Bra dag

publicerat i

Varit hemma hela dagen vilket är lite ovanligt för att vara jag hehe men när Wilma sov så tog jag det bara lugnt i soffan och såg serien according to Jim, sjukt rolig serie. Sen gick vi per till grannen och tiden rusade iväg och dags för middag. När Wilma la sig för natten så passade jag på att börja märka upp wilmas kläder inför dagis. Så nu är tröjor, byxor, strumpbyxor, klänningar och ytterkläder klara. Fattas bara alla sockar ;) men fick beställa fler namnlappar, kan ju även vara bra att ha när det inköps nya kläder ;) imorgon blir det kanske Leos lekland med grannen och barn :)

Vad gör?

publicerat i

Ja jag börjar ha det lite långtråkigt på dagarna. Tur jag har Wilma som iaf håller mig sällskap men tror vi både är lite less. Fredrik har inte semester än förns om ca 2.5 vecka :-( alla man umgås med är borta eller börjat jobba så finns inte så mycket att göra. Längtar till den 21 augusti för då drar vi mot Stockholm och sen vidare till Jönköping. Sen börjar Wilma inskolas på dagis, då börjar som allvaret! Vars tog tiden vägen? En god god vän flyttar även en bit ifrån men gillar man verkligen någon så hittar man tid att umgås och det kommer vi absolut att göra. Men kommer sakna att ha dig/er nära.

Ny vecka...

publicerat i

Ja denna veckan blev ju inte som vi tänkt oss. Va ju meningen Fredrik skulle börja sin semester denna veckan men blivit något fel i planeringen så han jobbar även denna vecka :-( sen jobbar han två veckor för Etting men sen får han dom två sista veckorna i augusti som det är semester. Då far vi till Stockholm och Jönköping :-) åh oj så varmt de va inatt :-( gick knappt att somna, va ner på toa vid 00:30 och då hade jag legat vaken och lyssnat på Wilma som pratat i sömnen och både jag och Fredrik låg och vände och vred på sig och ännu varmare blev det. Tillslut la sig Fredrik nere... Idag är det mulet men varmt så =fuktigt! Blä!

Bröllopet

publicerat i

Va på ett absolut helt underbart fint och roligt bröllop igår mellan Linda och Sebbe :-) lilla Cindy satt helt still under hela tiden i kyrkan :) senior vi på middag och fest i stärkesmarks bya stuga. Hur god mat som helst och jätte trevliga människor :-) va absolut det roligaste bröllopet jag vart på där dom verkligen bjöd på sig själv :-) har ja ske fixat ett jobb bär man satt där på middagen med så återkommer med det när jag vet mer ;-) vi for hem vid 24 vilket blev passande när det ändå tar ett tag att köra hem. En helt klart kul kväll och hoppas på att få gå på fler bröllop i framtiden ;-)

Lycksele

publicerat i

Igår for vi till Lycksele och såg noice makers. Wilma fick barnvakt av sin farmor och farfar. Bara ett pip under tiden dom passade henne men behövde inte gå in. Men när vi kom hem och la oss så vaknade hon och ja va tvungen att gå in, typiskt! Men hon sov sen till 7:30 så helt lugnt. Sen idag va på på djurparken hela dagen och Wilma va så fascinerad av alla djur :-D vi fot hem idag för imorgon ska vi på bröllop :-D så kul :-) nu ska Vi snart sova för jag är helt slut efter ha gått två dagar

Kalas i Sikeå

publicerat i

Kalaset för Lionel va ute i Sandras mammas och mattes stuga, super mysigt. Fick mig att fundera att man inte alls behöver ha en stuga långt bort, det krävs oftast mer planering och en stuga nära kan man ju fara till lite oftare ;-) iaf, blev bjuden på super gott fika och fick se alla Lionels presenter :-) massor av fina saker hade han fått. Wilma absolut älskar deras hund Sid :-) hon jagade han runt runt och skrattade när han hoppade framför henne. Tack för att vi fick komma och fira med er :-)

Lionel 1 år!

publicerat i

Idag ska vi på kalas, wilmas kompis fyller år, tiden går så fort och kan inte fatta dom små är 1 år. Wilma blir nu den 27e 14 månader! Hjälp stanna tiden! Ser verkligen fram emot detta kalas för det finns inget bättre än att fira barnen :-) jag hade sånt rus i kroppen på wilmas 1 årsdag, man tänker tillbaka på hur det senaste året vart och förlossningen. Jag vet exakt hur Sandra och Albin känner sig nu. Man kunde aldrig tro man kunde älska någon så mycket som sitt barn, finns igen bättre känsla än kärleken till sitt barn. Grattis Lionel på din dag <3

Konstigt väder

publicerat i

Vart strålande sol och nu på kvällen rullade molnen in. Regnet öser ner och samtidigt liiiite sol så en regnbåge på himmelen. Så fint :-)

Hemåt :)

publicerat i

Wilma vaknade kl 6!! Kan lova det inte finns så mycket att underhålla henne med på ett hotellrum som är ca 15 kvm :-P men vi busade på sen gick vi och åt hotell frukost :-) kl 10 körde vi mot birsta och Wilma fick lunch och jag skulle äta med men upptäckte att dom började servera lunchen kl 11 så fick vänta i 20 minuter :-( suck! Men tillslut hade vi ätit och då bar de av hemåt. Wilma somnade innan jag ens kommit ut på e4an och sov tills vi kom till ansmark, skönt att bara kunna köra och det bara flyter på. Väl hemma så va vi ute en sväng och sen vart det grill middag hos Ettings :-) Wilma sover och vi sitter nu i soffan och slöar. Måste sova snart för det känns man hållit igång nu. Imorgon ska vi fira Lionel på sin 1 årsdag, oj så tiden går fort och ska bli kul :-)

Mini mini semester

publicerat i

Fick något ryck i morse att jag ville möte upp Fredrik i Sundsvall, käka middag och spendera lite tid ihop. Så jag packade väskorna och wilmas grejer och satte oss i bilen och for :-) Wilma sov större delen av tiden så va skönt att köra i lugn och ro :-) när vi kom fram handlade jag lite mat åt Wilma och sen ett par nya sockar till mig haha sen for vi på drakborgen (lekland) och lekte och Wilma åt middag tills vi mötte upp med Fredrik vid 18 och åt middag på biteline. Sen for vi till hans lastbil och Wilma undersökte ALLT! Hehe så sött hur hon kröp upp ut sägen och ner och sen på ratten osv osv. Gav välling på macDonalds och Fredrik gick med henne till hotellet. Vi myste lite innan Fredrik gick tillbaka till lastbilen. Wilma sover i sin vagn nu och får se om hon vaknar till att jag kanske lufter över henne till sängen som dom fixat till henne. Nu ligger jag redan i sängen och ska nog till och sova snart så man orkar köra hem imorgon.

Lycksele

publicerat i

Det blev en blixt tripp till Lycksele. Hade tänkt oss på djurparken men det regnade ju såklart :-( men vi käkade lunch och for på dollar store. Sen när vi kom hem fick vi besök av Fredriks föräldrar en sväng innan dom drog vidare söderut. Oj vad jag längtar tills Fredriks semester. Planerar för fult och bokar boende ;)

Härliga lördag

publicerat i

Jag klev upp kl 9, lite typiskt man inte kunde ligga längre när vi nu hade chansen men jag får så ont i kroppen om jag ligger för länge. Jag gick ner, åt lite frukost och bara låg i soffan och såg på one tree hill. Kl 11 väckte jag Fredrik och då gjorde vi oss klara på en gång och for in och åt lunch på max, ville ju se hur det blivit nu när som renoverar :-P sen skyndade vi till mamma för att få hämta hem våran lilla tjej som sov 14 timmar i sträck! Tänk om hon kunde de hemma med. Hon har fått sett på smurfarna och jag tror mormor är lika nöjd som Wilma och även vi med denna dag :-) Nu är sandlådan helt klar med sitt lock och Wilma har hunnit leka sig full i sand hehe. Ett bad, välling och nu sover hon. Vi går nog över till grannen sen ikväll och har lite trevligt :)

Så perfekt!

publicerat i

Går kvällen kunde inte bli mer underbar. Vi avnjöt en super god middag på allstar, ja jag vet kanske inte det mest glamorösa stället men vi gillar deras mat. Satt på uteserveringen och verkligen njöt av att bara vara VI! Sen gick vi runt en sväng på stan bara för att kolla, vi såg väldigt fort( när stan va typ tom) att umeå city inte alls är stort... Vad har stan att erbjuda tänkte vi, jaja. Iaf sen vid 22 for vi hemåt men såg att en av grannarna satt ute och eldade så vi fastnade där till kl 00:30 :-) vilken frihet det vart :) vi somnade efter kl 2 och vaknade kl 9 :) Wilma har sovit kanon tydligen, bara gnällt till i sömnen men inte vaknat förns kl 7 och då lyfte dom över henne till deras säng och sov till kl 8:45!!! Va?! Lyfter vi över henne till våran säng ska hon busa med allt hahaha ja det är ju tydligen något magiskt med att sova borta ;-) glad detta gick så bra för nu vågar vi verkligen göra det fler gånger. Vi insåg att vi verkligen behövde detta så man inte tappar varandra efter vägen som små barns föräldrar. Tack underbara mamma och Mats för att ni va barnvakt <3

Mot sjukhuset

publicerat i

Idag ska Wilma lämna blod för sin allergi utredning, äntligen. Slutade med sin medicin för 4 dagar sedan och snoret har runnit som aldrig förr och hon nyser massor. Har fått embla plåster som ska sitta på 1 timme innan. Hoppas detta går bra nu och att dom sen hittar något.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339937/images/2012/pic_5008f73c9606ee0c630008b5.jpg" class="image">

"nya" lekhörnan

publicerat i

Jag tog bort bollhavet (hon använde det inte mycket längre utan kastade mest bollarna överallt) och flyttade om lite. Blev kanske lite mindre men tycker det vart bättre nu. Den spisen som följde med diskbänken gick inte att rädda :-( så ska hålla utkik på blocket efter nåt nytt. Men är riktigt nöjd och tror jag är klar så (för tillfället iaf)

Sandlådan klar!!

publicerat i

Nu tog vi äntligen i tag att göra klart sandlådan! :D ska bli kul och se hur Wilma tycker om den i morgon, idag han hon bara stoppa i näven, sanden va blöt så vi ville gärna inte hon skulle leka i den ikväll. Även lite bilder på Wilma när hon leker med sin bil som hon fått låna av min morbror :-) sen jagade hon även grannens katt Selma och våran katt Svante tittade på lite fundersamt hehe gjorde ett fynd idag och hittade två bobby cars för 150 kr/st. Dom fanns i Sävar så bad min underbara mormor att hämta dom. Är sugen på att hämta dom i helgen så Wilma får leka, hon har ju vart så intresserad av sin kompis Fridas bil :-) nu ska jag pyssla lite i wilmas lekhörna och sen se om jag orkar börja märka kläder. Ha en bra kväll alla!

Bus med äldre ;-)

publicerat i

Idag for vi på busplaneten med wilmas mormor och bonus morfar Mats, ringde dom vid 10 och då låg dom och sov hehe fick hämta upp dom för dom va inte körklara då dom va kvar länge igår hos min morbror. Vi busade på allihop och dom fick äntligen se vad det är Wilma gör där på busplaneten. Regnet öste ner så passade bra att fara dit. Handlade även lite byxor till Wilma och ett allväders ställ från kappahl som tydligen fått bäst i test. Nu är det mesta fixat inför dagis (tror jag) så nu ska jag bara börja märka alla kläder, kommer ta sin tid hehe

Ersforsen

publicerat i

Idag vart det grillmiddag hos min morbror Roger och hans fru Mia. Övrig släkt va där med, va ett litet knytis där man fik ta med eget kött men dom bjöd på det övriga, riktigt gott och trevlig kväll va det. Till efterrätt va det rabarberpaj, va längesedan jag åt det så jag njöt. Nu ska de slöas i soffan sen ska jag sova! Hoppas man får en bättre natt inatt. Är som att varannan natt så sover hon hyffsat och andra en natt från helvetet när hon ska börja hoppa i sängen mellan 3:30-4, och alltid tunt den tiden varje natt som hon antingen bara gnäller till eller så vaknar hon till bra. Hoppas detta slutar lagom till jag hittar ett jobb för finns inte en chans jag kommer orka jobba om jag inte får sova på nätterna, har ju inte gjort de sen hon föddes. Har iofs haft nätter då hon sovit bra men inte några längre perioder. Någon som har nåt tips annars på hit dom kan sova mindre oroligt? :-)

Sävar

publicerat i

Efter en liten konstig natt så sov Wilma till 8:30, men då fick hon välling vid 4:30 och somnade om. Jag klev upp innan och funderade vad vi skulle hitta på idag. Vi for till min mormor och morfar där dom bjöd på lunch och Wilma fick leka runt. Till efterrätt fick vi glass och jordgubbar, första gången Wilma fick smaka och ja bilderna säger allt, oj vilka miner hon gjorde haha vi alla tre fick oss ett antal härliga skratt :-)

In en sväng

publicerat i

Idag med for vi in till stan efter Wilma vaknat. Är som skönt att dela upp det så att man är hemma på fm, hon får sova och man själv får känna lugnet. Sen när hon vaknat så far vi in och gör lite ärenden. Idag köpte jag lite kläder som blir bra på dagis, hon har inte allt för mycket byxor har jag upptäckt. Nu är vi hos wilmas mormor och Mats och ska bli bjudna på middag :)

Yay!

publicerat i

Wilma sov hela natten :-D hört hon gnöla i sömnen men inte behövt kliva upp, oj vilken skillnad det gör. Nu är hon på strålande humör och leker med sin hund och vagn :-)

Lugn men skön dag :)

publicerat i

Vi valde att känna lugnet idag. När Wilma sov så passade jag på att bara sitta i soffan och glo på one tree hill, har verkligen inte haft ork för mycket. När hon vaknade så for vi in till stan och handlade lite sen vidare till min moster och Johan där vi blev bjuden på hemma gjord pizza, mums! Wilma va såklart nyfiken på allt nytt och drog i allt hon inte får, som det alltid ska vara hehe är nöjd med dagen och Fredrik kom precis hem så vi ska prata lite sen lockar sängen ganska starkt redan ;-)

Sova

publicerat i

Ja jag vill sova, verkar inte spela någon roll när jag lägger mig så är jag alltid trött på morgonen. Sen blir det väll inte bättre av att man blir väckt på natten. Men blir bättre med tiden säger alla ;-) undrar vad denna gråa måndag kommer bjuda på, kanske bara va hemma och ta det lugnt så man kan lägga sig och vila när Wilma somnar sen idag, men samtidigt vill man ju hitta på något. Ja vi ser som sagt. Kanske drar ner på stan och kollar affärer ;)

Leksak

publicerat i

Wilma har fått en ny leksak, en rutschkana! Hon älskar ju verkligen att åka rutschkana. Sandlådan har vi inte hunnit klar men i veckan ska den va klar. Nu har hon lite mer att roa sig med ute och hon är gärna ute hela dagarna ;-) vi känner oss helt färdiga efter helgen och önskar vi haft en dag till.

Ute dag

publicerat i

Idag fick jag sovmorgon till 9:45 :D så skönt! Sen har vi vattnigt hela dagen. Grävt för sandlådan, jag har rensat ogräs och sen slängt ut gräsfrön. Nu är Fredrik nere i verkstaden men hoppas han kommer upp snart för vi ska en sväng in till stan och andra lite saker :)

Lördag kväll

publicerat i

Sitter hos grannen Håkan. Vi har grillat och även Ettings och Jocke är här. Alltid lika trevligt att umgås och prata skit :-) Wilma slocknade direkt i vagnen ute :) så vi fick äta i lugn och ro ;-) idag har vi påbörjat Wilmas sandlåda, städat garaget och fyllt upp jord runt brunnarna. Så imorgon ska bilen få sig en service och sandlådan förhoppningsvis bli någorlunda så klar. Sen får vi se om vi hinner och och köpa träd :-)

Frissan!

publicerat i

Äntligen ska jag få fixa håret. Har verkligen sett hemskt ut på sista tiden där luggen går långt ner över ögonen och slitet hår i övrigt och världens utväxt sen sista färgningen, men nu ändring på de, yay! Ska bli skönt å få en stund för sig själv.

Grillmiddag

publicerat i

Efter otroligt lång och dryg dag så blev den tillslut bättre när Fredrik kom hem och det blev uppehåll ute. Vi kunde alla gå ut och gå en stund. Sen väntades middags gäster som bestod av Robert, Sara och lilla Vanja :-) oj då hon växt sen vi sågs sist. Vi grillade och det va så gott! Fick hjälp av Robert att hämta lite stockar nere i en lagård som ska vara ram för wilmas sandlådan som vi hoppas kunna börja med i helgen om tiden räcker till och vädret tillåter. Sen blev det glass tårta till lunch, mums! Dom for precis och Fredrik är nu ute och klippet gräsmattan, gäller att passa på när det inte regnar. Vi håller nu tummarna att det är bra väder i helgen så vi kan vara ute, för tror verkligen Wilma håller på att bli tokig av att bara va inne. Imorgon ska jag till frisören, oj vad jag längtar. Nu ska jag snart lägga mig så jag får några timmars sömn innan det är dags för ny dag och nya äventyr ;-) godnatt på er! Wilma ser på teletubbies!

Trött, tröttare, tröttast!

publicerat i

Ja rubriken säger allt! Wilma sover så oroligt på nätterna och vaknar fler gånger, det har hon iofs alltid gjort fast med vissa undantag. Börjar känna mig så sliten. Inatt blev bara en katastrof natt. Wilma vaknade och bara skrek och inget dög. Provade lägga hon i våran säng med blev ju nästan bara värre. Och det råkade bli en krock med, jag satte mig upp samtidigt som hon skulle upp på mig så hon flög typ och vi slog huvuden ihop, ännu mera grin och jag huvudvärk så dör passande kl 4:30 på morgonen. Tillslut gav jag välling och då lugnade hon ner sig och låg och pratade en stund. Efter kl 5 vart se tyst så jag kunde somna. God morgon världen vart det kl 6:50! Längtar så tills imorgon då jag ska till frisören och bars ha en stund för mig själv, för oj vad jag behöver det. Ont överallt har jag med och det brister snart alltså! Nu vill jag Fredrik ska ha semester länge så jag kan få lite hjälp. Så nu har jag klagat av mig en stund haha :-P ha en bra dag alla trots att det är fredagen den 13e ;)

Stan

publicerat i

Vi for tidigt iväg in till stan. Handlade först på Ica maxi sen for vi in på busplaneten där vi mötte upp Sandra och Lionel :-) for hem och Wilma fick sova lite i vagnen ute efter att ha som st i bilen hem. Sen for vi in igen och for på barnenshus och sen mötte vi mamma och Mats för middag :-) med posten idag så kom namnlappar jag beställt så nu blir det att märka kläder inför dagis i september. Hon se ju ett antal plagg haha. Wilma fick även en rockring som jag köpte på barnenshus som uppskattades ;-) nu ska jag ha en kväll för mig själv i soffan och börja se 8 säsongen av one tree Hill <3

Leos

publicerat i

Idag for vi på Leos, trodde nästan jag skulle vända när jag kom på parkeringen! Va så grymt mycket folk, när man klev in så möttes man av en vägg av värme och massor med folk! Vi mötte upp Sofie och Isabelle. Va tänkt vi skulle fara med Ulrika, Tilde och Frida med då fick Tilde magsjuka under natten :-( men vi hade skoj och lekte på :-) så tråkigt väder med så man får ju damp! Vad ska man hitta på riktigt? Imorgon får jag se om vi kanske gör stan bara det inte regnar! Wilma har idag lekt med sitt duplo och fått låna av sin morbror Markus :-) kan ju säga det ligger ÖVERALLT!!! Haha!

Hur kan de?

publicerat i

Skifta så fort i wilmas sov mönster? Från en helt kanon natt igår till ett mörker idag... Vaknade kl 3:15 och bara skrek så fort jag lämnade rummet. Va bara mat tillslut som fick hon att somna om... Sen gjorde hon morgon kl 7, man tycker ju att om hon sovit mindre under natten så vill man sova längre, eller?! Jaja blir nog en bra dag iaf ;-)

En sån dag

publicerat i

Den ha vart perfekt! Wilma sov till 8:30, hon åt bra till lunch, 1.5 potatis bulle. Sen va det dags att sova, la hon i vagnen och hon somnade typ efter 2 minuter. Sov från 12-15!! Lekte lite och sen började vi med middagen. Wilma åt 1.5 pannkaka :-D hon har börjat få äta själv nu och då är det inget större bök med maten ;-) idag fick och till och med mat på gaffeln själv och sen in i munnen, stora tjejen :-) över till grannarna en stund och surrade sen bad och natten och la hon utan ett pip. Tänk om alla dagar kunde va så här :-) Imorgon blir det nog Leos med Ulrika, Tilde och Frida :-)

Projekt

publicerat i

Har lite funderingar kring wilmas rum och lekhörna, ska göra om lite men vet inte än hur :-P men när jag va där uppe och grävde runt i wilmas garderob så hittade jag dom där krokarna. Så nu sitter dom i hallen. Återstår att se hur länge jackorna får hänga där ifred innan en viss liten dam är där och fingrar :-P

Någon som är trött?

publicerat i

Wilma sover och sover! Aldrig hänt jag kliver upp före henne haha sovit från 19:30 igår och sover än :-) orolig som man är så va man ju tvungen att gå och kolla så hon andades iaf ;-) bara hon inte är på väg att bli sjuk! Vart snorig några dagar.

Barnsäkra stolar?!?!

publicerat i

Hur säkrar man stolar? Wilma prövade precis på akrobat konster att klättra upp på stolens ryggsida. Tog tag i pinnarna och sen knäet upp på dynan. Kan ju säga som ni redan säkert lista ut att det slutade illa. Stolen tippade och Wilma rakt ner i golvet och stolen över sig. Hon lyckades spräcka ena ribban och hennes läpp blödde och fick 3 bulor i pannan efter pinnarna.... Tog ett bra tag att lugna ner henne. Hoppas hon ny aldrig rör stolarna för händer samma sak igen så köper vi nya stolar med täckt rygg!!! Att man inte hinner att va med över allt :-(

Lite kläder och upptäcktsfärd

publicerat i

När vi väntade på min bror skulle komma med bilen så passade Wilma på att utforska lite;-) så roligt att se hur hon går omkring och ser absolut ALLT! Minsta lilla kvist bland stenarna ser hon, å sen in i munnen haha sen är moppen en rolig sak att pilla på tihi skulle in och handla mat men gick in på Lindex och kappahl och kunde inte motstå haha ;-)

Soldag

publicerat i

Ja det är varmt, nästande varmt på altanen som ni ser på bilden :-P men försöker trotsa värmen och sitta ute för man ska ju passa på medans vi har sol. Är väldigt sugen på en sista minuten resa i augusti, någon som vill följa? Karln och barn lämnar jag hemma ;-) Wilma sover ute i vagnen så har en stund för mig själv vilket känns skönt när man vart tätt inpå varandra några dagar. Stephan kommer och ska låna släpet snart för marina ska flytta tillbaka, kul för dom :-D Alla mammor man umgicks med i vinter och våras har typ börjat jobba så man känner sig lite själv och blir svårare och svårare att få med sig någon på äventyr, jag vill till Lycksele djurpark någon dag ju.

Måndag

publicerat i

Tillbaka till det normala. Känns väldigt skönt att va tillbaka och ha allt runt omkring sig, man kan slappna av lite för man vet att allt är barnsäkert hehe kanske mer semester att bara va hemma? Ville helst bara ligga kvar i sängen i morse men det går ju inte så bra med en 1 åring som gärna vill upp och leka med alla sina saknade leksaker ;) kl 7 gjorde vi morgon. Har plockat undan lite efter resan och slagit igång en tvättmaskin vilket kg måste göra många fler gånger idag ;-) duschat har man hunnit också hehe. Sen idag blir det in till stan och handla lite men ska hinna med och ta det lugnt också. Fredrik borta tills imorgon och känns konstigt när man vart med varandra varje dag i en vecka. Wilma styr gärna omkring en köksstol med sin egen telefon på haha sötis!

Borta bra men hemma bäst

publicerat i

Hemkommen och ganska så uppackade. Tror jag gör resten imorgon och ska ju även tvättas en del. Oj så glad Wilma va av att se alla sina leksaker, direkt till sin hörna ;) hon blev lite svår nattad men nu har de vart tyst ett tag. Varmt som en bastu med så vi slog igång en fläkt så hoppas på att kyla ner rummet snabbt. Är riktigt skönt att vara hemma och tillbaka till det normala. Nu får vi se vad veckan bjuder på. Fredrik åter till jobbet imorgon men jobbar ca 3 veckor sen har han semester igen :)

Mot umeå!

publicerat i

Ja nu bär de hemåt, perfekt åka bil väser med mer mulet och lite regn ;) känns bättre att fara hem då. Är verkligen nöjd med semestern och längtar redan till augusti då Fredrik får mer semester. Borta bra men hemma bäst!

Arsenalen

publicerat i

Ett museum i Strängnäs som Fredrik mer än gärna ville besöka. Dom ställer ut olika strids fordon. Ett stort intresse som Fredrik har. Vi va där i tre timmar, Wilma fick lunch direkt vi kom fram sen sov hon igenom allt när vi tittade och gjorde en tips runda, man kan vinna en hotell weekend på best western hotell i Strängnäs, hoppas vi vinner :D

ÄNTLIGEN!!!

publicerat i

Nu funkar appen via telefonen igen så nu kommer det komma allt fler inlägg igen och med bilder! Ska bjuda på lite bilder från våran semester vi nu vart på i en vecka :)

Power big meet!!!

publicerat i Familjen;
Vi for på marknade och Wilma sov hela tiden, hela 3 timmar, och då fick vi väcka henne :-P för att fördriva tid till fin bils crusingen så for vi på ett lekland ;) sen åt vi tacos till middag och sedan promenerade vi mot stora crusingen. Wilma sov lite oroligt så vi stannade bara till kl 21 sen for vi. Hon va vaken hela bilturen hem men nu sover hon :) 

Stugbyn i Eskilstuna

publicerat i Familjen;
Ja första natten vill jag ite ens prata om. Vi hade ju som fått intrycket från campingens hemsida att det skulle va super fin stuga, men synen vi fick när vi kom till stugan va en chock! Typ 12 kvm och säkert från 50 talet, ja ja vi gav oss på det hela och la oss. Wilma somnade typ efter 1 timme efter sprungit in miljoner gånger. Tillslut sov hon iaf och vi gick in till en bastu! Direkt vi la oss så vaknade hon till och vi fick typ smyga med allt. Vi somnade tillslut iaf men kl 3 va det dags, vi provade allt men hon vägrade somna om. Tillslut gick Fredrik och hämtade vagnen och då somnade hon om efter ca 1 timme. Men då faller lampskärmen ner rakt i huvve på mig och glas splitter i sängen.... Ja ja vi tog bort det och sov vidare. Men sen på morgonen när jag går in på toaletten så ser jag en gammal ost skiva som va smetad fast på dörren. Less och arg ringde jag ner till receptionen och berättade allt. Fick prata med chefen. Nu sitter vi iaf i en helt ny stuga som blev klar idag så vi är dom första som någonsin bott här :D nu känns allt så mycket bättre och vi vill fortsätta våran semester. Vi va ju på väg att skita i allt och bara fara hem men nu är vi så nöjda ;)
Nu bädda sängarna sen sova och hoppas på lite mer sömn inatt. Nackdelen är att Wilma sover i vagnen och det blir lätt varmt, dom hmm inte få hit en spjälsäng.

Natti natt <3

Nu drar vi!

publicerat i Familjen;
Mot Eskilstuna och Västerås. Men först ett stopp i Uppsala och ska hitta ett lekland så Wilma får leka av sig lite då hon får sitta ner en hel del och hon har ju massor med spring i benen. Kanske även hinner med lite shopping för plats i bilen har vi än hehe ;) har fått sån träningsvärk i magen av alla ställen av att promenerat massor i två dagar ;) blir nog en rätt så lugn dag och vi ska hitta campingen som är i Eskilstuna. Ska komma i ordning där och sen bara ta det lugnt. Man är ju som helt färdig av allt här i stor stan ;) Fredrik har precis spolat sv. Bilen då en stor fågel sket en stor skit rakt på bilen haha. Men nu drar vi! :)

Shopping och grönan!

publicerat i Familjen;
Idag har vi shoppat lite, blev en ny sittdyna till vagnen, en skötväska, vinterhjul till vagnen och en super smidit väska som man fäster på styret på agnen som rymmer drickes flaskor m.m fick super bra pris på allt! Fördelen är att butiker här har allt hemma och finns det ite kan dom få hem det till nästa dag :) nu är vi på grönan och Wilma har fått åka lite karuseller som hon älskade :D vi mötte även upp med Sandra och Lionel och Sandras syster Malin :) vi har käkat och nu åker dom andra lite karuseller medans jag passar barnen, ite mig emot när man börjar va trött efter man gått hela dagen. Snart ska vi gå hemmåt och hoppas vi alla sover sött :)

Stockholm

publicerat i Familjen;
Vi kom ner igår efter en bilresa på ca 9 timmar. Vi stannade i Sundsvall för lunch och lite andra ärenden. Sen blev det middag i Gävle. Wilma
Skötte sig kanon, va bara sista 30 minuterna som hon började gnälla men då va det ju långt över hennes lägg tid så hon va nog hungrig och allmänt less. Men hon är våran super tjej! Idag gjorde vi kungens kurva med lite shopping och sen stannade vi till på ett lekland på heron city så Wilma kunde få leka av sig rejält efter mycket sittande. Hon satt nog inte still en sekund på 1.5 timme som vi va där, hon hade nog väldigt skoj och va trött så hon somnade i bilen pålägg tillbaka till hotellet. Hotellet för övrigt är riktigt trevligt, Wilma kan ligga lite avsides från oss så vi inte stör varandra. Nu på kvällen så promenerade vi ner till Skansen och såg på allsången :) inte några problem alls att natta Wilma i vagnen och byta blöja och ge välling. Hon somnade innan det drog igång så vi kunde njuta av semestern lite och bara lyssna :D tog ca 25 minuter att gå dit från där vi bor så vi kommer absolut att bo här fler gånger :) nu ligger vi i sängarna helt utslagna och ser på tv. Wilma ligger kvar i vagnen och tror vi lyfter över henne när hon vaknar till. Verkligen vart toppen dagar så här långt. Imorgon blir det grönan och shopping :)