Blä!

publicerat i Familjen;
Är så less på denna värme nu så vi trotsade och gjorde nåt helt annat, vi for på Leos och va nöstan tomt på folk. Träffade en gammal vän där pch va roligt och se henne 2 barn, så stora dom blivit! 
Wilma lekte på och va så nöjd hon äntligen fick fara på Leos :)



Sommaren så här långt

publicerat i Familjen;
Nu va det länge sedan jag va inne här och skreven känner jag inte riktigt finner lusten när man har annat att göra. Men har iaf hunnit vara i Göteborg och så klart besökte man Liseberg sen vader även Ullared igen den a sommaren och 4e året irad man är där. Fick med sig massor av grejer och känner verkligen att inget som jag köpte va onödigt ;) 

Har även vart i stugan på släktträff och bland alla tusen mygg, gör mig totalt vansinne och även i denna värme kan man ju knappt röra sig utan att svettas bort... Jag är inne på min tredje semester vecka av sju och på söndag far Wilma till Fredrik och ska va där i 2 veckor och det är första gången jag kommer va utan henne så länge, vet inte hur detta kommer gå men får hålla sig sysselsatt ;) 

Nu lite bilder! 


Första semesterdagen

publicerat i Familjen;
Igår kom vi fram till junsele och campingen, va väll inte riktigt som vi tänkt oss då stugan ligger uppe i en backe och barnen hade med sig cyklarna. Vi kom fram vid 15 tiden ca och vi gjorde oss i ordning i stugan sen for vi å handlade och sen blev det middag på bowlinghallen här i junsele. Hela 5 banor hade dom ;) för Wilma gick det riktigt bra ändå men fick hjälp av en grej som barn kan använda. Sen for vi hem till stugan och tog det bara lugnt, regnade på kvällen och när barnen somnat så såg vi en film och spelade kort. 

Idag blev det bad hela dagen, från 11-15, for bara å handlade middagen och sen till stugan å skulle grilla med den fina engångsgrill vi köpte som inte ens gick å tända så vart å steka köttet istället. Satt ute och åt och barnen åt väldigt bra vilket kanske inte är så konstigt som dom hållit igång. Efter maten tog vi och promenerade och barnen cyklade omkring här och vi skulle spela minigolf men banan va så dåligt skick att vi gav upp och for till stugan igen. 
Nu sover barnen och vi vuxna ska avnjuta lite egen tid :)