3 års trots

publicerat i Familjen;
Wilma är i en trots jag absolut inte tycker om! Hon har vart totalt omöjlig nu några dagar. Ett exempel nu när dom skulle gå ut, hon absolut vägrade ha handskar på sig. Bråkade en stund med henne tillslut fick hon gå ut, tog inte lång tid innan hon va inne igen. Frågade om hon ville in och det ville hon. Det gick 5 minuter så ville hon ut igen för att hon hörde att Lucas fortfarande va ute och cyklade. Började bråka och grina igen om handskarna. Hann bara ta på henne skor och täckbyxorna så ville hon inte gå ut. Hon kan grina och skrika i panik i typ 15 minuter. Och absolut helt otröstlig. Hon slänger saker runt sig, även sin tutte och snutte och direkt hon slängt iväg det så vill hon ha det och börjar grina och skrika ännu mer för att hon inte har det. 
Mitt humör just nu är inte det bästa och orkar inte ens bråka mer med henne. Sen är det igentligen ganska roligt att se på henne hur hon hänger i dörrhandtaget för att hon vill ut så man kan ju inte låta bli att skratta. 
Idag åker hon iaf till sin pappa och kommer sakna henne massor trots sin trots men min lägenhet blir iaf äntligen helt klar så dom börjar med tvättstugan i veckan :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lena Lundgren:

Skönt att få bort lukten i tvättstugan.. hela lägenheten är snart ny å fräsch

Kommentera inlägget här :