Överraska

publicerat i Familjen;
Har i början på veckan vart riktigt deppig men idag vände det lite och kände då att jag villetffa Conny så packade ihop lite saker och for mot arvån för att överraska dom, och dom vart riktigt glada över att se mig. Kändes så skönt att träffa Conny igen då det va 8 dagar sedan sist. 
Imorgon ska jag möta Pia i hennes stuga för lite mys och andra saker membran jag håller mig sysselsatt så dagarna går fort och jag får tillbaka min Wilma ❤️ 

Jobbig vecka nu

publicerat i Familjen;
Wilma är hos sin pappa denna vecka så därav den jobbiga rubriken på detta inlägg. Igår va jag verkligen nere för hatar söndagen då hon far till sin pappa. Känslan när man hör hur ljudet i lägenheten är helt stilla och känslan av ensamheten är ett straff. Tur jag igår iaf hade Pia hör och vi spelade lite kort och pratade massa skit. Jag ska försöka hålla mig sysselsatt ordentligt nu i veckan så den går riktigt fort och jag får tillbaka min Wilma 


Wilma i en kappa som jag hade när jag va liten, även wilmas mormor tror jag haft den

Skit dag!

publicerat i Familjen;
Denna dag började inte bra! Tappade telefonen i backen och skärmen sprack! Avreagerad mig i gymmet och slutade med att min rygg å nacke för riktigt ont. Känner att hela denna veckan vart katastrof och alltid varit nåt varje dag.... 

Tisdag morgon

publicerat i Familjen;
Ja tyvärr så vaknade Wilma lite väl tidigt för min smak idag, 6:30 ungefär en vi har myst på och ser nu på bamse som är nya favoriten. Ska snart fara och lämna henne på förskolan sen fara och träna och sen handla då vi får middags besök av min mamma och Mats. Sen blir det bara hem och vila lite då jag känner mig riktigt trött... 

Träning

publicerat i Familjen;
På måndagar väger jag mig direkt på morgonen och nu visade vågen -1.2 kilo :D känner mig riktigt nöjd och hade blivit besviken om man gick upp i vint när malna in massor med träning och följt sitt mat schema. 
Nu är det ny vecka så nya tag :)

Estelles dop

publicerat i Familjen;
En otroligt fin tillställning med underbart gott fina! Tack snälla ni för man fick komma och dela denna dagen med er💕
Ni är en helt underbart fin familj! 



Lördag

publicerat i Familjen;
På förmiddagen va vi ute och åkte lite bob vid backen vid Mariebergs skolan, nära å bra :) sen gick vi in å åt lunch :) försöker nu få Wilma att sova en stund så hon orkar resten av dagen. För vi ska ju iväg på dop sen idag. 







Äntligen helg!

publicerat i Familjen;
Började denna dagen i gymet och känns alltid så skönt att man gör det och väl tagit sig tiden till det. Sen vart det lite läkar besök och sen hem och vila innan det va dags att hämta Wilma. Vi for sen och handlade lite god fredags mat och Wilma åt riktigt bra idag utan att man direkt behövde tjata på henne. Sen kom äntligen Conny och Lucas, och har denna vecka hunnit sakna vilket jag annars inte hinner alla gånger så jag såg verkligen fram emot att träffa dom. Barnen har lekt och vi vuxna passade på att bara kramas :) 
Imorgon ska jag och Wilma på dop och vi hade även tänkt oss en sväng till någon backe och åka lite bob men Conny glömde Lucas bob och sina vinter skor så vi får se hur det blir me den saken. Sen får man se vad resten av helgen bjuder på :) 


Kult...

publicerat i Familjen;
När jag va liten såg vi mycket på Björnes magasin. Tänker på det flera gånger att dagens barnprogram inte alls va som när man själv va liten. Så jag letade reda på lite Björnes magasin på youtube och även Pippi Långstrump. Wilma gillade verkligen Pippi och skrattade flera gånger. Så det kommer absolut att bli mer sånt vi kommer titta på framöver. Nu önskar jag mig Astrid Lindgrens kappsäck ännu mer! 



En sån helg!

publicerat i Familjen;
På lördagen va det dags för Hannas 30 årsfest ute i kussjön. Jag och Pia kom ut dit vid 17 tiden och det bjöds på go mat och trevligt sällskap. Vid 21 tiden bestämde sig några för att gå ner och bada badtunna och basta och vid 23 när dom inte kommit tillbaka ringde jennelie ner och hörde vara dom va, då fick vi veta att bastun börjat brinna och dom fick ringa 112, det kom två brandbilar och dom fick tillslut kontroll på allt. Strax efter kl 24 for vi hemåt och på vägen började Pia hosta massor och jag fick en jädra huvudvärk. Vi ringde 1177 och berättat vad som hänt och dom rekommenderade vi for in på akuten. Där fick vi syrgas och Pia fick kortison mot ansträngande andning. Vi fick båda fara där ifrån efter nån timme. 
Den festen lär man ju aldrig glömma hehe

Idag har vi haft julgransplundring här hemma och då fick Lucas och Wilma äntligen krascha deras pepparkakshus som dom tjatat om sen vi gjorde dom. Tror dom vart riktigt förtjusta i det och skulle gärna göra om det varje dag. Sen dansade vi alla ut julen. När jag lagt Wilma började jag plocka bort julen här hemma och nu är det bara wilmas rum kvar och det får jag ta imorgon. 

Hoppas alla haft en bra helg! 










Några timmar

publicerat i Familjen;
Idag hade jag och Fredrik bestämt att vi skulle träffas på Leos och göra något tillsammans med Wilma. Hon har den senaste tiden sagt mycket "mamma, pappa" så vi bestämde det. 
Sen idag så fick jag ett sms av Fredrik där han frågade om jag kunde hämta Wilma på förskolan och sen möttes vi upp på Leos. Jag tackade ju inte alls nej till att hämta Wilma och få mer tid med henne. Hon hade idag inte sovit alls på förskolan så hon började redan i bilen påväg till Leos säga hon va trött. 
Vi hade iaf en mycket trevlig dag och va väldigt avslappnat och vi kunde prata på om lite av varje :) så glad för wilmas skull vi kan va vänner och hitta på saker tillsammans. 













Grått, regn å tråkigt!

publicerat i Familjen;
Om det nu ändå inte ska komma någon snö så får det gärna bli sommar. Detta grådaskiga vädret gör en bara deppad och konstant trött! En utlandsresa skulle sitta väldigt bra just nu! Få en vecka eller två i solen och bara få slöa och ta det lugnt. Jag brukar älska vintern och föredrar den före sommaren då ett av mina stora intressen är att köra skoter. Men denna vintern är ju som verkligen förstörd och jag hoppas innerligt att detta va en engångsföreteelse så att vi får vinter hädan efter. Vill ju som att Wilma ska kunna va ute och leka i snön och kunna åka Bob å sånt man själv gjorde när man växte upp. Annars får man väll flytta till inlandet 😜

Träning

publicerat i Familjen;
Har sen nyår iaf bestämt att jag ska t tag i kost och träning och så här långt går det riktigt bra känner jag. Började försiktigt få jag va sjuk så första passet va på bara 15 minuters promenad och har utökat allt eftersom och idag vart det 30 minuters pass i rask takt och efter det vart det 10 minuters cykling sen la benen av haha men känner mig iaf riktigt nöjd och man känner nu man gjort något iaf. Ska i veckan försöka gå iaf varje dag på gymmet. I kombination med träningen så kör jag Viktväktarna som har funkat för mig tidigare, har så här långt tappat 2.5 kilo sen i torsdags så känner att detta kommer gå vägen. Sen är jag glad att man inte tränar själv utan har bästa Pia med mig som puschar än om man känner sig lite hängig och jag självklart henne med. Veckan jag inte har Wilma så går det betydligt lättare att träna, annars ska det tajmas in att Pia inte jobbar dagtid men nu har jag bestämt mig att försöka köra pass själv med om hon inte kan. För när man väl är där så är det riktigt skönt :) 
Ikväll ska jag tydligen på hockey med och sen ska vi på bio :) 

Ny vecka, nya tag!

publicerat i Familjen;
Sitter nu i bilen och väntar på Pia för vårt första träningspass för denna vecka. Känner faktiskt att jag är riktigt pepp fortfarande! Hoppas på att hålla detta nyårslöfte :) 

Tidig kväll

publicerat i Familjen;
Igår somnade alla barnen innan klockan 20! Vilket har vart ovanligt under ledigheten. Wilma somnade på 5 minuter innan klockan 19 med flaskan i handen ;) lyfte över henne till sängen då hon somnade i fåtöljen, hon åt då upp hälften sen sov hon igen. Va första gången på typ en vecka som jag och Conny hade en stund för oss själv så vi såg bones pch bara tog det lugnt :) skönt det med. 

Lugnet efter stormen

publicerat i Familjen;
Just nu for Conny med Lucas för att lämna Nova-Lee till sin mamma så bara jag och Wilma för första gången på en vecka! Riktigt mysigt att bara va VI en stund med! Vi myser i soffan och ser pingu. Vädret ute fortsätter att va grådaskigt och tråkigt :-( idag far även Wilma till sin pappa så kommer bli så tyst å tomt :-( 


Ställningen återställd?

publicerat i Familjen;
Igår hämtade vi hem Lucas igen så då va det 3 ungar under taken igen och full fart. På kvällen fick vi även besök av Camilla, Felicia och Philip. Så 5 ungar S kan jag lova det va stökigt och stojigt... Vid 00:30 så for dom hem och vi hade spelat TP, ett riktigt roligt spel faktiskt :) jag har även fått låna twilight böckerna av Camilla så nu ska jag äntligen få läsa dom! 
Just nu är det hockeyn på tv och Conny har börjar förbereda middagen och det blir pannkakor :)