Wilmas önskelista

publicerat i Familjen;
Wilmas önskelista så här lång iaf :) hitta dessa på lekmer.se




Ficklampa


Badleksak



Duplo



Radiostyrd bil


Egen "motorcykel"




Bob



Hållare för badleksaker



Mimmi sovkompis

En kort dag och en trevlig kväll

publicerat i Familjen;
Blev väldigt lugnt på förmiddagen idag och låg mest i soffan och lyssnade på musik. Hade bokat en tid hos hälsocentralen för Wilma idag kl 13:45 och gick då fort och bra där. Hon har nu ett blåsten över sin mollusk och ska ha det tills hon slutar va där och pilla å klia. När vi kom en klädde vi bara om och gick ut och Wilma cyklade, hoppade studs matta och sen lekte i lekstugan här på gården. När vi kom in blev det mys sen börja med middagen. 
Vi fick besök av Camilla och vi pratade på medans Wilma bjöd på alla olika fikabröd från sitt rum ;) 
Kl 18:15 kom hon och säger hon vill sova! Men fick försöka hålla henne vaken ett tag och hon slumrade till i både min säng och och i sin fåtölj tills hon tillslut la sig i sin säng och sov ;) 
Jag och Camilla har suttit och snackat en massa tjejsnack mest och sånt ;) 
Idag blir det en tidig kväll och hoppas man är piggare imorgon bitti ;)







En önskan till...

publicerat i Familjen;
Kom på en till sak jag önskar mig i julklapp, en sängkappa i stil med den på bilden. Ska va till en 180x200cm säng :)



Wilma hemma igen!

publicerat i Familjen;
När vi vaknade i morse så va man ju rätt seg men vi började ganska fort med att fixa lite till eilmas kök som vi köpte på Ikea i lördags. Hon har nu fått sig en ugn och sen små burkar med flingor, pasta, socker och havregryn ( sjävklart har vi limmat igen locken ) har lite mer idéer till hennes kök men det får ni se med tiden ;) 

Och att få hämta Wilma va ju en sån lycka! Hon vart så glad över att se migoch  fick världens kram. Hon skulle visa mig en koja hon byggt i sin mormors soffa och sen va det fort på med skor så hon kunde få åka bil. Nu sitter vi i hennes rum och bygger duplo och hon har grejer i sin ugn ;)









Sen när vi va på Ikea passade vi på att köpa nattlampor man bara stoppar in i uttagen, satte en i hallen mellan sovrummen då det brukar kunna va rätt mörkt där på nätterna och sen ska en va i wilmas rum :)



Nu blev det mer verkligen :(

publicerat i Familjen;
Känns sååå konstigt att se sitt eget hus på hemnet :(



http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-langviken-tavelsjo-umea-kommun-langviken-44c-5832916


Träning och sällskap

publicerat i Familjen;
Idag blev en riktig hemma dag med lite plocka undan så mycket det går fast kaos å hantverkare springer runt här hemma. Men vid 15 tiden kom Pia förbi iaf och vi pratade på och sen for vi på Coop och handlade middag som bestod av en sallad denna gång :) jag ska verkligen tänka på vad jag stoppar i mig från och med måndag då jag har aktiverat mitt viktväktar konto igen. 
Efter middagen va det bara att packa träningsväskan för först ett pass zumba och sen skulle vi testa bodybalance men det va inte nåt för mig då det handlar så klart mycket om balans och det är inte längre min starka sida tyvärr :( men man fick sig några skratt. Väl hemma hos mig igen så såg jag och Pia en film och åt smörgåstårta sen pratade vi mest på om olika koster och sånt typ ;) nu ligger man iaf i sängen och ska försöka sova, nu är det inte många dagar kvar innan mitt hjärta kommer hem igen och jag kan njuta av henne i två veckor :) 



Så tomt, så tyst...

publicerat i Familjen;
Ligger i sängen och saknar min underbara lilla tjej, är bara så tyst och tomt utan henne och känner mig aldrig hel utan henne. Bara nu när jag skriver detta så känner jag hur tårarna kommer... :( hon fyller alltid mina dagar med lycka och kärlek, en kärlek som inte ens får att beskriva med ord. Kärleken till sina barn är den starkaste som finns. Visst det finns sina bra och dåliga dagar men bara hennes leende gör allt så värt... Önskar jag alltid kunde ha henne hos mig så vi kan leka på hennes rum, busa och mysa i soffan. Men snart är söndag här och hon är åter hos mig, min vardag är åter återställd och jag kan börja andas och leva igen...

Älskar dig så Wilma!!! ❤️




Tankarna överallt...

publicerat i Familjen;
Vaknade upp i arvån, va bara att göra sig klar och fara mot Långviken där jag skulle styla huset inför fotograferingen idag, Fredrik hade faktiskt imponerat med att plocka bort allt på gården och gjort det hyfsat fint inne med så va bara för mig att plocka bort det som jag tyckte skulle tas bort och även sånt som mäklaren påpekat när hon va där tidigare och kollade. In sista sekunden då jag hör hur fotografen kör in på gården höll jag på. Sen på 30 minuter va  2 timmars styling över bara så där...
Tankarna bara snurrade när man va där och höll på och kändes verkligen konstigt på alla sätt att va tillbaka så där och fixa till och en massa minnen kom tillbaka och wilmas första år har hon ju spenderat där. Nu känns som allt bara mer och mer verkligen att huset verkligen ska bort och att man verkligen inte kommer att bo där mer...

Kommer hem och märker att hantverkarna inte gjort nåt sen jag for i måndags, ringer direkt den ansvariga för renoveringen och på 45 minuter va hantverkaren här och fort gick det, sen va det bara att ringa målaren så han äntligen kunde börja med sitt så nu har det hänt lite där iaf :) 
Bestämde mig för att stanna hemma istället för att fara tillbaka till Conny, kände jag behövde va ensam för mig själv och bara va... Har tagit ett bad med bad och salt i och rakat benen och skrubbat mig från topp till tå, sen blev det en promenad med Harry i det fina och mysiga höstvädret. 
När jag tidigare skulle fara och handla så passade jag på att gå in på HM där jag hittade en nyårs klänning åt Wilma och sen en annan finklänning hon kan ha på typ jul eller andra fester, samt 2 par strumpbyxor :)
Nu blir det att mysa vidare i soffan med lite mums och en film eller serie ;)

Trevlig mys kväll på er! 




Lite mer mys

publicerat i Familjen;
Wilma har nu belysning i sitt kök och i fönstret :) samt fått upp A,B,C på väggen samt att vi fixat lyse i hallen som man bara kan tända där och inte behöva tända upp i hela hallen varför gång man ska ta nåt från hallen. Blev riktigt nöjd :) 







"min" nya kompis

publicerat i Familjen;
Har en liten vovve (Papillion) vid namn Harry hos mig nu och haft det en vecka. Det är connys exs hund, eller igentligen Nova-lees hund. Ska testa ha han några veckor och funkar allt bra ska jag ha han på foder medans hon pluggar. Han är bara för go och mysig och så skönt man tar sig ut på en promenad varje dag :) 



3 års trots

publicerat i Familjen;
Wilma är i en trots jag absolut inte tycker om! Hon har vart totalt omöjlig nu några dagar. Ett exempel nu när dom skulle gå ut, hon absolut vägrade ha handskar på sig. Bråkade en stund med henne tillslut fick hon gå ut, tog inte lång tid innan hon va inne igen. Frågade om hon ville in och det ville hon. Det gick 5 minuter så ville hon ut igen för att hon hörde att Lucas fortfarande va ute och cyklade. Började bråka och grina igen om handskarna. Hann bara ta på henne skor och täckbyxorna så ville hon inte gå ut. Hon kan grina och skrika i panik i typ 15 minuter. Och absolut helt otröstlig. Hon slänger saker runt sig, även sin tutte och snutte och direkt hon slängt iväg det så vill hon ha det och börjar grina och skrika ännu mer för att hon inte har det. 
Mitt humör just nu är inte det bästa och orkar inte ens bråka mer med henne. Sen är det igentligen ganska roligt att se på henne hur hon hänger i dörrhandtaget för att hon vill ut så man kan ju inte låta bli att skratta. 
Idag åker hon iaf till sin pappa och kommer sakna henne massor trots sin trots men min lägenhet blir iaf äntligen helt klar så dom börjar med tvättstugan i veckan :)

Kalas, Leos och godishuset

publicerat i Familjen;
Dagen började klockan 5 så det vart som en lång förmiddag, men på något sätt så gick den fort ändå ;)
 
Sen vart det kalas i gräsmyr då Sara fyllde år, massor av folk som man inte träffat på ett tag nu va även där. Sen blev det Leos lekland så barnen verkligen fick leka av sig, sen middag där. På vägen stannade vi på godishuset och Wilma fick välja sitt första lördags godis :) blev en väska med hello Kitty på! I låg det lite godis. När vi kom hem så fick barnen bada sen mysa i soffan framför film och godis. Men Wilma åt inte ens upp sin första godis utan sa bara mamma sängen och så la jag henne och hon somnade på en gång :) tur man gav vällingen innan godiset iaf ;) 
Nu ska man iaf krypa i säng och hoppas Wilma sover lite längre imorgon :) 


Önskelista

publicerat i Familjen;
Jag är ute i god tid så folk slipper fråga allt för mycket vad jag önskar mig i julklapp.


Är väll inte direkt så mycket jag önskar mig men en kandelaber som är tänkt att stå på golvet är väll vad jag kan komma på i prylväg så här långt sen present kort på diverse butiker är ju alltid bra :) 
Men kommer fundera mer och mer vad jag önskar mig till jul :)

Kaos natt

publicerat i Familjen;
Ja jag kunde då inte somna direkt till en början, Conny börjar snarka direkt och denna kväll hade jag bara svårt att somna. Vid 23:30 hör jag Lucas är uppe å går på toaletten, han ställer sig i dörröppningen och fick följa han tillbaka å bädda in han. Känner då hur han är sjö blöt i svett så hoppas han inte åkt på feber. Han somnade om direkt iaf. Sen en drygt timme senare så grinar Wilma till och jag fick springa upp. Vid 02:00 börjar Conny hosta sjukt mycket och Nova-Lee vaknar och även hon är förkyld och börjar hosta å snora massor och så klart grina och skriker så Wilma vaknar. Sen att försöka få plats med 2 barn som vill ligga nära och samtidigt få dom att somna om är inte det lättaste. Få liv i Conny gick ju inte heller och samtidigt ska han ju upp tidigt och även köra på morgonen så fick inte ut han mycket. Men iaf, tillslut så la jag Nova-Lee nere vid mina ben så jag kunde vagga henne och Wilma på armen. Nova-Lee sover nu gott iaf men Wilma däremot tror ju det är morgon och ville ha välling och se tv.... Resultatet just nu då är jag vaken och bara fått ca 1.5 timmes sömn och lite tandvärk, Lucas sover, Conny sover, nova-Lee sover men jag och Wilma vakna. Kommer bli en spännande dag och sen en VÄLDIGT tidig kväll kan jag lova! 

En sån dag

publicerat i Familjen;
Ja man började ju morgonen med lite mys i sängen med Wilma, gick upp och gjorde välling till både Wilma och Nova-Lee som vi har här tills på onsdag, Nova sov fortfarande så passade på att göra klar Wilma, när hon va klar så vaknade Nova-Lee, värmde välling och samtidigt bytte jag blöja och sen fick hon sin välling. Klädde barnen och tog allt och Harry och gick till bilen. På under 1 timme hade jag gjort klar 2 barn, mig själv och hunnit gå med Harry en sväng. Lämnade Wilma på förskolan, sen va det bara att ringa för att få min tand fixad. Fick tid på tandakuten kl 9 så for dit. Dom gjorde inte så mycket utan gav mig penicillin som jag nu ska äta i 10 dagar och blir det inte bra denna gång så blir det nog att rycka tanden. 

När vi kom hem igen tog jag och Nova det lugnt ett tag, åt lunch sen tog vi en promenad med Pia och hennes hund Ludde, gick ca 6 km och Nova sov under hela tiden, bara in i bilen igen och for sen å handlade. Hann bara hem packade upp maten sen hämta Wilma. Då va det full far här hemma och köpte med mig pizza på vägen hem för är helt slut i kropp å knopp efter helgen å denna dag. Fick besök av Camilla så bjöd henne på middag och när vi äter så dyker min mormor upp, Camilla stannade tills Conny
 och Lucas kom och då vart det ju mer livat men Wilma vart så glad :D alla barnen badade idag sen va det nattning och alla barnen ligger nu och jag å Conny har färg i håret ;)

Ska snart duscha och känna lugnet, lär somna fort ikväll efter denna dag. Imorgon kanske Camilla ska ta Nova-lee så jag får avlastning en stund :)

Go'kväll alla! 



Tandvärk

publicerat i Familjen;
Alltså jag håller på att bli galen!! Under wilmas förlossning så bet jag av en tand och än idag så håller jag på att försöka få den fixad. I oktober förra året så rotfyllt jag den. Kände inget på länge men sen för några månader sedan så började den göra ont igen... Så för några veckor sedan va det dags att göra om rotfyllningen. Dom öppnade upp och började rensa och kände inget tills jag i fredags skulle dit för att göra det klart och nu har jagar ont jag inte ens kan tugga på den sidan! Dom sa om det inte blir bra denna gång så finns det bara en utväg och det att rycka ut tanden. Men vem har råd med en porslinstand eller en brygga? Nä i såfall blir jag tandlös där och man är bara 30!!! Tragiskt! Blir att ringa tandläkaren på måndag för att se vad dom kan göra för att hjälpa mig för detta går inte... 

Underbara höst dag

publicerat i Familjen;
Efter frukost gick vi alla ut på en liten promenad :) va ju riktigt skönt ute och barnen sprang runt och plockade pinnar och åkte på traktorn ;) lilla Harry va med oss och sprang runt och vaktade ;) han är verkligen gosig :) 
Efter lunch for vi in till Lycksele och alla barnen somnade i bilarna så vi passade då på att tvätta upp bilarna sen handla för pannkakor till middag som nu Conny står och steker. Han skämmer verkligen bort mig och gör middag och lunchen idag, är inte van att bara sitta ner så här, blir ju förslöad haha 
Sen ikväll blir det mys och vi hoppas barnen somnar tidigt så vi får lite egen tid framför en film :)



Föräldrar möte

publicerat i Familjen;
Ja titeln säger allt. Vart där ikväll och fått massor av info inför hösten och vintern. Fick då veta att dom imorgon har pyjamas party på förskolan då alla barn kommer komma dit i pyjamas och dom kommer dansa och äta popcorn osv :) låter ju bara hur mysigt som helst :) är väldigt nyttigt att fara på dessa möten då man får träffa föräldrarna och får en massa information :) 

Mäklare

publicerat i Familjen;
Ja idag har jag ju haft tre olika mäklar firmor ute i huset, boPorten, Mäklarcity och Mäklarhuset. Två av dom fastnade jag för och känner jag lätt kan arbeta med. Men som det känns nu så lutar det åt BoPorten. Fick ett bra förhållande till henne och kände ett person kemin funkade bra :) sen va inte arvodet det värsta heller. 
Bara synd nu att man måste vänta på att Fredrik ska komma hem då det måste flytta på några stora tankar som står vid carporten för inte så kul att dom syns på ett fotografering kanske :) 
Men nu är vi en bit på vägen iaf :)

Zumba

publicerat i Familjen;
Ikväll hade jag och Pia bokat ett zumba pass. Va hur kul som helst och det kommer jag boka fler gånger :) jobbigt va det och man hängde inte riktigt med men man lär sig med tiden får man hoppas :) kan rekommendera andra att testa då man verkligen har kul :) 


Bye bye house

publicerat i Familjen;
Imorgon ska jag visa huset för 3 olika mäklar firmor som ska komma och värdera huset. Känns verkligen konstigt på alla sätt och vis men Har ju inte bott där nu på 2.5 månad och kändes bara konstigt att kliva in där i söndags när jag hämtade Wilma. Är inte mer än rätt det säljs... 

Min lilla tjej

publicerat i Familjen;
Igår fick jag äntligen hämta hem min Wilmis! Som jag saknat henne alltså. Hon vart jätte glad över att se mig igår och gav mig en jätte kram och grinade lite för hon saknat mig. Själv kunde jag inte hålla tillbaka tårarna nr hon kom springandes. Vi for sen upp på umedalen till connys syster och hämtade nycklarna till lägenheten och när Wilma såg Lucas gick hon självklart fram och sa "hej Luca, hej Luca" och vinkade glatt. Sen lekte dom på hela kvällen och är så underbart att se hur bra dom kommer överens :) Lucas somnade ganska fort i saccosäcken. Han skulle bara se tv sa han sen somnade han. Wilma somnade senare då hon såg pingu i sängen, annars brukar hon somna till det vid 20, men igår stängde jag av tvn och sa go'natt och då somnade hon direkt :) 

Idag sov vi till 7:30 och då väckte Conny oss, tur de då jag brukar lämna Wilma kl 8, vi hann då dit utan problem och Wilma va då en solstråle som vanligt ;) jag for sen hem
Och vilade en stund och sen va det dags för ett pass på cykel på 45 min, det visade sig ju va spinning och man va helt slut efteråt :-P jag och Wilma har nu mysigt. Wilma ligger i saccosäcken och ser pingu och jag sitter i soffan och kollar runt på olika idéer till wilmas rum :) 


Wilmas kök

publicerat i Familjen;
Nu äntligen är wilmas kök så gott som klart. Ska hitta en blandare, diskho och ugnslucka. Men blev väldigt nöjd :) tackar älsklingen för all hjälp med :)




Stiftelsen

publicerat i Familjen;
Jag absolut älskar stiftelsen och ska den 7/12 se dom i Piteå. Fick precis veta dom ska spela i umeå den 10/1-2014 med så blir att se dom där med :) 



Spegel dörr

publicerat i Familjen;
Har länge funderat på vad jag ska ha för huvudgavel till sängen och har haft två idéer. Nu har jag äntligen fått tag på 2 st spegel dörrar så nu blir det att göra en huvud gavel av det. 

Så här kan det tänkas se ut

Dom dörrar jag fått tag på ser ut så här






Så nu blir det att fixa dom så fort vi hämtat dom :) längtar! 

Slappa?

publicerat i Familjen;
Oj idag har jag verkligen inte gjort något alls, så väldigt olikt mig. Låg i sängen till 10:30 och såg diverse program jag missat på tv på alla play kanalerna. Sen gick jag bara ner och la mig i soffan och slöade vidare. Kan verkligen inte minnas jag hade det så här sist, kanske i mars, april sist innan hela ens liv förändrades. 
Älsklingen är på jobbet och känns verkligen tomt utan han. 

Många frågar hur det går för mig och Conny och det går verkligen kanon bra. Vi trivs och kan verkligen slappna av i varandras sällskap och allt känns verkligen så naturligt. Vi fick väll ett ordentligt försprång då vi känt varandra i 4,5 år innan. Nu njuter vi bara av tiden vi har tillsammans när vi kan ses. Denna vecka då jag inte har Wilma så har jag vart rätt så mycket hos Conny och Lucas mest för att jag inte vill känna mig ensam och saknaden efter Wilma inte ska bli för stor sen även för att dom slipat golvet. Barnen kommer också bra överens och leker bra ihop. Men visst även dom kan bli ovänner. Wilma är ju inte van att ha andra barn omkring sig hemma så väldigt bra träning för henne. 

Just nu sitter jag bara å lyssnar på musik på hög volym och ska snart in till Lycksele :) 

Pöss!!

Nu så

publicerat i Familjen;
Blev väldigt positiv överraskad idag när jag kliver in i lägenheten och ser att golvet va sååå fint :D och luktade gott där inne med. Ställde i ordning allt och satte mig ner i soffan och bara slappnade av och kunde njuta av att allt stort med renoveringen äntligen är över, nu kan vi bara bo :) har fortfarande lite små saker som jag vill fixa för att få det helt klart men det kommer med tiden :) 
För övrigt så håller jag på att sakna ihjäl mig efter Wilma, gör ont i hela mig när jag tänker på henne och tårarna är inte långt borta. Måste verkligen hitta något att spendera all tid med när jag inte har henne. Några tips? 

Idag kom minajulgardiner och nya sovrumsgardiner, ja jag vet jag är ute i god tid med gardiner inför jul men dom va så billiga, 78kr/2 längder på jotex.se

Projekt

publicerat i Familjen;
Jag älskar ju att pyssla och inreda osv. Så idag när Conny jobbade och Lucas på förskolan så passade jag på att städa upp och göra i ordning i Lucas rum. Och sen fick jag även ett ryck att dammsuga, dammtorka och städa upp i köket. Önskar man kunde inreda varje dag å få fixa i ordning rum :)