Valborg

publicerat i Familjen;
Vi gör absolut ingenting... Ingen brasa då Wilma inte sov alls på förskolan idag och super trött samt att hon är förkyld. Conny och Lucas är här så lite annorlunda onsdag är det iaf. 



Måndag

publicerat i Familjen;
Har varit en riktigt bra dag med jobb och sjukgymnast. Sen hem och vila en stund innan det va dags att hämta hem Wilma. Hon vart så glad när jag kom så gick fort att byta om :) 
Sen myste vi en stund i soffan innan det va dags att laga middag och Wilma önskar potatisbullar och hon åt 3 st :) 
Sen gick vi ut och lekte och hon har cyklat, rockat rockring, hoppat studsmatta, gungat och nu leker hon i sandlådan med grannen milo :) 











Helgen

publicerat i Familjen;
Vilken underbar helg man haft med beslut underbart väder och sen fick jag ju Wilma redan från lördag ;) 
På fredag for jag ut med en kompis och vi hade det trevligt. Sen lördag blev det 3 års kalas för Elisia och Melissa som fyllt år. Va första gången man fick se hur det va att ha kalas på Leos. Wilma lekte på och hade kul som vanligt. När vi kom hem va hon och Lucas ute och cyklade och lekte på fram tills middag. Vi grillade så klart i det strålande vädret. 
Söndag va vi igen ute mest hela dagen, ett kärt återseende av tomtebos äventyrslekpark och vi fikade ute. Komm hem och började nästan direkt förbereda middagen och denna gång vart det att grilla hamburgare :) sen oljade jag och Conny in altanen så man får hoppas den sen idag torkar så jag kan ställa till där bak någorlunda iaf. Sen bad och säng för barnen och jag borde ha lagt mig samtidigt som Wilma för är riktigt trött idag fast man fick sova till 7:30.... 





Snart.....

publicerat i Familjen;
Är det lördag... Då äntligen kommer min prinsessa hem. Då far vi på 3 årskalas på Leos sen hem och då ska vi få till studsmattan och sen bara umgås hela helgen :) 

Våran påsk🐣

publicerat i Familjen;
Vi hade några helt underbara dagar i stugan och jag önskar vi hade kunnat va kvar där längre, det är sån frihets känsla att vara där och jag ska börja va där betydligt mer. Kollade på en stuga jag funderat på att köpa så får se hur det slutar. Bjuder på några bilder från våran påsk :)




Glad påsk!

publicerat i Familjen;
Vi kan fram igår kväll till stugan jag och Wilma. Så praktiskt att fara på kvällen så Wilma fick sova i bilen sen va det bara å lyfta henne till sängen så somnade hon om. 
Sen idag så har vi varit ute och kollade på en stuga jag eventuellt hade tänker köpa så vi får väll se. Sen hade vi tänkt grilla men det började regna :( så vart lunch i mormors stuga istället. Sen gick vi tillbaka och vilade en stund jag och Wilma. Men jag somnade och Wilma såg vidare på Diego hehe sen idag kom mamma och Mats och vi pt middag och har myst på :) Wilma somnade utan protester då hon inte alls sovit idag. Får se hur länge hon sover imorgon bitti. 





En bra dag

publicerat i Familjen;
Började 5:45 av en Wilma dom skriker "mamma blöja full av kiss, måste byta blöja mamma!" Bytte sen låg vi kvar ett tag å myste. Gjorde oss i ordning för förskola och sen jobb några timmar sen vidare till AF för informationsmöte samt intervju :) for sen och handlade inför påsken så vi far på torsdag :) 
Hämtade hem wilmis och vi va ute en stund såg sen Diego sen dags för middag som hon glatt åt upp :) efter maten byggde vi koja, lekt med lego, hon har bjudit på middag och tårta sen muffins och nu bad. 
Har vart en kanon dag och jag hoppas kvällen blir lika bra. 


Äventyrs lekpark

publicerat i Familjen;
På ersboda tyckte Wilma mycket om. Hon tvekade inte en sekund på att klättra längst upp och åka ner :) 










En sån otur

publicerat i Familjen;
Ja jag ha vart dålig på att skriva och det ber jag om ursäkt för. Men just nu ligger jag väldigt sjuk. Började igår när jag vaknade av att jag hade väldigt ont i magen och trodde jag fått magsjuka för det går det på wilmas förskola. När jag kom hem och lämnade henne så la jag mig igen och vaknade kl 10 av att hela kroppen gör ont. Jag försöker få i mig nåt att äta men tog sin tid. Sen somnar jg om och vaknade 14;30 då klockan ringde för att hämta Wilma. For till min mormor där jg direkt la mig igen så Wilma fick leka med mormor och morfar. Jag ringde 1177 och dom ville jag skulle fara upp på ålidhem. Min mormor följde mig hem och va där medans Wilma sov. 
Där togs det prover och annat och det är antingen sorkfeber eller influensan. Min feber har legat på 39.5 och jag är helt utslagen. Gör ont bara jag rör mig och kan knappt gå. Min mormor och morfar kom i morse och körde Wilma till förskolan och min mamma och Mats hämtade henne på förskolan där hon får sova tills imorgon. Jag hoppas jag är bättre imorgon så hon kan komma hem. För som det är nu kan jag knappt ta hand om mig själv... 
Inte alls kul att ha barn och va själv. Men tur man har snäll mamma och mormor å morfar som kan ställa upp när det behövs. 





Bjuder på några bilder på mitt allt! 
Hon jag lever för!

Veckan ensam

publicerat i Familjen;
Som jag sagt tidigare så verkligen hatar jag veckan utan Wilma. Men i måndags for jag och hälsade på Conny och Lucas, på tisdag for jag hem och jag och Pia va på bio och såg need for speed och den va grym! Vill lätt se den igen. Onsdag så kom Benny och Johan förbi och vi satt och snackade om allt möjligt. Torsdag va jag till Sara i gräsmyr på me&I träff och när jag kom hem kom Benny förbi och åter igen pratade man om allt möjligt. 
Nu är det fredag och jag är helt slut, ont i öronen och längtar efter Wilma. Men helgen brukar ju gå fort iaf. 
Ja just det igår va vi även på utvecklingssamtal på wilmas förskola och man blir ju så rörd och stolt om allt gott dom säger om henne. Och hon har även fått en plats på förskolan älgen som bara ligger en 5 minuters promenad ifrån lägenheten. Va där idag och tittade och wow jag älskade lokalerna och hur dom jobbar osv. Tror det kommer bli en flytt för henne till älgen. Men detta blir sista gången på väldigt länge, tur man trivs på marieberg :)