Tiden går!

publicerat i Familjen;
Vet det va ett tag sedan jag skrev och har haft fullt upp och hunnit med att va sjuk. Det verkar som aldrig villa ge sig. Snart kommer iaf Wilma och denna gång blir det bara en vecka hon ska va hos mig innan det är daga å fara tillbaka till sin pappa. Den veckan som va måste jag säga gick saktare än normalt för tycker Wilma vart borta länge men va ju sen förra fredagen eftersom hon va hos sin mormor till lördag då jag va på bröllop och sen hämta Fredrik henne hos mormor. Men nu snart får vi kramas och ser vad denna vecka bjuder på och även sista veckan för Wilma på Stengärdan innan det är daga för semester. 

Fort!!

publicerat i Familjen;
Tiden får verkligen så sjukt fort! Det har redan fått 3 veckor och Wilma är hos sin pappa! Vad hände med riden liksom? Saknaden är redan stor och vet inte vad jag ska fylla sett tomrum med :-( vill bara ha tillbaka henne nu! Å sen i sommar ska hon va 2 veckor i sträck med Fredrik och det kommer suga! Men bara å bita ihop och hålla sig sysselsatt... 


-2

publicerat i Familjen;
Ja som jag berättade om tidigare så har jag nu tagit tag med kosten. Och förra veckan blev det inget onyttigt alls! Unnade mig kvälls fika igår och vågen visade -2 kilo i morse :) känns väldigt bra. Så hoppas jag nu kan börja med träningen :-) 

Vecka 2 av 3

publicerat i Familjen;
Denna vecka har jag gått upp i tid på jobbet så nästan 40% nu :) känns helt klart man jobbar längre dagar för far direkt och hämtar Wilma så man hinner inte slappna av nåt. Sen har jag ju Wilma 3 veckor denna gången för Fredrik skulle tömma det sista i huset och sen for han på övning med militären. Så min underbara mamma och Mats tog henne tills imorgon så man får slappna av lite å ladda med ny energi. 
Tidigare i veckan så gjorde jag naglar hos en i Vännäsby som håller på att träna och vart väldigt nöjd :) 
Nu har man precis tagit en lång dusch å får se vad kvällen bjuder på :)



Hej då

publicerat i Familjen;
Igår hade vi Sommar picknick på wilmas förskola. Och då blev det ett litet hej då från fröknarna och dom andra barnen. 5 st ska sluta så Wilma fick lite presenter bl.a. Det på bild och ett memory med kort på alla barnen. Wilma blev så glad för dom men började leka en lek med korten dom gör på samlingen. Man tar ett kort och lägger mot bröstet och frågar " är "namn" här idag?" Så sött!
Hade även sommar lunch på jobbet, underbart god mat nere vid Umeälven blev det. Sen på kvällen besök av Benny. 



En ny start!

publicerat i Familjen;
Ja så här lång denna vecka har allt med maten gått bra men träningen har inte kickat igång som jag velat, är svårt att hinna med me jobb, hemmet och Wilma och sen hinna va bara jag med. Skulle vart mer timmar på dygnet. Nu har jag även ökat på min arbetstid med 1 timme mån, ons och fre. Sen efter semestern kommer jag lägga på ytligare en dag å då är jag nästan uppe i 50% som är mitt mål! :) känns så underbart! 

Dop

publicerat i Familjen;
I morse lämnade vi stugan vid 10 och for mot wiltons dop, vid vattnet ligger jennelies mammas stuga och va helt magiskt fint läge. Ett jätte fint dop och så eget med att inte va i kyrkan. Får jag fler barn så ska jag också hålla det vid hemma miljö :) det bjöds på gott fika och sen for vi vidare mot Conny och Lucas och överraskade dom, vi pt middag ihop sen gjorde jag Wilma klar för natten men inte somnade hon inte utan det gjorde hon direkt vi kom hem istället. Ligger nu i sängen och försöker sova. 



En ny start

publicerat i Familjen;
Jag känner mig nu laddad för att verkligen ändra på så mycket nu när jag äntligen fått ett avslut på mitt "förra" liv. Känner jag är sugen på att ändra på mitt sätt att leva och känner att detta gång kommer det gå, det måste gå för man får inte hur många chanser som helst och även min ork att kämpa mot alla motgångar jag haft tär på en. 
Så nu ska jag ändra på mina ätvanor, varje dag göra något ansträngande som bara en kort promenad runt huset typ hehe känner verkligen peppen som jag inte gjort på långe. Minns innan jag vart gravid med Wilma så gick jag direkt ner till garaget där crosstrainern stod och tränade direkt på morgonen innan frukost och allt. Nu är ju det svårare å hålla näran har Wilma och samt jobb men får ta det innan man lägger sig eller nåt :) 

Utomlands?!

publicerat i Familjen;
Nä bara i Sorsele men värmen vi haft här är helt sjukt!! 27 grader i skuggan så man har knappt kunnat va ute! Men idag tog vi iaf oss en sväng in till Sorsele och hälsade på min mormors faster Ragnhild som är 96 år och hur pigg som helst, bor fortfarande själv, hon hör bara lite dåligt. Får man va så pigg i den åldern kan jag gärna leva länge :) Wilma har idag fått en boll med så blivit mycket sparkande ute och hon tog även ett svalkande bad å efter det sprang hon i bara tröja. Så hon satte sig bara ner när hon behövde kissa och sen med byxor på va hon duktig att säga till att hon behövde gå eller så drog hon mer byxan men hann inte riktigt med men det händer grejer iaf :) 
Fick även sätta upp hennes hår i en svans idag och hon ser så mkt äldre ut hehe 


En dag i Sorsele

publicerat i Familjen;
Igår kväll kom vi fram och när Wilma somnat om tog man det lugnt och sen kom åska och regn, mys!
Idag så va vi först och hälsade på i en gård längre bort som hade får, hästar och en hund. Wilma och även jag och mormor Anita fick gå in till fåren där det fanns tre lamm och Wilma fick klappa dom. Sen gick vi hem igen och vinåret lunch sen for vi in till Sorsele där det va kosläpp och andra aktiviteter som hoppborg, traktor åkning m.m 
Gick även förbi gammel farfars och gammel farmors grav. Nu sitter man helt slut i soffan och ska ta det lugnt ett tag sen blir det grillat till middag :) 



En till dag

publicerat i Familjen;
Denna dag blev inte riktigt som jag tänkt mig men. Wilma hade vart bra i ögat igår på eftermiddagen och inget idag på morgonen så körde henne till förskolan. Hann bara jobba i ca 45 minuter sen ringer dom från förskolan och det hade kommit tillbaka så va bara att fara hämta henne. Så idag blev vi hemma och wilmas pappa Fredrik kom på besök och med sig hade han släpvagnen som jag köpt av honom och sen även skotern. Wilma vart överlycklig att se sin pappa och det förstår jag när dom träffas så sällan och speciellt denna gång när det bara va från lördag eftermiddag till tisdag morgon. Vi bjöd på kaffe och kaka sen va det dags för han att dra vidare. Sen har vi även haft besök av Pia och dom drog med sig släpet till Holmsund och sen imorgon vidare till Åmsele där jag ska förvara skotern :) Wilma somnade fort idag och nu tar man lite egen tid. 





Hemma igen då

publicerat i Familjen;
Wilma kom hem lika fort som hon försvann och tur va väll de :)
Hon säger till mig " äntligen tillsammans igen mamma" å sånt värmer i hjärtat. 
Wilma har vart hemma idag då hon har ögoninflammation men jag klagar inte då det är så här fint väder :) 



Grattis!

publicerat i Familjen;
Idag skulle pappa fyllt 50 år!
Så grattis älskade pappa du är otroligt saknad och älskad!