Dagen förbi

publicerat i

Nu ligger Wilma i sängen, blev en tidig kväll för henne idag. Vart så jobbigt för henne och inte ens på dagen gick det att sova. Vaknade flera gånger och hon grinar :( men hon är verkligen så duktig så hon har fått presenter idag. Hon fik en hund som spelar massa olika melodier och även skäller, fick sin egna teletubbies, den gula LaLa :) den uppskattades :) sen fick hon en kassa aparat och en till dinglis (snutte) för den andra behöver tvättad och har även kvar den andra på förskolan så detta va dinglis nr 3 :) tror alla sakerna uppskattades och hon har haft jätte skoj idag trots feber och koppor.

Blir natten lika hemsk som igår så ska vi uppsöka läkare imorgon för att få recept belagd medicin mot klåda. Men vi håller tummar och tår hon får sova lite bättre inatt.

Har vi tur så kommer Fredrik jobba eftermiddag i veckan då börjar han kl 14 och sluter på kvällen någon gång. Då kan han ta Wilma på morgonen om natten vart jobbig och även hjälpa på dagen :) så håller tummarna det blir så. För det passar verkligen oss i veckan för jag har även två möten torsdag och fredag på FK som jag måste fara på.

Nu ska jag känna lugnet och sen få hoppas på sömn :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Vilken tur hon har!! ; )

Kommentera inlägget här :