Studsmatta

publicerat i Familjen;

Jag grundade en studsmatta på loppis Lycksele för 400kr, kunde ju inte hålla mig så igår så kom Conny med den :) i morse efter frukost så gick vi alla ut och monterade den. Wilma och Lucas hoppade glatt i den länge sen blev det dags att gunga :) men skönt med lite omväxling från gungan att dom nu kan hoppa :) men Wilma och Lucas leker verkligen bra ihop :)

Besök

publicerat i Familjen;

Igår kväll så kom Lucas och Conny hit på besök, Wilma hade frågat efter dom flera gånger efter att jag berättade dom skulle komma, hon är så söt när hon säger conni och luca hehe
Conny for tidigt imorse på jobbet och jag ska få en dag med Lucas ;) vi ska på Leos, handla och lite annat :) sen ikväll så kommer Conny och Nova-lee så i helgen blir det fullt hus :D
I morse så blev det att lämna Wilma på förskolan sen for vi hem igen och åt god frukost, tomtegröt och rostade mackor :)

Lite "piff"

publicerat i Familjen;

Har idag gjort i ordning lite mer i Wilmas rum, upp med en spegel och sänglampa. Men måste köpa en skarvsladd så den kan tändas, förvånad över hur lite kontakter det är i alla rum faktiskt, men det löser sig :) sen kom det även upp en skena där det hänger en handduk och grytlapp. Får se i helgen om man fixar till resten av hennes kök :) sen bjöd Wilma på väldigt god tårta ;)

Min prinsessa

publicerat i Familjen;

Måste bara få skryta över Wilma, igår somnade hon kl 20 och fick väcka henne kl 8 i morse för att hinna på förskolan! Det jag gjort är att jag bytte pyjamas till en velour med fötter, sen en filt och täcke på då det brukar va kallt på morgonen. Så jag hoppas detta håller i sig, iaf till helgen så jag får sova ut en helg ;)

Wilmas inskolning

publicerat i Familjen;

Det går verkligen bra för Wilma på sin nya förskola. Redan igår fick jag gå ifrån på eftermiddagen. Men inte direkt förvånad, den miljön är ju inte alls främmande för henne och hon är ju inte blyg alls, hon klev rakt in och började leka precis som hon vart där jämnt. Idag så har jag fått lämna förskolan en timme och ska tillbaka sen vid lunch och äta tillsammans med dom. Ska nu titta på en förskolevagn som jag kan lämna där så jag slipper släpa den fram å åter :)

Släkten

publicerat i Familjen;

På söndagen va det dags för min släkt att fira mig. Min mormor och mamma hade med sig paket och tårtor av alla dess slag :) jag hade gjort en sallad bara :-P men nog mycket då man va bakis hehe. Jag fick mig iaf en rejäl chock då dom kom med en cykel!!! Har velat ha en nu när jag bor i stan :) fick även massage 60 minuter och pengar ;) är så otroligt nöjd med helgen som vart och vill tacka alla vänner och släkt! :)

Lördag

publicerat i Familjen;

På dagen for vi på tomtebos äventyrslekplats där vi mötte upp sandra, Albin och Lionel. Barnen badade och matade ankorna :) väl hemma så blev det lugnt. Gjorde mig klar för kvällen som skulle spenderas med Pia för en middag ute och sen på krogen. Men ändrade planer då det helt plötsligt kliver in massa folk. Då har mina vänner planerat en överraskningsfest för mig. Helt rörd och fick en fatboy som jag länge velat ha :) fick även blommor och en fint linne där det stod en trevlig text på haha. Är så otroligt nöjd med denna helg och ännu är den inte över då släkten kommer och firar mig idag. Så jag vill tacka alls mina underbara vänner för en oförglömlig kväll. Love u all!!!

Ps!!!

publicerat i Familjen;

Fick väldigt fina blommor av min älskling idag :) aldrig fått finare :)

30 årsdagen

publicerat i Familjen;

Började väldigt tidigt igen, men i klev alla upp tidigt, åt frukost och begav oss sen ut mot långviken och hämtade dynorna till soffgruppen, blommor och krukor och gjorde fint ute. Sen for vi och handlade middagen och blev tacos :) for hem och gjorde lunch och sen somnade Wilma som vanligt själv. Sen kom Sara förbi med tårta och vi pratade då vi inte setts på ett tag. Wilma vaknade bara efter 1 timme :/ så hon hann ju såklart träffa Sara med :) vi mötte upp Sara på blomsterlandet och jag tänkte äntligen handla blommor av presentkortet Anjas fick på min födelsedag för 2 år sedan hehe hittade jättefina blommor som gjorde sig bra i mitt vardagsrum. Hunnit in på ö&b, tankat :(, och sen Coop igen då vi handlade inför bak som vi gjort ikväll. Efter middagen plingade det på dörren och där stod Pia, Petra & Charlie. Vart riktigt överraskad :) dom hade med sig en jättefin present, en ljuslykta :) har länge tittat på en liknande men alltid tvekat, märks dom känner mig :) barnen har vart ute och lekt mest intill hela dagen så Wilma somnade helt av sig själv till pingu :) drömmen vore det va så varje kväll :) allt vi bakat är i frysen och det vart ikväll snickerskakor och nougatkakor :) nu blir det mys i soffan och njuta av resten av födelsedagen :)

Kalas & lek

publicerat i Familjen;

Efter lunch idag så gjorde vi ett ryck att äntligen få upp vintrinskåpen i köket så man fick in sina vinglas m.m.
Wilma chockade en ganska bra idag då hon efter lunch gick direkt till sängen, jag gick in efter en stund då säger hon bara pingu och 5 minuter senare somnade hon helt av sig själv, inget bök eller tjafs, tänk om det alltid kunde va så ;)
När hon vaknade for jag och Wilma till min farmor för att fira henne på sin 70 års dag :) Wilma charmade alla dom vanligt och när det va dags att fara hem gav hon alla en puss och kram. Även människor hon aldrig träffat tidigare :)
När vi kom hem gick vi alla ut på en promenad och stannade till vid 2 olika lekplatser så barnen fick leka av sig. Jag och Lucas har bakat choklad bollar ikväll och man har nyss smakat en och mums! Nu blir det lite soft i soffan med ljus sen sova :)
Å lite lätt ångest har man då man imorgon fyller 30!!!!!

Tidig morgon

publicerat i Familjen;

Denna torsdag började kl 6:15, lite väl tidigt om du frågar mig, men men. Man hinner mycket iaf. Har hunnit duscha, gett barnen frukost, betalat räkningar, slagit igång en maskin, sen sett pingu tihi idag lyser solen då det blir att va ute :) får även hoppas dom börjat lägga nya mattor snart :)

Lite blandat

publicerat i Familjen;

Ja jag har inte riktigt hunnit med att blogga dom senaste dagarna då vi verkligen håller igång från morgon till kväll. Är på promenader, på lekplatser osv. Igår så va det dags att lämna in min bil på lagning då grillen sprack när jag körde på en hare för ett tag sedan. Då passade vi på att leka av barnen på en av lekplatserna på Haga ;) på vägen tillbaka köpte vi glass och njöt i solen. Vi for hem och åt lunch sen tog vi en promenad på netonnet, Barnenshus, klädhuset M, skokanonen och boom :) vi passade även på att få Conny klippt få det verkligen behövdes ;)
Imorgon hoppas jag verkligen dom börjat lägga nya golvmattor här hemma så mangor riktigt golv igen.

Drygt

publicerat i Familjen;

Under veckan så skulle det bytas golvmattor i lägenheten och man hade ju som hoppats på att allt skulle va klart, men nja! Pratade med min mamma i torsdags och då hade dom vart förbi lägenheten och fick då se att i köket va ALLT borta ända mer till betongen då somna tvungen byta ut all isolering och spånskivor. Samt i hallen som sträcker sig ända till vardagsrummet och sovrummen va helt borta så bara spånskivor kvar med gammalt lim. Jag bestämde då att vi far till Conny och Lucas och bor där några dagar modet nu går att flytta Wilmas inskolning på nya förskolan som börjar imorgon (måndag) ska tinga direkt på morgonen och höra annars är det bara att sätta sig i bilen å köra hem. Vars vi då ska bo får vi lösa då.
Sammanlagt denna helg har det blivit 320 mil men resan jag och Pia gjorde slutade på 270.1 mil... Man va och är helt slut i kroppen än.

Ullared & ljungarock

publicerat i Familjen;

Finns inget mer att säga än att jag haft en helt underbar vecka med först Pia i Ullared, på torsdag for vi vidare upp till ljungaverk, Ånge. På fredag hämtade vi Conny i Sundsvall. Va då dags för stiftelsen och takida samt lite andra band. Kommer aldrig glömma denna vecka.

En vecka går fort

publicerat i Familjen;

Jag och Wilma har hunnit massor, vet knappt vars jag ska börja. Men hon har lekt massor både inne i sitt nya rum, ute, på Leos och lekplatsen på tomtebo :) idag va vi även på nolia med Pia och tidigare i helgen va vi hos Conny å barnen :)

Trött och slut

publicerat i Familjen;

Det märks mer och mer att jag haft några jobbiga månader. När jag nu flyttat och man har börjat slappna av så känner jag nu hur mycket mer ont jag har överallt. Har väll säkert gått och spänt mig i flera månader nu. Wilma hon är mer full av energi än vanligt, hon leker och leker som aldrig förr och jag hinner knappt med :-P men allt faller ju som mer på plats i livet nu :)

Mer & mer

publicerat i Familjen;

Det formar sig mer och mer till ett hem och jag trivs verkligen jätte bra. Även Wilma trivs väldigt bra och hon leker gärna på sitt rum och vill va ute och gunga mycket :) två dagar irad ha vi vart på långa promenader och är så härligt att kunna bara gå och sen titta in i någon butik :)
Det som är kvar är vardagsrummet med alla mina filmer, sovrummet med alla Wilmas urvuxna kläder och sen lampor och lite annat pynt som ska upp :)

Ni är välkomna förbi och se hur vi har det!

Wilmas första dag

publicerat i Familjen;

Vid 10 kom mamma och Mats hit med Wilma och Wilmas reaktion va helt underbar! Inne i hennes rum skulle hon utforska allt :) så allt jobb vadå värt det. Efter lunch gick vi ut på en promenad och barnen fick leka i en lekplats sen gick vi till barnens hus, svenska hem och sen netonnet :) barnen somnade och vi kunde traska på lugnt :) till middag vart det grillat och nu slöa i soffan innan vi går ut och leker :)

Vardagsrum

publicerat i Familjen;

Ska upp vitrinskåp på väggen med och en klocka sen lampor i fönstren men i det stora hela så är jag väldigt nöjd. Skulle vilja ha en saccosäck med i lila som jag är sugen på att köpa men får se ;)

Göra själv

publicerat i Familjen;

Tror det blir att göra ett kök till Wilma själv. Har det mesta redan till detta kök så blir bara roligt att få göra det själv och inte så vanligt heller, alltid roligt med lite eget :)

Barnkök

publicerat i Familjen;

Detta kök skulle nog Wilma gilla, synd allt sånt ska va så dyrt :(