Mår som vädret

publicerat i Familjen;
Wilma vaknade flera gånger under natten och va ledsen, man försökte såklart fråga vad det va men fick inte fram något vettigt pch inte ville hon ha någon alvedon heller. 
Jag vaknade också inatt flera gånger men vid 7:45 när det va morgon så vaknade jag med världens huvudvärk och nackspärr... 
Så har blivit en lugn dag här hemma, vi har ritat lite och sett tv. Wilma sover nu och jag tar igen lite egentid i soffan. 




Till Wilmas kiosk

Nya tofflor

publicerat i Familjen;
Wilma har inte ärvt mitt behov av nya skor hehe inte än iaf. Jag tänkte hon skulle få välja tofflor själv men hon ville inte alls så tillslut tog jag ett par svart då dom rosa inte fanns i rätt storlek. Sen gick jag och köpte en present till mamma som vi ska fira imorgon kväll och trodde Wilma skulle riva hela butiken! Idag ville hon inte lyssna, fick tillslut muta hon med en glass Om hon så gärna åt ;)



Grattis min älskade dotter!

publicerat i Familjen;
Idag fyller Wilma 3 år!!
Helt galet va fort tiden går... 
Måste ju faktiskt erkänna att man blir sugen på en liten bebis när man blickar tillbaka på wilmas bebis bilder men man måste ju hitta sig någon först ;) 
Tur jag iaf har Wilma, utan henne vore livet trist...





Kalas dag 2

publicerat i Familjen;
Igår va det dags för wilmas kalas och tror det sammanlagt va nästan 27 personer här. Wilma va först helt till sig men sen vart det nog för mycket då hon inte ens orkade öppna alla presenter ;) 
Men det vart lyckat och jag somnade riktigt fort igår :) 

Idag va en mindre rolig dag att vakna upp till då det va 5+ å blåsigt nånting, men Wilma va på lika bra humör som alltid. Vi gjorde oss klara för att fara till förskolan och sen for jag till sjukgymnasten där hon tejpade mina fötter för att se om det gör mindre ont. Jag har i mina dar stukat foten så många gånger att jag har ingen stabilitet i foten så jag får lätt ont nu vid belastning. 
Sen for jag hem och kände lugnet ett tag innan Pia och Nicke kom förbi med släp och vi for och hämtade en byrå jag hittade på blocket för 300kr, så nu har jag alla filmerna i den och i byrån dom va i tidigare är nu spel m.m

När Wilma kom hem upptäckte hon ju alla sina presenter hon inte orkade öppna igår så även idag fick hon öppna vilket passar bra med tanke på att hon även har namnsdag imorgon :) 




En sån dag

publicerat i Familjen;
Började kl 6 redan och full rulle direkt då det är 3 barn här hemma. 
Men vi bestämde oss för tivolit på t3 arena och det gick över förväntan med barnen och dom lyssnade faktiskt. Va bara Nova som va lite gnällig när hon inte fick åka alla karuseller men det skulle även jag blir om man inte fick åka. 
Sen for vi hem och grillade i det underbara vädret man haft idag. 
Vi gjorde klart det sista på wilmas kiosk som bara behöver lite saker där i sen ;) 
När barnen äntligen somnat tog vi vuxna lite egen tid i soffan till bones och nu ligger man i sängen och ser blixtrat å hör dunder men jag hoppas detta väder drar vidare så vi får en kanon dag imorgon då Wilma ska ha kalas. 



Vattenkrig!!!

publicerat i Familjen;
En klassiker som alltid funkar i värmen och som går hem hos barnen måste ju va vattenkrig! 4 barn har sprungit runt här med sina pistoler :) men nu myser Wilma hos mig i handduk



Kalas dag 1

publicerat i Familjen;
Vi for en väng på djurmagasinet och köpte en present åt Ludde som fyllde två år igår och Wilma va väldigt intresserad av fiskarna mer än alla fåglar, kaniner å andra djur :) 
igår va min farmor och faster gärning grattade Wilma då dom inte kan komma på söndag. Wilma fick pengar, filmer, ett spel och en ljudbok :) 
Sen på kvällen kom Lucas och Conny. 









Underbara dag

publicerat i Familjen;
Ett sånt bra väder från morgon till kväll :) hela dagen ha Wilma vart ute endast paus för när man ska äta :) jag själv har passat på att måla lite för kommande projekt ;) Wilma älskar verkligen att va ute nu när det är så varmt och hon går gärna barfota så blir vad varje kväll :) 
Väntar nu på att Wilma ska somna sen blir det ut och fortsätta måla. 

Dagens ord den Wilma:

Wilma ser några kattungar på min telefon hon skriker "jag vill va där mamma" svarar det blir lite svårt förr jag vet inte vars dom finns. Då lägger hon huvudet mot telefonen och säger "nä mamma jag kommer inte in"☺️☺️❤️










En "annorlunda" tisdag

publicerat i Familjen;
Den senaste tiden så brukar jag alltid har MASSOR att göra men idag... iNGET alls! Va faktiskt riktigt skönt. Lämnade Wilma på förskolan, la mig på soffan och såg lite av en serie som heter Drop dead diva, riktigt underhållande men efter ett tag så somnade jag och vaknade vid 11. Tog då tag i tvätten som behövde vikas och sen fick jag ett infall att sortera bland underkläder och trosor, blev en del att slänga och en till sak... Vars tar alla sockar vägen? Massor av udda hela tiden... 
Sen va det dags å hämta Wilma och vi va ute en stund och gungade och sen blev det tid för middag. Ut igen och lite mer gunga och rita lite sen blev det bad dags och sen kom Pia och hennes kille lite senare och vi såg 100 åringen som gick ut genom fönstret och försvann, har sett den tidigare men inte Pia så vi hyrde den via iTunes :) så smidigt. 
Nu lite drop dead diva och sen sova! 


Varmaste dagen

publicerat i Familjen;
Så här långt, Wilma har alltid haft varmt på hennes födelsedag, eller iaf dagen vi valt att fira henne på så får se om det blir tredje gången gilt då. 
Efter jag hämtar Wilma på förskolan va vi ute en stund i solen men man märkte den tog på fort för sen ville Wilma in, sen kom mormor Anita förbi en sväng sen va det dags för middag. 
Sen tog vi en promenad/cykel tur. Wilma har verkligen fått upp farten nu så gäller att hänga med ;) 







Back to normal

publicerat i Familjen;
Min tjej är hemma! Hon va så ivrig på att komma hem när jag hämtade henne, fått med mig lite grejer från huset så nu och har bara sparken min kvar. Är så glad hon är hemma och vi har hunnit med en del. Mamma och Mats kom på middag och vi har suttit ute och ätit :) 
Hoppas alla haft en bra helg. 

Ska firas!

publicerat i Familjen;
Igår va vi hos juristen och det gick som jag ville :D nu är allt runt huset och pengar klart och vi kan konsertera oss på att va dom bästa föräldrar vi kan åt våran underbara dotter som för övrigt fyller 3 år om 10 dagar! Helt galet att det redan gått 3 år! Men iaf ikväll blir det lite trevlighetermoch sen ut på krogen! 


Äntligen!

publicerat i Familjen;
Nu är den klar!
Soffa av lastpallar som man hållit på med ett tag nu. Är så otroligt nöjd!









Nästan klart

publicerat i Familjen;
Nu är det inte mycket kvar på soffan som är av lastpallar å annat virke. Samt även bord av last pallar och satt 4 hjul i varje hörn så man kan flytta det. 
Idag så har jag sytt överdragen till dynorna, vi målade det sista men fattades lite färg så det blir att köpa mer imorgon och då sen färdigställa allt! Vilken bra sommar det kommer att bli då man kan sitta där och prata, grilla och dricka en kall öl :) första gången blir nog nu till egen om vädret är med oss ;) 







Här målas det

publicerat i Familjen;
Igår blev vi helt barnfria då mitt hjärta for till sin pappa och Nova-lee tillbaka till sin mamma och Lucas ville stanna där så ja varför inte passa på att va bara vi. Vi ville göra nåt helt wild and crazy så vi packade lite saker och körde ner till Sundsvall och sov i bilen och sen vid 10 stod vi redo vid dörren och in å köpte det sista som behövdes till soffan ute på altanen och man kan verkligen göra fynd på Ikea. Nu har jag allt jag behöver till soffan och nu målar vi för fullt och inte alls mycket kvar nu. Ska klippa ut tyger så det bara är å sy det över dynorna imorgon och får hoppas färgen helt har torkat så man kan ställa iordning allt och se det färdiga resultatet. Va först osäker på om man skulle hinna klart innan wilmas kalas men nu ser det just ut :-) 









Bara lite små fix kvar nu till soffan, ska köpa några plankor imorgon som ska på och målas men i det stora hela klart :-) 

Moln

publicerat i Familjen;
Wilma har blivit så förtjust i moln sen hon fick sin pyjamas frpn me&I. Så jag skaffade detta påslakan sett från http://sovtex.se/
Har även beställt en klänning och mössa i rosa/vita moln :)



Myskväll

publicerat i Familjen;
Jag och Wilma har en riktig myskväll! Vi har ätit tacos och sen glass, maränger med chokladsås. Pia kom lagomt till efterrätten hehe nu ser vi krambjörnarna och Wilma spelar lite och jag har tänkt hon ska få va uppe lite längre ikväll så vi bara rår om varandra ordentligt för imorgon kommer Conny med barn och sen far hon till sin pappa på söndag :) 















Igår och idag

publicerat i Familjen;
Igår började jag kratta på min så kallade  "gräsmatta" och det kan inte va gjort på
Flera år för redan fått ihop 2 sopsäckaroch  inte klar än. Sen har Wilma fått gunga som vanligt vilket jag tror är det bästa hon vet när hon är ute och leker. 

Sen idag har det blivit jobb och sen ett besök hos frissan vilket jag vart mycket nöjd över :) 













Kussjön

publicerat i Familjen;
Ute här och hälsar på :) passar lilla wilton medans jennelie kör elisia till förskolan ;)



Soffbygge fortsätter...

publicerat i Familjen;
Idag har det blivit näst intill dn hel dag ute för oss alla. Barnen har lekt på med absolut allt möjligt ute och Conny har jobbat på soffan som börjar ta form. Jag har haft ögonen på barnen, fixat lunch och mellis. Även haft fint besök av Pia och Malin idag å ja Ludde med ;) 
Jag önskar så att denna lägenhet va en 4a, då skulle jag aldrig behöva flytta igen för jag trivs så väldigt bra! 



Soffbygge

publicerat i Familjen;
Har nu påbörjat soffbygge bak på altanen som jag hoppas hinner bli klar innan det är dags för wilmas kalas den 25 maj då det kommer bli mycket folk så alla kan sitta någonstans. Sen går man då hoppas på bra väder så man kan va ute men varje födelsedag Wilma haft sen hon föddes ha vart den varmaste dagen på året nästa.