snart far vi:D

publicerat i

Ikväll far vi mot Stockholm :) blir nog bara jag och min älskling eftersom Stephan fick vattkoppor och jonte bangade då Stephan inte kan... Men vi kommer få det så bra ändå, bara vinsch njuta av tiden tillsammans i lugnet. Men vad vi kommer sakna Wilma! Blir två nätter utan henne och det har vi inte gjort förr och även denna gång är vi långt borta...
Sen på fredag så kommer vi åka med cinderella, men vi pratade om att kanske bara stanna i Stockholm och köra hem tidigare på lördag istället. Men det bestämmer vi sen för nu ska vi vara impulsiva :D precis som vi var innan Wilma kom till världen :)