Hemma vid

publicerat i Familjen;
Grannen Ulrika frågade om vi ville följa med till stranden som vi har här i en by bredvid och såklart. Men det blåste typ storm så vi for hemväldigt fort och satte oss istället på deras altan. Super trevligt :D sen bar de av in till stan för att handla lite och även prov köra en bil. Idag fick Wilma smaka pakt till middag och det gillades, provade även att ställa fram tallriken till henne men hon ville gärna bara leka med den tihi men hon åt upp merlän en halv palt :)
Nu ska vi över till grannen på en stund och planera midsommar firandet :D

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emmy:

Vad trist att ni fick storm när ni kom till stranden.
Roligt att testa ny maträtter som uppskattas. Jag provade ge Theo blodpudding för någon dag sedan, då jag hört att dom flesta barn skulle tycka det är gott. Han verkligen avskydde det. Så pass mkt att han började gråta stackarn. haha :-) Får göra ett nytt försök med ngt annat. Palt kanske? :-P

Svar: Ja va riktigt trist, men kommer fler tillfällen får vi hoppas ;) har faktiskt aldrig testat ge Wilma blodpudding, måste jag testa ;) hon gillar ju inte längre att bli matad på samma sätt längre å då va palt perfekt att bara göra små bitar. Men får hon bara ta lite själv i mellan åt så kan man även mata ;) hur gammal är Theo?
Lina

2:a kommentar, skriven , av Jessika - Jordgubbsdrömmar! ♥:

Vi tänkte ställa in den nya sängen i hennes rum på en gång. Sen kommer väl hon sova i sin spjälsäng ett litet tag till å då troligen i samma rum som vi först å sen flyttar vi henne till hennes nya. Vet inte riktigt om man kan flytta henne till nytt rum på en gång när man flyttar mm :P
Min vän Janna hade ett 3i1 tält som jag tycker var roligt. En tunnel igenom å både Alwa-Lii å Miloua tyckte det var roligt. Så en sådan blir det nog :)
Fast i lekrummet då ^^

Svar: Kommer bli jätte bra :D kul och få se det färdiga resultatet sen :)
Lina

Kommentera inlägget här :