Uppdatering!!!!

publicerat i Familjen;
är inte lika lätt att blogga nu den appen slutat fungera, super tråkigt :-( men vi har iaf hunnit med massor. Mesta dels har vi spenderat våran tid med Sandra och Lionel. Vartblå busplaneten och idag blev det en sväng på stan då jag hade lite ärenden att uträtta. Fredrik har även hunnit med att gräva bort lite jord runt brunnarna för att snygga till feta så man kan köra gräsklipparen ända emot. Vi ser dock inte fram emot helgen nu om det ska regna på lördag, vi som vill va på wheels och ha kul och träffa folk. Men hoppas att vädret visar fel för kommer bli så besviken. Snart är det helg och Fredrik tar en semester vecka nästa vecka.Funderar på Stockholm med lite besök på kanske gröna Lund och juni backen :D sen dra vidare där ifrån tillVästerås' och power meet :-)fått se vad som händer :-)

BVC

publicerat i Familjen;
idag for vi och vägde och mätte Wilma som nu har passerat 10 kilo, 10130 gram och 79,3 cm lång :) hon följer sina kurvor jättebra, lite över på längden men inom kurvorna :) så alla som tycker hon är så smal kan nu va tyst hehe hon äter jätte bra och växer så det knakar :-) man kan inte bli mer stolt :-) 

Måndag

publicerat i Familjen;
Och en gnällig sådan, Wilma ha vart missnöjd hela eftermiddagen. Efter en tripp in till stan efter lunch för ett besök hos tandläkaren så dom kunde kolla så det inte blivit infekterat, bror min såg efter Wilma under tiden men tog bara 5 minuter ;-) sen for vi och åt lunch sen hem till han för att se på hans vardagsrum som han renoverat :) blev jättefint. Efter middagen så blev jag less på gnäll så satte Wilma i vagnen och tog en sväng genom byn med stopp hos först Anders och sen hos Ettings där Wilma lekte lite i sandlådan med Frida och hon fick en kaka. Försöker nu somna men går lite segt då hon ligger och pratar med sig själv som hon gjort i 30 minuter nu. Hoppas hon vill sova snart ;-) själv sitter jag i soffan och ser på en super dålig serie haha

Midsommar helg

publicerat i Familjen;
Den började ju inte så lysande med ett på tandvården på sjukhuset. Visade sig att nerven i tanden va död och det hade då utvecklat en inflammation och var bildning så hon sa det va inte så konstigt jag hade ont, dom påbörjade en rotfyllning och ska kontakta min vanliga tandläkare till veckan för att fortsätta, låter dyrt och då med 50% tillägg för att det va helg när jag va där, jävla typiskt! Men iaf när jag va klar så for vi över till bästa grannarna Ettings och åt lunch som va traditionellt som sill, potatis m.m sen tog dom andra båten över till sundlinska men jag och Wilma tog bilen. Där va det sång och dans runt midsommar stången. Va länge sedan man gjorde något så traditionellt men så mysigt och kul :) sen vart det middag här hemma hos oss då vi grillade och till efterrätt blev det jordgubbar med glass. Nattade småbarnen så vi vuxna kunde snacka och njuta av en trevlig kväll trots kylan. Och tur vi fick upp paviljongen i torsdags för det kryllade av mygg så vi fick upp myggväggarna och satt där under filtar och snackade. En helt perfekt midsommar :) sen idag drar vi till Piteå och ska hälsa på Fredriks föräldrar. 
 
Trevlig fortsatt helg på er! :)

Tandvärk

publicerat i Familjen;
Tandvärk alltså!! Måste va det absolut värsta smärta man kan va med om. Alvedon och Ipren funkade inte :-( har haft ont för några veckor sen och for till tandläkaren men dom kunde inte se något, fick råd att skaffa mjukare tandborste, använda munskölj och sen tandkräm mot ilningar i tänderna. Det började kännas bättre men då igår kväll från ingenstans så kom denna fruktansvärda smärta. Har inte sovit mycket inatt pga tanden men sen fick även Wilma för sig att va vaken i en timme. Väntar nu på att jourhavande läkare ska öppna kl 8! Tänk att det inte finns något akut man kan gå till precis som akutenför övriga skador för tänder är ju super viktigt ju! Har inte kunnat äta nå bra alls och mår typ dåligt för att de gör så ont. Håller nu tummarna att någon kan hjälpa mig nu på morgonen så jag kan njuta av midsommarmat precis som alla andra. 

Snabb handla ?

publicerat i Familjen;
Nja ite riktigt om man väljer att fara på Ica maxi dagen innan midsommar. Men ändå va vi där före kl 10 men spelade ingen roll när halva Umeås panisonärer va där. Dom nästan trampade över kundvagnen! Men vi hittade det sista vi behövde inför midsommar imorgon :) ser verkligen fram emot det :-) nu ska Fredrik spola av altanen när jag tidigare idag plockat av alla utemöbler och även dom ska få sig en dusch ;)

Dag på stan

publicerat i Familjen;
Vid 11 for vi ner på stan och mötte upp Sandra och lilla Lionel <3 vi kollade butiker och käkade lunch och så klart en massa surr. Känner mig verkligen trött idag och vill gärna det ska bli kväll så jag kan få känns lugnet i soffan och börja kolla på yttligare en dålig serie ;) denna gång fortsätter jag på gossip girl hehe började se de innan Wilma föddes i brist på annat. Ska iväg till mamma på middag snart så slipper jag äta själv. 

Raggarbil

publicerat i Familjen;
Så sjukt sugen på en raggarbil igen alltså! Får se om det kanske blir möjligt. Om inte denna sommar så nästa! Men drömmen vore att få köra jänk till powermeet ;)

Bus bus :)

publicerat i Familjen;
Ja vi spenderade våran eftermiddag på strömpilen. Vi började på busplaneten där vi mötte upp mammor och barn, alltlekarna trevligt :D sen gick jag och Sandra och kollade lite affärer och sen avslutade jag och Wilma dagen på Ica maxi med lite handling inför midsommar. Wilma har vart vaken sen 11:45 men har vart på strålande humör hela dagen men nu sover hon iaf. Hon äter mycket bättre nu men det tror jag kan bero på att hon får mer från våran mat och inte någon tråkig burkmat. Så nu måste man ju börja tänka till. Idag fick hon till lunch 2 köttbullar och makaroner och till middag fick hon en pannkaka :) mums tyckte hon :) lite roligare nu att ge mat när man slipper gnäll, grin och skrik ;) nu blir det slöa i soffan sen sängen. 

Mäklare

publicerat i Familjen;
Nu på morgonen så kom en mäklare och värderade huset. Vart mycket nöjd och pengarna tillbaka på det vi lagt ut dom senaste åren så ska inte klaga :D Nu strömpilen och ärenden och bus.

Hemma vid

publicerat i Familjen;
Grannen Ulrika frågade om vi ville följa med till stranden som vi har här i en by bredvid och såklart. Men det blåste typ storm så vi for hemväldigt fort och satte oss istället på deras altan. Super trevligt :D sen bar de av in till stan för att handla lite och även prov köra en bil. Idag fick Wilma smaka pakt till middag och det gillades, provade även att ställa fram tallriken till henne men hon ville gärna bara leka med den tihi men hon åt upp merlän en halv palt :)
Nu ska vi över till grannen på en stund och planera midsommar firandet :D

Världens ände....?

publicerat i Familjen;
Hemkommen för drygt en timme sedan efter en super trevlig middag i kussjön hon Jennelie, Jörgen och Elisia :-D bjöds på grillat och hemmagjord potatissallad som va helt underbar :) men det kändes verkligen som man körde och körde hehe men tillslut så ;) har inte blivit så mycket gjort idag för båda jag och Fredrik ha vart jätte trött så vi ska då snart lägga oss. 

Nu börjar en ny vecka så hoppas den bjuder på massa skoj! :D

Han är hemma!

publicerat i Familjen;
Klockan 7:30 rullade dom in på gården :D som vi längtat och saknat! Får se hur mycket energi pappa Fredrik har för dagen men hoppas han hinner leka lite med Wilma iaf. Dom har ju inte fått ihop allt för många timmars sömn. Men nu kan vi återgå till det normala och längta till semestern :D 

Så perfekt dag

publicerat i Familjen;
Sandra och Lionelnkom ut strax innan kl
11, dom lekte lite ute sen va det dags för wilma att sova så då passade vi på att prata om
Absolut allt möjligt :) Albin kom ut vid 14 och Wilma sov och sov. Vi fikade och sen tog vi en promenad och Albin for och jobbade. Tack för en helt super trevlig dag! Och hoppas ni hittar det ni letar efter ;-)

Tror det blir en helt underbar dag

publicerat i Familjen;
Solen skiner och wilma sov lite bättre, men då la jag mig vid tolv då jag fastnade i en serie hehe hon vaknade bara två gåmger och hon åt inte så framsteg, jon va lite grinig men gav hon tutte och snuttis, hon grinade typ 3 min sen sov hon. Masserade benen hennes och jon lugnade sig faktiskt, tror på växt värk och att gon går så mycket. Idag blir det en del ute lek skulle jag tro när det redan är 13 grader ute :) får besök av Sandra och Lionel sålär ju surras massor, trevligt trevligt ;) 

Nu tycker jag dom även ska fixa appen för iphone så jag kan blogga via telefonen igen, blir så tråkigt utan bilder och orka lägga in på datorn hehe ;)

En dag på stan

publicerat i Familjen;
Jag bestämde att efter lunch så far vi in till stan. Gick och kollade affärer och gjorde lite fynd :) 2 klänningar till mig för 99:- på HM :) sen 2 par sjorts till wilmis och ett par byxor, även 3 par sockar och strumpbyxor fick de bli ;) sen köpte jag en smörgåstårta som jag ska äta till middag som garanterat kommer räcka till både lunch och middag imorgon så de blir ju perfekt ;) strålande väder fick vi ju med och vi träffade sandra och lionel på stan så bi köpte lite fika på ica gormet och satte oss i parken. Barnen fick busa av sig lite sen tackade vi för oss då vi alla skulle hemåt :) blev en lyckad dag :) hoppas nu kvällen blir lika bra ;)

Utveckling i all ära

publicerat i Familjen;
Sen hon började gå mer för tre dagar sedan såsover hon jätte dåligt!:-( vaknar flera gånger och sen vid 4 vaknar hon och somnar bara om ifall hon får mat... Hoppas det bara har med utveckling att göra annars vet jag då inte. Har alltid vart något med hennes sömn ända sedan hon va bebis. Vi har bara haft en period när hon sov hela nätter och den varade i ca 1 månad. Annars är det spring varje natt :-( detta leder ju även till att jag väcker Fredrik på nätterna och han väcker mig vid sitt alarm på morgonen och behöver inte fler uppvak under natten så ska han upp vid 5 på morgonen får han sova nere, är så trist att det ska påverka så mycket:-( för även Wilma vaknar ibland när han går i trappen. Sen har jag även blivit så påverkad av att inte få sova, mer huvudvärk än vanligt, mer läsk för att bli pigg för tillfället (inte för att jag tror det hjälper men kan ju inbilla sig ) håller tummarna det går över snart för orkar inte alltså... Har även så svårt att somna om efter att vart uppe ett tag på natten och sen vet man hon gör morgon vid 7. Jaja ska iaf försöka att sova några timmar nu iaf.

Tack och godnatt!

Titta hon går!

publicerat i Familjen;
Ja idag har det släppt mer och mer för tjejen våran med att gå och hon ställer sig upp helt själv som omkom aldrig gjort annat :) är verkligen underbart att se. Några dagar till så kommer hon verkligen att fått fart på fötterna så då är det igen lugn stund hemma :-) men hon är redan mer nöjd :) tyvärr igen bild då jag normalt sätt bloggar via appen men det funkar inte för tillfället... Buuu! Inatt far även Fredrik till Tyskland på lite ärenden. Får se vad vi hittar på för något ;)

God morgon

publicerat i Familjen;
Morgon kl 7, men de efter att hon vaknade vid 23,03 och 04. Vid 4 va det precis som att hon gjorde morgon, pratade och hade sig. Gav lite välling och hon somnade om. Hon kan ju gärna inte börja äta på nätterna igen... Hoppas innerligt det är någon period hon är i bara. Idag far vi en sväng in till stan och handlar lite och även träffa Jennelie och Elisia en sväng, va länge sedan nu.

Då va de kväll

publicerat i Familjen;

Wilma ligger redan och sover, är jobbigt att va ute hela dagen, sen kl 8:15 ha vi vart ute och bara vart inne vid lunch och och en timme nu på kvällen. Hon sov idag 3.5 timme i ett svep! Är nytt rekord tror jag. Hann själv med att somna ute i solen och solat hela dagen känns de som :) hoppas det ger lite färg. Sitter nu i soffan med Fredrik och bara relaxar. Fredriks föräldrar är kvar men dom är ute i sitt "hem" :) njuter av kylan från ACn med, riktigt bra investering måste jag säga så vill ni ha lite kyla en varm dag så är ni välkomna:D

Tror någon va trött

publicerat i Familjen;

Efter lunchen gick wilmas farmor på en promenad så Wilma ska få sova, det va kl 11 och hon sover än!! Håller ju på nu med dom nya rutinerna inför dagis och då ska hon ju gärna bara sova 1 gång/dag. Så äta frukost vid ca 7-7:30, sen lunch vid 10:30, sova vid ca 11, sen mellis när hon vaknar. Hon måste ju verkligen gilla att sova i vagnen hehe :-) undrar om man måste väcka henne om hon fortsätter sova...

Vilken morgon

publicerat i Familjen;

Så otroligt underbart väder, solen lyste redan kl 4 när jag va upp en sväng. Har nu redan lekt ute i över 1 timme och Wilma trivs :-)

Vår prinsessa

publicerat i Familjen;

Idag har Wilma fortsatt sin promenad och hon går och går :-) är så underbart att se. Hon går fortfarande på "bambi" ben men det går framåt iaf :-P hittade en helt underbart badlakan idag på klädhuset M, och passar ju perfekt till våran prinsessa :)

Händer lite saker runt oss nu som jag inte kan gå in på här, man känner sig så hjälplös och nu hoppas vi på det bästa. Men vi vet inte allt än så ska inte ta ut det värsta i förskott. Så länge man har hopp så klarar man allt.

Jag bara älskar min familj!!! <3 nu ser vi fram emot sommar och semester :-)

Väntar

publicerat i Familjen;

Sitter nu hos tandläkaren och väntar... Usch!! Blivit lite stressigt med idag att hinna men allt gick bra och hann även mata Wilma innan jag for. Skönt nu att få andas ut en stund innan det är dags för det hemska men kan inte leva mer med denna tandvärk :-( hoppas dom kan hjälpa mig nu och att det inte blir allt för dyrt, är så tråkigt att lägga pengar på detta. Wilma är med sin farmor och farfar som avslutade semestern en dag tidigare för att komma och passa Wilma. Hela min släkt är ju på student orange och mamma i Kroatien och Fredrik vart tvungen att jobba fast han sagt till om att va ledig idag på eftermiddagen, men de löste sig ju :)

Sovmorgon typ...?

publicerat i Familjen;

Klockan 7:20 klev vi upp och det va riktigt länge sedan. Sen va det ju typiskt att jag skulle vakna av pappa Fredrik kl 5:20 för han prasslar i en påse nere i köket. Jag kan ju inte sova särskilt hårt, eller? Men fick iaf ligga och dra mig i sängen i typ 2 timmar, men sjukt drygt när man är pissnödig nånting och ingen toa uppe, rädd att om jag går i trappen att hon vaknar. Funderar på att ta upp en potta haha
Sen idag blir det firande av min kusin Hanna som tar studenten idag, känner mig redan stressad hur jag ska få ihop dagen. Fika kl 14 i ersmark, och kl 16:50 ska jag va på teg hos tandläkaren och där imellan måste jag hem och lämna Wilma hemma och farmor och farfar hennes ska va barnvakt. Blir lite stressigt och lite körning men ska nog bli bra.

En hel dag

publicerat i Familjen;

Ja vi for hemifrån vid 9:30 och idag hade vi bestämt att vi skulle kolla runt på bilar. Är nämligen så att vi vill byta port våran gamla passat från 2002, tycker skatten är lite hög och drar lite mer än vad vi vill. Så vi har kollat runt på vad sägs va "årets familje bil" och "årets mest sålda bil" alltså vart och kollar på Kia ceed, Volvo, Ford Mondeo och Toyota avensis. For även in på bil Dahl men nja inte vad vi tänkt oss. Just nu lutar det åt Kia ceed eller Ford Mondeo. Båda är miljö bil så skattefri i 5 år men då har kian 7 års nybilsgaranti vilket känns tryggt. Sen att den kanske inte är den snyggaste eller roligaste bilen känns som det inte spelar någon roll när man vill komma undan så billigt som möjligt. Ja vi får se helt enkelt vad vi beslutar oss för.
Sen drog vi en sväng till Leos iaf och lekte lite och Wilma gick MASSOR! Så kul att se, hon som bara släppte och gick :-) får se när hon riktigt får grepp på det. Sen for vi in till stan igen och åt middag hos mamma fast dom inte är hemma hehe sen drog vi på föräldrarmöte inför dagis som Wilma börjar till hösten. Hon trivdes verkligen dör och tror det kommer bli hur bra som helst :-) kommer kännas lite konstigt men ja blir nog bra de med. Fått ett schema på hur en dag ser ut på ett ungefär och har tänkt redan nu att börja gå lite efter det så hon är mer inne på deras rutiner vilket även underlättar för dom på dagis :) nu blir det slappa i soffan sen sängen :-)

Grillmiddag

publicerat i Familjen;

Finns absolut inget bättre än att grilla! Sällskap fick vi av Henrik, Sofie, Isabelle och Devin. Vi pratade och pratade så tiden rusade iväg :D super trevligt, kommer göras om ofta i sommar :-)

Tidigare idag drog vi in till stan för vi va så sjukt trötta å då gäller det att hålla igång. Vi for på expo sen till Haga och stannade vid en lekpark så Wilma fick leka lite. Hon absolut älskar att åka rutschkana :-) sen drog vi på Coop och små handlade lite och tog en fika.
Ikväll blir det soffhäng och film tittande efter en super trevlig helg :)

Hela nätter

publicerat i Familjen;

Wilma har börjat sova hela nätter utan att vakna och gjort de 3 nätter i rad nu. Är verkligen ovan att få sova flera timmar i sträck så man känner sig konstigt nog mer trött nu på morgonen än vad man gjorde när hon vaknade till 2,3 ggr/natt. Men jag tror om detta håller i sig så lär jag bli van att få sova ostört och bli mer utvilad för nog är det skönt ändå att man fått ligga ner hela natten utan spring, speciellt när jag har så svårt att somna om då värken kommer krypandes direkt. Hon har även börjat sova liiite längre på morgonen nu, idag vaknade hon kl 6:45 och det är verkligen stor skillnad på kl 6 och kl 6:45. Nu känns det som binär tillbaka i rutinerna efter sprutan.

Det gick bara bra igår när mormor och bonus morfar va här och satt barnvakt och känns skönt för då kan man ju göra det fler gånger för kände det va verkligen nyttigt för mig och Fredrik att få fara iväg och bara göra något han och jag för det va ett bra tag sedan :) så tack mamma och Mats för barnvakten :) idag får vi lite besök och ska grilla så hoppas regnet håller sig borta och att kanske lite sol kan titta fram men tror den kommer vara frånvarande. Mamma och Mats dom drar till Kroatien och det hade verkligen inte vart dumt!

Just hemkommen.

publicerat i Familjen;

Haft super trevligt och massa nya människor har man fått träffa. Men ett par gjorde verkligen min kväll. Sitter och pratar och det kom fram att dom bodde i Sävar. Han berättade han va involverad i fotbollen och snackade lite mer om det. Sen berättade han att när som bestämde sig för att flytta till Sävar så googla dom lite och hade då fått fram om de stipendium som delas ut varje år i pappas ära och jag så klart sa ju att de va min pappa. Dom blev alldeles tårögd för dom hade blivit så berörda av det och ville såklart veta mer och jag berättade historien kring allt. Sen hade dom satt in pengar på det stipendiet just för att dom blivit berörda och för att de va en fin grej. Detta fick mig att verkligen vilja fortsätta dela ut detta varje år då jag förr känt att det kanske va dags att lägga ner efter 11 år för tänkte att ingen kan ju veta vem min pappa är längre men nu fick man det ju bekräftar att många vet och bryr sig än idag om den insatts han gjorde för Sävar IKs ungdomsfotboll. Detta värmde verkligen i hjärtat och kommer leva på detta länge <3 världen är bra liten. Vi alla satt med en liten tår i ögat <3

Mot stan

publicerat i Familjen;

Ska göra lite ärenden i stan, slänga skräp och sånt sen handla lite och lite annat ;-) sen ikväll ska vi på 30 års fest och Wilma ska va med mormor och bonus morfar :) skönt att bara va vi en kväll :)

Fredag

publicerat i Familjen;

Började dagen med att vakna och inse att Wilma har sovit hela natten, inte ett pip och hon vaknade kl 7! :D sen började jag städa ordning inne i datarummet som verkligen behövde sig en omgång så nu är de gjort. Sen efter lunch fick vi besök av Sofie och Devin. Barnen sov och vi fick tid att surra en bra stund. Sen va de full fart och Wilma och Devin lekte på. Nu har jag börjat med middagen och får se vad resten av kvällen bjuder på.

Trevlig helg alla!

Funderingar

publicerat i Familjen;

Till hösten börjar Wilma dagis och dags för mig att fundera över livet. Undrar vad som kommer hända för jag har ingen aning alls! Vet jag måste anmäla mig arbetslös men sen pga mitt förflutna med FK och sjukskrivningen så blir ju läget lite annat. Har funderat mycket på detta med jobb och tänker kanske taxi bara för att få komma igång med något. Men är absolut livrädd det ska bara bli kväll, natt och helger och det går ju inte. Sen har jag funderingar på att studera till mäklare som alltid vart en dröm. Men det finns i Gävle eller Skellefteå och det går inte. Ska kolla upp hur det ser ut på distans om det ens är möjligt och hur vi skulle klara det. Men är förväntansfull inför hösten men samtidigt LIVRÄDD!!

Städdag!

publicerat i Familjen;

Fick något ryck att jag skulle börja städa vid tvn. Vart kaos där länge bland alla kablar och sånt. Så tog bort allt från hyllan och dammtorkat allt, till och med kablarna ;-) nu vart det riktigt bra :) sen gjorde jag även iordning där micron står så Wilma fick en egen hylla med alla sin mat grejer så nu fick vi lite mer ordning :D nöjd med dagen och vi har hunnit massor och Wilma tyckte de va roligt att hjälpa mamma med allting;-P nu försöker jag få Wilma att somna för hon har inte sovit än idag vilket är ovanligt men vi har ju hållit igång hela tiden så hon kände kanske aldrig att hon blev trött ;-) jag ska njuta i solen lite och lyssna på musik ;-)

Underbar dag

publicerat i Familjen;

Haft en fantastisk dag fyllde med besök, kalas och grillning. Började dagen med att vi fick besök av Lismarie och danne som firade Wilma i efterskott. Sen for vi till min mamma på kalas. Sen avslutade vi kvällen hos Pär och Tina där de bjöds på grillat och Wilma och Thea lekte så bra fram till maten sen började Wilma va trött. Hon somnade i vagnen tillslut och lyfte över till bilen och nu till sin säng utan större problem :) nu godnatt!

10 tänder

publicerat i Familjen;

Har Wilma nu. Såg att en till i käken uppe kommit fram en bit in så har nu 6 st sammanlagt uppe och 4 nere :)

Super trevlig dag

publicerat i Familjen;

Tack Emma och lilla Melody för idag! Så kul att se er igen och som hon vuxit :) vi va på busplaneten och sen kollade vi lite affärer, tiden bara flög iväg när man har mycket att prata om för det va månader sedan man sågs :) syns snart igen :)

Tips inför sommaren

publicerat i Familjen;

Kan tipsa om denna leksak att ha ute på gräsmattan i sommar, tror den är riktigt bra och rolig för dom små :) får se om vi kanske själv köper en åt Wilma för skulle verkligen va kul att ha. Finns på lekmer.se och dom har massor medgivna grejer och hittade även en pool som jag vart sugen på att köpa. Har en rabatt kupong på 15% där med som vi fick från små folket som present när Wilma fyllde 1 år priset för den här är 1999:- och tidigare pris va 2499:- så med 15% rabatt skulle det bli ca 1700:- lätt värt men vi får fundera :D

Idag drar vi på busplaneten och träffar Emma och Melody som vi inte träffar på väldigt länge :-)

Leos

publicerat i Familjen;

Vi for på Leos och mötte upp Linda och Cindy, dom leker så sött dom två så roligt att se :) vi klättrade upp i diverse grejer så både jag och Linda va helt slut. Jag skulle såklart testa att ta mig upp i den där uppblåsbara saken och åka ner. Tog mig upp och ner men fick sån fart att jag va tvungen att sätta mig på knänen annars hade jag ramlat rakt på mage och hade ju Wilma i famnen. Dom borde verkligen förlänga sista delen. Vi satt och prata en massa skit ett tag sen for dom vidare och jag satt kvar en stund så Wilma skulle få sova. Har nu precis ätit middag och det blev en brottnings match med Wilma för att få i hon mat, är precis som hon inte blir kontakt bar, lite skrämmande! Nu leker hon på i sin hörna som inget alls. Imorgon blir det lite lek här hemma så hoppas på bra väder :)

Ny vecka!

publicerat i Familjen;

Det är måndag och vi har hela veckan framför oss och Wilma är pigg, hostar lite än men är ju mest bara slem som vill upp. Hon somnade igår kl 19 och sov till 6:20 och vaknade bara 2 ggr under natten så jag känner mig utvilad! Å så skönt kan jag lova ;) Wilma är ju som sagt mycket piggare och det märks hon har massor med energi över och blir tokig av att inte göra något. Nyss kom hon med sin sko och försökte få den på foten tihi men är ju sånt tråkigt väder ute så man kan ju gärna inte va ute heller. Man kanske får dra en sväng på Leos om någon vill följa?

Bus & kalas

publicerat i Familjen;

Wilma är ju mycket mycket piggare idag så vi for på busplaneten så hon skulle få leka av sig lite, men hon blev fort trött så vi gick en sväng med vagnen in på Ica maxi och köpte en present och lite annat. Sen for vi vidare på kalas och Wilma somnade typ direkt i bilen. Lyfte över henne till vagnen och hon fick sova utanför "gamm" morbror Henke på hans altan. Min morbror fyllde idag 31 år och det bjöds på massor av kaka och tårtor :) måste nu verkligen ta tag i VV igen då jag legat på slö sidan ett tag nu. Ikväll ska vi se film men kommer bli en MYCKET tidig kväll :)

Bättre iallafall!

publicerat i Familjen;

En betydligt bättre natt ha det vart på många sätt. Wilma vaknade inte till förns första gången efter att sovit 2.5 timme igår, jag la mig kl 22:30 och fick gå in 1 gång innan jag somnade. Hade lite svårt att somna igår vilket är konstigt med tanke på att jag inte sovit något på typ 4 nätter så somnade efter kl 23:30 någon gång. Sen vaknade Wilma till vid 1:40 och hade en liten vaken period till efter kl 2:30. Närmare kl 3 kommer Fredrik hem från sin firma fest och han pratar på en stund men sen somnar han iaf. Tänker det är min tur men inte de då börjar en uggla föra oväsen utanför och sen direkt efter en fågel som hackar sig lös på hängrännan våran så somnade väll efter kl 3:45 kanske och nu gjorde en glad tjej morgon kl 6! Men hon sov betydligt mycket bättre iaf men inte jag hehe

Det händer saker

publicerat i Familjen;

Trots att Wilma inte är riktigt frisk än så tränat hon på att gå. Hon släppte idag lära go vagnen och gick till bordet så det blev några steg. Hennes balans är inte den bästa och påverkas ju såklart av att hon är sjuk. Ingen större aptit har hon heller än men man får i henne gröt iaf. Hennes pappa har även lärt henne att det är kul att åka i sin lära gå vagn så nu sätter hon sig i den själv (händer det sker en olycka ibland) men för det mesta klarar hon det bra sen sitter hon där och väntar tills någon av oss ska styra runt med hon :-) är så sött och se :-)

Fjärde natten

publicerat i Familjen;

Ja nu är jag inne på fjärde natten utan någon direkt sömn, nästan så inatt va den jobbigaste natten men det beror kanske på att man blir tröttare och tröttare. Nu är ju iaf Fredrik henne men han vaknade bara 1 gång av alla miljoner gånger jag sprang upp inatt. Men han fick ta morgonen iaf och jag fick somna om till kl 9, sen gav ryggen min upp. Ska enbart ta det lugnt idag och hålla tummarna att Wilma snart blir frisk så vi kan återgå till det normala.

Grattis på födelsedagen

publicerat i Familjen;

Idag skulle min pappa fyllt 48 år <3 stor saknad och älskar han så. Tänk det redan gått 11.5 år sedan du somnade in. Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Wilma satt idag och kollade länge länge på din gravsten sen plockade hon lite gräs och la på jorden vid blommorna. Undrar om hon kände av den låga stämningen jag får varje gång jag hälsar på dig.

Saknar dig!! <3

 

I väntans tider

publicerat i Familjen;

Varit och lämnat snabb sänka och sitter nu och väntar på doktorn. Hoppas dom nu kan ge henne något som hjälper mot hostan <3

Läkar tid idag

publicerat i Familjen;

Fick precis en tid för Wilma kl 13:30, hoppas dom kan hjälpa henne med hostan och snoret osv. Hon måste få sova lite snart. Just nu sover hon inne i nya vagnen i lite upprätt läge så hoppas det hjälper. Ska passa på att äta lunch snart och sen sova en stund på soffan eller vila kanske iaf.

Helt förstörd!

publicerat i Familjen;

Har nu inte fått sova på tre nätter och det börjar kännas. Men får som mest ihop ca 1.5 timmes sammanhängande sömn annars har hon vaknat till 2 ggr i timmen och hostar och snorar eller bara allmänt ledsen. Inatt fick jag även ge lite mat så bra hon vill äta iaf och fick byta bajs blöja men det gjorde ju att det tog lång tid att få in några minuters sömn igen så va uppe från 1:40-4 :-( nu valde hon att kliva upp kl 7:45 men vart miljoners uppvaknanden inatt så känns som inte att det spelar någon roll hon sov från 18-08 :-( tur det är helg snart så vi kan hjälpas åt så jag iaf får sova på dagen då kanske för jag går snart i väggen känns det som. Måste försöka sysselsätta mig idag så man inte tänker på hur trött man är. Hon ville då iaf ha gröt nu på morgonen och hon leker lite så ett bra tecken :-)

Även grattis till min pappa som skulle fyllt 48 idag. Älskar sig och saknar sig så enormt mycket!! <3 <3 11.5 år av STOR saknad! <3