Höstfint

publicerat i

Köpte ljung på Willys till bra pris som jag funderat länge på att köpa och nu blev det äntligen av :) blev fint :) och Wilma hon äter själv men fastnar inte alltid på gaffeln ;)

Babblarna

publicerat i

Det är verkligen wilmas favorit! Direkt hon ser min telefon så vill hon se babblarna :) hon kan sitta i timmar om jag bara lät henne göra det hehe. Men när hon ska hålla telefonen själv så trycker hon på knappen och det försvinner och då blir hon helt tokig och kommer springandes med telefonen hehe hennes vänner Babba, Bibbi,Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo :D

Klädkammaren

publicerat i

Nu när Wilma sover så tog jag äntligen tag i att städa upp i klädkammaren. Jag fattar inte varför man bara inte bara viker ihop kläderna på en gång och in på sin plats. Nä man ska va för lat. Men nu blir det ändring på det hädan efter. För är ju betydligt roligare att gå in i en fräsch klädkammare :)

Före & efter!!!

Lycksele

publicerat i

Idag for vi iväg till Lycksele då det är marknad där :) fyndade vinter vantar till Wilma och jag hittade även vantar och en mössa :) for även på dollar store och fyndade :) for och hälsade på Fredriks bror som bjöd på fika och Wilma va då så nyfiken på allt och följde efter Fredrik och Robert vars dom än gick hehe sen for vi vidare mot röbäck och kalas. Kom hem och va bara och lägga Wilmis som somnade på en gång :) skönt för då han vi se en film. Nu blir det till att sova och även min tur att få sovmorgon ;) kram!

Strålande sol

publicerat i

Idag är en super fin dag, Wilma har vart ute hela dagen på förskolan. Idag va dom bara 4 av 16 barn på hennes avdelning då resten va sjuk och vissa i vattkoppor. Så återstår att se om Wilmis får det. Hon är iaf på super ta humör och efter maten blir det ut för mer lek. Dom hade även hunnit få upp en bild på hennes skåp idag :-)

Beställt sängbordslampor från halens :) kommer passa in kanon i vårt sovrum :)

Snö!!!

publicerat i

Denna bild är tagen av min mammas kusin i övre saxnäs, Sorsele där vi har stuga :D det har snöat där idag. Oj vad jag blev sugen på att fara upp dit i helgen. Längtar verkligen efter snön och att få se Wilmas reaktion på snön för tror inte hon riktigt minns den från ifjol. Oj vad vi ska leka ute i vinter, pulka, skoter och utflykter. Längtar!

Nya kläder

publicerat i

Efter jag vart hos kiropraktorn så for jag ut på strömpilen en sväng och reklamerade en tröja jag köpt på kappahl åt Wilma. Den rosa med stjärnor på. I tvätten så blev det rosa lila. Fick välja en ny så hoppas det inte blir så igen. Sen va jag in på Lindex då jag vart sugen på att handla från deras mission kollektion. Va inte så mycket kvar, vilket inte förvånar mig då den va skit snygg! Men fanns en tunika kvar i den färg kombo jag ville ha :-)

Wilma 16 månader

publicerat i

Idag är hon 16 månader och oj vad det händer saker hela tiden. Nu när hon går på förskola så krävs det lite mer underhållning dom dagarna hon är hemma för där gör dom ju allt möjligt kul :) går bara bra att lämna henne på morgonen och inte nåt grin längre. Men hon är ganska så trött på kvällarna så vi ger hon välling redan kl 18:40 på kvällen sen direkt i säng och hon somnar på än gång. Hon sover nu hela nätter och vaknar kl 6:30-07:00. Visst det händer hon gnäller till någon gång men inte så man behöver gå upp alla gånger. Hon äter bra hemma men på förskolan lite sämre till lunch. Sover på dagen 2.5-3 timmar hemma men på förskolan bara 1-1.5 timme. Är väll mycket som stör henne kanske. Hon utvecklas verkligen mycket och är så roligt att se :)

Yrsel

publicerat i

Hela dagen idag har jag haft yrsel och nu mot kvällen är det sämre. Nere i svanken och nacken gör ont. Under en promenad med Sara idag så högg det till i svanken sen strålade smärtan ner i höger ben och jag haltade ett tag. Kom efter jag lyft upp Wilma. Som just nu gärna vill man bär på henne så när jag inte kunde de satte jag hon i vagnen och missnöjd tjej av dess like hehe men hon kan ju inte alltid få som hon vill ;-)

Besök

publicerat i

Har besök av Sara och Vanja :) har ätit lunch och Wilma hon sover ute :) vaknade idag med världens yrsel och det vill inte riktigt ge med sig. Kommer nog från nacken och ryggen så då imorgon blir det bra med ett besök hos kiropraktorn :)

Funderar

publicerat i

Ibland undrar jag hur folk tänker? Kan man aldrig sätta sig in i hur en annan person mår? Varför har folk så lätt för att döma andra innan man vet fakta? Och varför inte säga hur man tycker och tänker istället för att bara va tyst och inte säga nåt alls? Är det ett "spel" från deras sida?

Jag har alltid varit ärlig och säger vad jag tycker och tänker, och ja visst ibland kan det bli lite fel. Men jag är iaf ärlig. Allt sånt här tar bara energi från vad som verkligen betyder något. Jag har tur som jag vet vilka mina kompisar är och vilka som verkligen finns där för än när man behöver prata. Just nu lägger jag all tid på dom som verkligen betyder allt för mig här i livet och dom vänner som ger mig något :)

Alla andra tycker jag kan va ärliga och säga vad problemet är, eller växer era kompisar på trän?" Har hellre 1 riktigt god vän än 10 ytliga" ett ordspråk som så verkligen stämmer.

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta inlägg, antar jag bara ville skriva av mig.

PS! Hatar är en starkt ord som man ska använda försiktigt.

Slö idag

publicerat i

Wilma är på förskolan och jag.... Gör inget alls :S känner mig helt slut i kroppen och trött. Men man har väll rätt till sådana dagar ibland ;) får se om man får ny energi när Wilmis kommer hem :)

Blommor

publicerat i

Idag har vi hunnit massor. Plockat bort ute möblerna, trimmat och klippt gräset, städat inne, monterat bilstol i Volvon, vart inne i stan och handlat Kina mat och godis till födelsedags barnet och städat ur passaten :) Fredrik va över till grannen medans jag va inne och handlade maten och då fick han fina blommor som nu står på köks bordet. Alltid fint med blommor på bordet :D

Underbara höstdag

publicerat i

Blev morgon kl 6:30 och va min tur att gå upp med Wilmis ;) Fredrik fyller år idag så lät han sova hur länge han ville men han kom ner ändå vid typ 8:30. Vi la oss vid 21 igår så man kände sig riktigt utvilad imorse :) vi gick alla ut vid 9 och vi började städa på altanen så nu är alla utemöbler borta utom ett bord med stolar. Bar även upp lite virke på vinden över garaget. Bra att göra bort allt sånt här när set är en fin dag ute så man slipper stå i regnet. Nu sover Wilma och vi har precis ätit lunch och får väll se vad resten av dagen bjuder på :)

Leos

publicerat i

Idag for vi på Leos efter lunch. Mötte upp med Andreas och Anna med barn:) Wilma brukar ju annars sova direkt efter lunch och vid 13 så va hon riktigt trött så då for vi vidare. Hon Han iofs somna en lite stund i bilen på väg dit vilket va kanske tur. Nu sover hon iaf i bilen medans Fredrik är inne på Laitis. Ikväll blir det tacos och mys i soffan :)

Nåt magiskt med maskiner

publicerat i

Wilma och Fredrik va nere hos grannen som håller på att byta brunnar och då använde dom en grävmaskin. Hon satt helt still på en stol och bra tittade. Fick även prova sitta i den å va sååå nöjd ;-) sen har som haft fredags mys ;-)

Lite ute lek

publicerat i

Wilma gillar ju att va ute så vart vi va ute i ca 2 timmar nu på eftermiddagen :) va ända ner till verkstan och tillbaka :)

Höst fint

publicerat i

Idag har jag dammsugat, skurat golven, bytt gardiner och putsat fönstren på altan dörrarna. Är mysigt att få byta gardiner och göra om lite för varje årstid ;-) får se vad resten av dagen bjuder på :) bilderna är på före och efter gardin bytet :)

Påse på huvudet

publicerat i

Det är wilmas nya mössa hehe hon tar på sig den och går runt hehe så sött :)

Besök

publicerat i

Idag fick jag besök av Sara och Vanja. Gick igenom massor av wilmas kläder som nu Vanja ska få låna. Oj vad tiden går när man går igenom alla kläder och man kan inte fatta hon vart så liten. Vi pratade på och fikade :) sen va det dags för mig att hämta Wilma på förskolan och Sara stannade kvar så att hon han träffa Wilma. Vanja passade på att ta en tupplur. Men när hon vaknade så va Wilma väldigt nyfiken ;-) det är så trevligt att få besök nu när Wilma är på förskolan. Men denna veckan har ändå gått fort då jag haft massor av ärenden och annat. Nu börjar våran helg för både Wilma och Fredrik är ledig imorgon ;-)

Sjukhuset

publicerat i

Spenderade ca 4 timmar på sjukhuset idag, besök på kvinnokliniken och röntgen då lungorna skulle få sig några bilder. Får svar om ca 14 dagar då. Blev även lunch på sjukan då dom två besöken va bara ca 1 timme imellan. Sen passade jag på att handla innan jag for hem, såg två avsnitt av serien Bones sen for jag och hämtade Wilma som idag bara sov 40 minuter så hon sover redan sen 15 minuter tillbaka. Wilma dansade tidigare till babblarna som hon verkligen gillar ;-) går själv och nynnar på den hahaha ;-) har även gått igenom alla wilmas kläder från när hon va mindre och lagt alla i backar som vi införskaffade tidigare i veckan. Men måste nog fixa två till skulle jag tro.

5:30!!

publicerat i

Då ringer Fredriks klocka, och jag kan inte somna om efter det. Ligger och drar mig till kl 6 sen går jag ner och myser ner mig i soffan och känner lugnet på morgonen. Wilma hon sover än och denna natten har varit fri från nattskräck :D får gärna fortsätta så här. Hon vaknade till vid 22 men va bara in och gav tutten sen sov hon igen. Kan iofs vara nattskräck de med för det finns olika former av nattskräck, bara de iaf inte blir panik skrik i över 5 minuter så kan jag ta de andra ;-) idag väntas förskolan för Wilma och jag ska på sjukhuset för 2 olika undersökningar. En är röntga lungorna och ett besök hos kvinnokliniken, där vet jag inte riktigt vad det blir för något.

Run Forrest run!

publicerat i

Jag som trodde jag skulle ha mer tid över när Wilma är på förskolan men så här långt har jag haft fullt upp. Lämnade Wilma sen en sväng på Ica maxi och sen vidare till tandläkaren för rotfyllning= 2700:- fattigare :-( sen bar de av till vindeln för en date med Jennelie och Elisia :-) va ett tag sedan vi sågs :) tog en fika och surrade massor :) sen va det till hissjö och hämta Wilma :) nu ligger hon redan, dagarna går allt för fort. Och tisdagen den 25 september så är det dags för wilmas första skolfoto :D oj oj lilla tjejen blir stor ;-)

En dag som inte såg ut som andra

publicerat i

Nä det kan man ju lugnt säga, lämnade Wilma på förskolan för hennes första riktiga dag och sen for jag på arbetsförmedlingen :S oj så konstigt det känns alltså att ite ha med sig Wilma överallt. När jag vart där så for jag och hälsade på Sara och Vanja :) vi åt lunch och snackade massor, super trevligt :) sen va det dags att hämta upp våran guldklimp och jag va så sugen på att höra hur det gått och det hade gått jätte bra :) hon hade somnat tillsammans med alla andra barn på en madrass på golvet och hade sovit i ca 1.5 timme :D och när jag skulle hämta henne så hörde hon inte mig ropa först men sen såg hon mig, jag fick en kram och sen fik hon och lekte igen haha gullunge <3 så fick bära hon där ifrån. Men oj vad det märks att hon vart på förskolan för hon va riktigt trött, la hon redan 18:40. Har dock inte riktigt somna än, hon ska väll smälta hela dagens intryck först ;-) får hoppas hon sover lite bättre inatt. Men ikväll ska jag prova väcka henne lite när hon sovit ca 1 timme för att i hopp om att undvika nattskräcken. Tjohopp alla :D

Hjälp!

publicerat i

Igår igen fick Wilma ett av sina nattskräck period. Hon är som besatt och får ingen kontakt med henne alls. Många säger man ska bara låta hon va men det gör så ont bär man ser henne och hon grinar helt hysteriskt. Ibland tvivlar vi på om det verkligen är nattskräck eller om det är något "annat" hon ser. Men Fredrik fick henne tillslut lugn och hon somnade om men hon sover alltid så oroligt på nätterna efter ett sånt anfall. Är det någon som har tips eller idéer på vad man kan göra för att underlätta så tar vi dom mer än gärna.

Söndag

publicerat i

Idag blev det en fin dag och varmt, tog det lugnt på förmiddagen och när Wilma vaknade for vi mot Sävar för stipendie utdelning från pappas fond. Sen blev det middag hos min mormor. Nu sussar Wilma sött och vi ska snart slå igång en film och slappna av lite. I morgon börjar Wilma på riktigt på förskolan och jag ska in på arbetas förmedlingen :S

Presenter

publicerat i

Vi är så nöjda med det vi fick på våran "59" års dag ;-) en tvätt vinda att ha ute (som sitter i backen) pengar, bröd kniv, presentkort. Fredrik fick presentkort på att få hyra en segway. en det bästa va nog en resa till London :D funderar om vi skulle gjort den i december och få se julen och förberedelserna där borta. Lär ju va mäktiga jul pynt där osv :) fick så mycket fint så man har nog glömt massor redan. Fick av stina och Johan en tavla med ett recept av cup cakes på ;) riktigt cool :) nä nu ska vi sova snart då natten va lite dryg, Wilma sover så oroligt alltså!

Överstökat

publicerat i

Då har de mesta främmande farit, bara Fredriks mamma, pappa och bror kvar som ska ära och sen stannar hand föräldrar. Fick massa fina presenter nåda och jag Fredrik men tror nästan Fredrik är mest nöjd med present kort att få hyra en segway och resan som vi fick till England:) ska vi bara se när vi kan boka in den ;-) tog inte några kort heller nu under tiden så ni får överleva utan bilder ;-)

One piece

publicerat i

Fyndade på en loppis sida på Facebook för 100:-!! Är bara hur snygg som helst ;) drygt bara att Wilma kan dra ner drag kedjan själv så hon drar ner den hela tiden ;-)

Sista inskolnings dagen

publicerat i

Ja då va sista dagen av inskolningen över och från och med måndag är jag inte längre mamma ledig, vars tog tiden vägen? Tänk det rean gått 15.5 månad... Men det gick som vanligt jätte bra och denna gång for jag hem när jag sagt hej då. Hade lite att stå i då vi får främmande imorgon :) men när jag kom och hämtade Wilma så grinade hon hehe ska beklaga sig lite extra kanske ;-) men hon har super kul så förskola var verkligen på tiden för henne. Dom är ute och leker, målar, lyssnar på musik osv osv :) nu är hemmet i någorlunda fint skick så bara att dammsuga och plocka det sista för imorgon :) nu blir det fredagsmys så fort Fredrik kommit hem, han for över till grannen en sväng och skulle spola av lastbilen ;-)

Ute lek

publicerat i

Efter middagen så gick jag och Wilma ut och lekte lite, sen gick vi ner mot större vägen och mötte upp Fredrik och tog in posten :)

Inskolning dag 8

publicerat i

Idag gick jag redan efter 10 minuter och det gick bara bra. Alla barnen gick ut och Wilma va så nyfiken på allt, jag tittade ut genom fönstret :-P sen fick Wilma och två andra barn fara på utflykt med två fröknar. Dom fick se bilar, traktorer och massa annat :-) märks att det tog på för hon somnade nästan vid lunchen hehe och sen tog det 3 minuter så sov hon ;-)

Foton i ramar

publicerat i

På eftermiddagen gjorde jag ett ryck och gjorde i ordning alla bilderna och satte dom i ramarna. Blev gryt bra och ser inte lika snett ut. Vad tycker ni? :) va även på maxi och handlade inför helgen och i morgon och på fredag blir det att baka :)

Inskolning dag 7

publicerat i

Gick bra idag :) när jag fik va det hyfsat glada miner från Wilmis ;-) jag gick in i personal rummet och jag råkade somna hehe ;-)

Fin höst morgon

publicerat i

Vaknade av att regnet smattrade mot taket och ja sen Fredriks alarm klocka ;-) klev upp kl 6, fikade i lugn och ro och myste ner mig i soffan. Börjat kliva upp lite före Wilma bara för att få känna lugnet på morgonen. Wilma vaknade kl 7. Solen skiner och det är så fint med alla färger ute just nu, jag gillar verkligen hösten. Snart bär de av mot en ny dag på förskolan :)

Hallen tar form :)

publicerat i

Hittade denna hylla på Mio, perfekt att lägga börsen, brev osv osv :) vi la ju alltid tidigare sånt på byrån vi hade men nu art de som konstigt att inte ha något alls att lägga de på. Och där kan man ju inte missa vart man lagt sina saker :) riktigt nöjd. Å skulle börja skriva ut bilder till ramarna men då va svarta bläcket slut, typiskt! Men har beställt mer så hoppas det kommer innan helgen så det är klart till allt främmande på lördag, är ju som roligare att visa upp en färdig hall då :)

Inskolning dag 6

publicerat i

Gick si så där idag. Jag gick efter 30 minuter och hon grinade lite när jag for, fram till frukt stunden. Men efter det va allt bra så hon va säkert hungrig :) men på slutet va det lite grin igen, är jobbigt att va på förskolan ;) när hon såg mig kom hon springande och gav mig en kram och grinade ännu mer hehe sötnos ;-) och igår köpte jag världens sötaste tunika till Wilma, kunde bara inte motstå ;-)

Bilder då...

publicerat i

Ja nu ska man ju bara Orka fylla alla ramar med bilder ;-) men med tiden så ;-)riktigt nöjd blev jag men va inte lätt att få ihop det ;-) och hänger snett på sina ställen hehe

Möblerat om lite

publicerat i

Igår tog vi äntligen tag i att skruva ihop hall soffan vi köpte för 1 vecka sedan och sen bad vi om hjälp med att bära upp skåpet vi haft i hallen upp till vårat sovrum. Vart riktigt bra. Idag ska jag fara och köpa några fotoramar som ska sitta över bänken :-)

Bygga hus

publicerat i

I morse lekta jag och Wilma med hennes duplo, jag byggde ett hus som hon tyckte va jätte roligt.... Att kasta sönder :-P hon slänger sitt duplo överallt. Plockar undan det säkert 3,4 ggr/dag och sen tar hon lådan och tömmer haha sen har jag hittat dröm
Sänggaveln, oj så fin! Men pris lappen på den är mindre rolig :-( dock vill jag ha den i ek ;-)

Dop

publicerat i

Idag va vi på dop i åmsele, lilla Bertil skulle döpas. Jätte fint dop och Wilma skötte sig riktigt snyggt :-) va massor av barn där. Wilma gick och lekte med dom andra barnen och tittade till med jämna mellan rum vars vi var.

Lördag

publicerat i

Tidig morgon... Kl 5:30! Åh så drygt de va att kliva upp då kan jag säga. Men man har hunnit en del. Städat tvättstugan och plockat säker där ifrån ut till friggen. Jag och Wilma gick även ner till större grusvägen och hämtade soptunnan ;-) Wilma har nu lärt sig att klättra ner i en låda som vi har i våran Ikea expedit och även lärt sig öppna ytter dörren så nu blir det till att börja låsa den annars en vacker dag kanske hon har gått ut själv utan kläder hehe

Inskolning dag 5

publicerat i

Idag va nog bästa dagen på veckan. Efter ca 45 minuter sa jag hej då och vinkade i fönstret, hon bara log och vinkade. Satt i personal rummet och när det va dags att hämta henne så hade jag hört henne en stund då hon började va trött. Men allt hade gått jätte bra och dom tycker hon är så duktigt. Idag åt hon även frukt vid frukt stunden vilket hon inte gjort tidigare :-) stora tjejen :-)

Så här sur...

publicerat i

Blir man när man inte får klättra upp på köksstolen och sen vidare upp på bordet hehe

Panik!

publicerat i

Inte är det lätt att vart sjukskriven, arbetslös, gått på aktivitetsstöd och sen mamma ledig. Under aktivitetsstöds tiden så använder man sina a-kassa dagar så dom är ju nu slut. Så när jag nu måndagen den 16 september ska anmäla mig som arbetslös så vet jag inte alls om jag kommer få någon ersättning. Blir jag anmäld som arbetssökande får jag inte några pengar då jag inte har några dagar alls. Hamnar jag i aktivitetsstöd som tidigare så får jag 65% som är lägsta ersättningen man kan få. Och ja det säger ju sig självt att det inte rör sig om mycket pengar. Jag är så less på att sitta i kläm i alla dessa olika beslut och allt annat! Vill bara ha ett jobb som passar mig och mina behov. Men det kommer inte bli lätt för mig. Känns som jag snart skiter i hur ont eller dåligt jag kommer må av att jobba och bara ta ett jobb. Men vem vill då anställa någon som har vart sjuk och är sjuk i över 10 år snart och sen vart mamma ledig och inte har någon erfarenhet alls? Nja inte så många skulle jag tro. Känner hur paniken smyger sig på mer och mer... :-(

Inskolning dag 4

publicerat i

Idag gick det hur bra som helst :-) efter en timme där så fick jag säga hej då och gå till personal rummet. Jag sa mitt hej då och gav puss å kram och gick. Inte ett pip från Wilma. Vinkade i fönstret men Wilma blev mest bara sur för att fröken höll henne fast vid fönstret hehe hon ville ju leka ;-) men när jag kom tillbaka så blev hon mammig istället hehe och sen trött på slutet. Somnade direkt i vagnen efter lunchen när vi kom hem.

Inskolning dag 3

publicerat i

Idag gick det riktigt bra för våran Wilmis :-) va bara dom sista 20 minuterna som hon vart lite trött och grinig men med tutte och snuttis blev det bra ;-) det märks att förskolan tar på. Sov från 18:50 igår och fick väcka henne i morse kl 7:15, men då vaknade hon till en gång under natten och pratade ett tag där vid 5, men somnade om iaf ;-) sover även längre på eftermiddagen nu med.

Inskolning dag 2

publicerat i

Gick hur bra som helst. Kom dit och hon sprang rakt in som hon vart där för alltid :D men ett utbrott vart det. Vid fruktstund så vill hon klättra upp på bordet. Jags nej och lyfte ner hon och hon skrek och grinade i säkert 15 minuter....:S blev värre nästan när hon såg mig men tillslut lugnade hon ner sig och efter det va hon mest bara trött. Nya tag inför imorgon ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339937/images/2012/pic_5045d1e4e087c32658001c86.jpg" class="image">

Så här på morgonen

publicerat i

Hon myser i soffan framför super trion med sin filt och ko <3 snart far vi på förskolan igen :) hon sover förresten så bra just nu. Vaknade bara en gång inatt :) men då vaknar man ju så klart av sig själv av hosta vid 1 och tog över 1.5 timme att somna om. Turist att de va under den tiden som Wilma vaknade ;)

En eftermiddag på Leos lekland

publicerat i

När Wilma vaknade så for vi på Leos. Va länge sedan vi va där nu. Hon har nu lärt sig att åka själv i kanan :-))) men man passar hon hela tiden ändå ;-) va inte mycket folk alls där så hon fick springa väldigt fritt vilket är skönt.

Inskolningen dag 1

publicerat i

Va riktigt nervös i morse men när vi väl kom dit så släppte det direkt Wilma sprang fram till alla leksaker :-) tror verkligen det kommer bli så kul för henne. Hon gillade verkligen bordet fyllt med sand :-) en sandlådan inne, hmmm :-P musik rummet gillade hon också och började dansa :-) innan vi for hade dom samlings stund med musik och sjöng mysiga låtar. När vi skulle fara blev hon sur för hon fick inte ta med sig två elefanter hon hade hittat där haha men det släppte tillslut iaf :) åh jag tog inte med telefonen in så kunde inte ta bilder så får göra det imorgon istället :-)

Oj en sån kväll...

publicerat i

Helt galen men oj så kul de va. Grillade och träffade massor av folk. Tiden bara rusade iväg alltså! Gick hem vid 2 kanske och somnade nog direkt. För hörde aldrig när Fredrik, Danne och Lismarie kom in vid 2:45!
Wilma sov iaf hur bra som helst hos sin mormor. Sov från 19-8:30, mamma la täcket över och somnade om till 9:40!! Och inte vaknat alls under natten. Varför sover hon inte så hemma?! Man kan ju bara fundera. Men nu spelar ju inte det någon roll längre för imorgon måste vi ställa klockorna på 7 för kl 9 börjar inskolningen :-)

Verkstadsfest

publicerat i

Ikväll smäller det! Den årliga festen här i byn :-) Wilma ska sova hos sin mormor och bonus morfar så vi ska få släppa lös om vi känner för det. Vi båda är ju som krassliga än så man får se hur mycket man orkar. Det blev iaf bilköp igår. Har inte än sett bilen för den står hos Stephan som körde den till han igår.