Tomt....

publicerat i Familjen;
Då är mitt vardagsrum tomt :( längtar så tills det är klart. Är nu i arvån och kommer hem igen på onsdag :) 


Skumbad

publicerat i Familjen;
Njuter av lugnet i badet efter en lång dag igår då vi hjälpte connys syster Camilla att flytta till umeå. Började kl 12 och va klar sent inatt. Går som bort mycket tid när man måste köra i mellan. 
Sen har jag börjat tömma mitt vardagsrum på massa små saker då dom imorgon ska slipa mitt golv. När det är klart behöver jag aldrig mer flytta runt mina möbler överallt! Skulle det va nåt mer dom ska göra är det i tvättstugan så det påverkar inte mig så mycket vilket är tur. Jag vill som bara bo nu och börja stressa av. 
För igår fick jag något konstigt ryck i mitt ena öga, pulserade och ryckte å hade sig. Jag googlade och många säger det beror på stress och bristen på sömn. Om man tänker på hur mitt liv sett ut sen i maj så är det kanske inte så konstigt jag är stressad och fått för lite sömn. Men nu ska väll saker äntligen vända och jag kan verkligen börja njuta av mitt liv på marieberg. Jag har ju världens finaste pojkvän och vi trivs verkligen bra i varandras sällskap. 
Nä fortsätta njuta av mitt bad, tända ljus och musiken 

Ha en bra dag alla!


Mys lördag

publicerat i Familjen;
Jag och Wilma har en riktig mys morgon och vi sitter i soffan och ser pingu och Wilma äter sin välling :) sista morgonen på en vecka nu lite drygt så vi passar på att njuta extra mycket. Tror jag hädan efter sista natten innan hon far till sin pappa att jag ska bädda fram wilmas extra säng och så ligger vi i hennes rum båda två så vi kan mysa hela natten om vi vill och jag kan bara öppna ögonen och titta på henne när jag vill. Är verkligen så jobbigt att va utan henne så länge men nu är det ju som det är. 
Sen idag ska jag till Lycksele på marknaden och får se om man orkar ut på hotellet ikväll som det va tänkt men vi kanske bara tar en riktig mys kväll istället jag och Conny. 
Hoppas ni får en bra helg alla

Puss & kram



Aj aj!

publicerat i Familjen;
Idag blev det träning igen trots att jag är lite förkyld och hade ont i svanken igår redan. Man har ju många gånger fått höra att man ska träna sig igenom det onda och det kan man verkligen säga jag gjorde. Jag sprang även en liten stund på bandet idag och det va många år sedan man gjorde sist ;) 
Men så här ikväll har jag riktigt ont i svanken och kan knappt böja mig ner, men bara att bita ihop och kämpa vidare. Ikväll har jag även bestämt mig för att förbättra mitt mat intag och sluta med en massa "skit" på veckorna. Blev riktigt sugen tidigare på sallad med tonfisk i :) så blir att inhandla lite grönt :) även ansökt om Coop med mera kort så man kan sätta in pengar på det. Så blir att börja sätta in pengar direkt på kortet där så man vet hur mycket pengar som går osv :) hat alltid handlat på Ica maxi förr men gett upp det då det är betydligt närmare till Coop. 
Nu blir det go'natt!

Myser...

publicerat i Familjen;
Ner mig i soffan med lite tända ljus och förhäxad. Härlig höst dag :)


Min lilla tjej!

publicerat i Familjen;
Inatt så vaknade jag av att lampan tändes, trodde då kl va runt kl 7 men såg att Conny låg kvar så antingen hade han försovit sig eller så ja... Ja det va Wilma som vaknat väldigt tidigt, 3:15 för att va ärlig. Jag brydde mig inte men när då connys klocka ringde där vid 4:30 så vart det ju som full rulle fram tills dom for strax efter kl 5.  Då gick vi in på Wilmas rum och såg pingu men Wilma ville inte ligga i sängen utan sitta i fåtöljen med sin Musse och Mimmi hon fått av sin morbror Markus. Jag somnade iaf i Wilmas säng och vaknade kl 7 av mitt larm. Då sov Wilma gott där i fåtöljen. Tog emot att väcka henne men hon va ju tvungen upp då jag hade möte på AF idag. Annars hade jag nog hållit henne hemma idag för lite mys :) 

Efter mötet for jag iaf på medley och tränade med Pia. Blev 30 minuters rask promenad på band och sen lite, rygg, mage, innan utsida låt och bröstrygg idag. Känner mig nöjd av dagens träning och imorgon kör vi igen. 

När jag kom hem blev det lunch och sen va det bara att plocka undan alla grejer som blivit
Lämnade framme efter helgen och sen dammsugat. Skulle verkligen behöva en större halvmatta som täcker från dörren, till sittbänken och fram till garderoberna. Blir till å mäta hur mycket det blir å Se vad det skulle kosta. Barn har ju som en förmåga att dra in en hel del sand och sen nu på hösten blir det massor med löv med. Blir snart att hämta wilmis men först en lugn stund i soffan :)





En trött wilmis

Ny vecka

publicerat i Familjen;
Tiden går så fort, snart är september över redan och jag tyckte det nyas vart september. Wilma blev lämnade lite extra tidigt på förskolan idag då jag ska va hemma med Lucas eftersom Nova-Lee ska opereras. Kommer bli en slapp dag då jag inte är världens piggaste. Sen idag ska Nova-Lee hem till sin mamma som jag vet saknar henne massor. Sen får vi se om C & L far ikväll eller imorgon bitti.

Wilmas pappa fyller år idag och vi ska ringa och sjunga för han sen idag. Wilma är fest klädd dagen till ära ;) glömde ta en bild :( men lika söt som alltid ;) nu slappa i soffan ett tag. 

En sån dag

publicerat i Familjen;
Är helt slut alltså! Inte lätt med tre barn samtidigt. Vi va ju så nöjda igår att all barnen sov innan kl 20 igår och vi passade på att få tid tillsammans. När vi la oss så tog det inte många minuter innan Nova-Lee började grina och ville absolut inte somna om. Kl 3 vart det tyst och vi kunde äntligen somna. Kl 6:45 kommer Wilma och tycker det är morgon. I ett tappert försök att få liv i Conny så va redan alla tre barnen vakna. Välling och blöjbyte av två och underhålla en 5 åring så vaknade Conny. Inte mig emot då barnen är extra mysiga på morgonen och jag är ju morgon pigg ändå så ;) man tänkte först att hur ska det gå att få 2 små tjejer nöjda då man bara har två händer men med Nova-Lee under armen medans man gjorde välling och Wilma är ju inte panik hungrig på morgonen heller så gick det bra. Iofs hade jag och Wilma lite egen tid på morgonen så hennes blöja hade jag redan bytt ;) man kom fort in i det sen gick det av stormen bara ;) 
Sen blev det dags att gå igenom 3 säckar med kläder som Conny hade med sig. Allt skulle gås igenom för att se vad som va för litet för både Lucas och Nova-Lee. Sen dammsuga hela lägenheten, slå igång en tvätt maskin, få ut barnen, laga lunch och diska. När dom två mindre sov somnade jag fort på soffan. 
Fick trevligt besök av Sandra, Albin och Lionel på eftermiddagen samt milo va här så fullt med barn överallt :-P 
Dom två små sover, Lucas ska nu fika sen sova och lika så jag haha blir en tidig morgon imorgon :) 

Svensson

publicerat i Familjen;
Ja nu lever man det där "Svensson" livet igen... Alla barnen är här och det är full rulle Wilma har sovit sen 20:15 men Lucas och Nova-Lee försöker somna nu. Jag är redan klar för sängen och mitt huvud spränger :-( 

Fick idag veta av hon på Apoteket att mina tabletter som jag tagit dom senaste 2 åren inte är kompatibla med varnadra.Cymbalta som jag tar slår ut den smärtstillande ämnet i mitt citodon. Man tycker ju att läkaren som skrivit ut denna kombo borde kolla upp sånt först. Sen får jag inte längre ta citodon enligt min nya läkare då den är beroende framkallande och en "drog" tydligen så jag fick inte några nya. Vi skulle höras till veckan och se vad man kan göra. Men fick ett muskelavslappnande som heter paraflex så får se om det har någon verkan. Men känner ingen skillnad nu alls för har mer ont än vanligt... :-( 

En promenad & annat

publicerat i Familjen;
Igår va jag och Pia te och gick i skogen med Ludde, efter bara några hundra meter så kände jag direkt i ryggen men jag "plågade" på i 1.6 kilometer :) va en frisk promenad så där på morgonen. 
Sen på dagen fick jag besök av Lismarie och lilla Hugo, vilken charm kille verkligen :) 
Jag och Wilma satt mest inne igår och myste med tända ljus och lyssnade på hur regnet smattrade mot fönstret. 
Wilma ha blivit så duktig och igår säger hon "mamma jag sova nu" och så gick jag och bäddade ner henne och hon fick se pingu, stängde av efter en stund och hon somnade på 5 minuter utan minsta bök :) jag fortsatte att mysa på i soffan till lite förhäxad och prat med Conny :) 


Lite pyssel

publicerat i Familjen;
Wilma har inga tavlor i sitt rum och jag har länge letat efter några som jag gillar men inte hittat några. På Ikea har dom nu jätte fint omslagspapper i rosa, blått och vitt med massa djur och annat på. Hade i rosa och blått hemma så i helgen köpte jag en rulle i vitt och har nu klippt ur olika mönster från det och gjort egna tavlor :) är sjukt nöjd med resultatet och imorgon åker dom upp på väggen :)


Tavlor

publicerat i Familjen;
Ja då har man snart bott i lägenheten i två månader och idag kom dom första tavlorna upp. Gäller att planera in i det sista ;)

Wilmas första cykel hjälm

publicerat i Familjen;
Idag fick Conny hem sin Lucas, vi for och hämtade honom hos sin mamma. Sen va det dags att hämta Wilma på förskolan, både Wilma och Lucas vart glada av att se varandra och direkt vi klev in genom dörren så började dom leka och busa :-) så roligt dom kommer bra överens :) efter middagen som
Idag blev pannkakor med glass och sylt så gick vi ut och dom ville cykla. Men varken Lucas eller Wilma har någon hjälm så Conny skyndade på biltema innan dom stängde och köpte dom varsin hjälm. Wilma vart överlycklig av att få en hjälm så hon ville direkt ta på sig den. Så sen va det full fart på gatan med massor av barn som cyklade runt runt :D fick även hem bilderna jag beställt från Fuji och har nu satt in dom i ramarna så imorgon åker dom upp på väggen ;) blir nog en rätt tidig kväll då jag känner mig helt färdig... 


Då va allt som vanligt!

publicerat i Familjen;


Wilma är hemma och allt är i sin ordning, hon vart så glad när jag kom och hämtade henne :) vi fikade och pratade lite om allt möjligt jag och Fredrik. Vi har myst och sett pingu som vanligt och sen ätit mat och nu byggs det lego :) får snart besök av Albin, Sandra & Lionel 

Krogen

publicerat i Familjen;
Ikväll ska jag ut på krogen med Camilla, connys syster. Hon flyttar som sagt till umeå första oktober så tänkte ta med henne ut å visa hon stan lite ;) 


Hemma "spa"

publicerat i Familjen;
Conny och Nova-Lee for på kalas i morse i Lycksele så jag har passat på att få lite egen tid innan Wilma kommer hem imorgon. I saknaden efter henne blir större och större så såg jag en liten film på henne vi fått av hennes förra förskola och tårarna kom. 
Har även sytt igen och det vart en mössa till Nova-Lee då hon växt ur sin andra. Sen tog jag och använda "baby foot" som jag köpte i Ullared. Ska få fötterna mjuka och lena och ska ta bort alla hudlager, man har på sig dom i två timmar så ska bli intressant och se ifall det funkar. Sen har jag även lagt en ansiktsmask ;) 

Tidig morgon

publicerat i Familjen;
Ja det vart en extrem tidig morgon, jag kan inte alls ligga i sängen fast jag inte har Wilma, känns väldigt tomt utan henne. Sen är det inte alls så kul att vakna till på morgonen och känna att det känns som man har en kniv i bröstryggen och man kan knappt andas för det gör så ont i ryggen :( måste införskaffa mig en ny säng väldigt snart annars blir det att ligga på soffan i fortsättningen för den är bra mkt skönare eller så blir det att blåsa upp luftmadrassen för även den lika så skönare än min så kallade säng. Va ju som synd jag inte fick ta sängen som jag och Fredrik hade för då hade det inte vart några problem, men men nu är läget som det är och bara å gilla det. 
Är redan fredag och vars har denna vecka tagit vägen? Men bra den går fort så jag får hem min wilmis, känner mig verkligen inte hel utan henne :( jag försöker fylla varje minut som går med något att göra så jag slipper tänka så mkt på att hon inte är med mig :(
Idag kommer iaf Conny till mig och hans dotter Nova-Lee och blir en lugn fredag hemma
Trevlig helg på er! 

Me&I

publicerat i Familjen;
Ikväll va jag hos Lismarie på me&I visning, och höst kollektionen hade massor av fina saker, denna gång höll jag tillbaka massor och det blev 1 par byxor till mig och Wilma, en one piece till Wilma och en mössa till mig :) samt handkräm. Det bjöds även på gått fika och jag fick träffa lilla Hugo igen och se hans rum :) är helt själv ikväll vilket känns väldigt skumt :/ 

Nya golv och draperi

publicerat i Allmänt;
Idag vart det äntligen klart i sovrummen, ska bara spikas lister men nu slipper jag lyfta bort en massa möbler ;) dom överraskade även med att måla om inne på toaletten så nu är den fin och fräsch med :) sen i hallen utanför sovrummen så har jag hänt upp ett draperi men väntar på dom gardiner som jag beställt som ska hänga där istället så dom där vita få va där tillfället. Tycker att garderober är så fult så nu syns dom inte. Ska göra en liknande lösning inne i sovrummet sen med ;) är väldig nöjd med min och Wilmas lägenhet just nu och jag trivs. Och min underbara Conny har hjälpt mig massor med att bära, skruva ihop möbler osv osv och om vi hinner ska vi försöka hinna göra klart Wilmas "kök" i helgen. Men på lördag så ska jag ut på krogen med Camilla ( connys syster) och Pia :) Camilla flyttar till umeå i oktober så tänkte jag skulle passa på att ta med henne ut i umeå :) 

Skype

publicerat i Familjen;
Är ju nu ute hos Conny i Arvån där det är otroligt dålig mottagning så jag har skaffa kredit på Skype så jag kan ringa och skicka sms där ifrån om det behövs :) mitt användarnamn där är anilste så får ni nåt med det namnet så är det jag :)  

Kaos

publicerat i Familjen;

Hemma är det kaos igen då båda sovrummens möbler är i vardagsrum och hall för nu ska dom golvmattorna bytas. Så jag har "rymt" till Conny några dagar då man inte kan röra sig hemma hos mig. Annars i helgen va det barnfritt så jag och Conny passade på att ta det lugnt och njuta, fot och bowlade och så klart så vann jag mohahaha :D var sen idag och spelade bilbingo med Pia och hon vann! Grattis min fru ;)
Nu se lite tv sen imorgon blir det dollarstore ;)

Systemkamera

publicerat i Familjen;

Igår tog jag mig äntligen tid att lägga in bilderna från kameran på datorn och oj har verkligen lyckats ta några riktigt fina bilder :) ska bjuda på några åt er. Annars idag är jag hemma med en sjuk wilmis som fick feber igår kväll :(

Nya golv

publicerat i Familjen;

Igår vart det äntligen klart! Nya golv och så fint det vart :) verkligen super nöjd :) i veckan har Conny vart hos oss och hjälpt mig med allt här hemma, har det tungt i kroppen just nu och mer ont än vanligt så känns skönt då att kunna få lite hjälp med allt här hemma :) han är så otroligt snäll som orkar köra varje dag fram och åter bara för att få träffa oss :)
Jag och Pia har börjat träna på simhallen meadly, och idag blev det andra passet och jag har verkligen skoj, man känner att kroppen verkligen behöver det :) är mycket i mitt liv som är positivt och jag ser ljust på framtiden :)

Äntligen!

publicerat i Familjen;

I morse när jag och Wilma nästan precis skulle kliva ut genom dörren så plingade det på dörren. Det va Peab som äntligen skulle börja med mina golv så imorgon är det helt klart :) jag lämnade av Wilma sen badet dags för mitt och Pias första träningspass på meadly :) känns faktiskt riktigt bra :) vi passade även på att basta med. Nu ska jag möta upp jennelie på stan och få se lilla bebisen och sen käka lunch å lite shopping :)