Långfredag som gick fort ändå

publicerat i

Wilma vaknade 5:30 efter att ha sovit hela natten. Fredrik gick upp med henne men hon kom in till mig flera gånger och hörde allt hur Fredrik låg och snarkade på soffan haha kl 8 klev jag upp då jag försökt somna om flera gånger. Vi åt frukost sen gick vi ut en sväng jag, Fredrik, Wilma och gammel mormor Anita. Vi gick bort till Leif och Englis (Leif är mormors bror) där hittade Wilma en leksak som blev väldigt uppskattad, ett gammalt parkeringshus med bilar i, hon skrattade massor när bilarna for över golvet. Nere i källaren i stugan så tog vi fram Markus gamla skoter bobb, Wilma hade en egen skoter och den satt hon nöjt på :)
När vi kom tillbaka så vad det dags för Wilma att äta lunch och sen sova, hon somnade fort och när hon sov passade vi andra på att äta lunch, grillade hamburgare blev det för våran del :) efter 2.5 timme så väckte vi Wilma och tog bilen till Nalovardo där Wilmas farmor och farfar var samt Fredriks faster med karl. Vi hade med oss Wilmas skoter och hon fick åka i backen, helt själv även vissa bitar så någon stod lite längre ner i backen och tog emot hon. Sen var hon och gick runt massor. Va dags för Wilma att äta middag och den fick hon avnjuta i husbilen. När det va dags att fara så startade inte BMW:n!!! Men denna gång hade vi tur att det bara va ena batteri polen som hoppat av.
När vi kom tillbaka till stugan va nästan middagen klar och vi åt :) Wilma fick duscha och sen somnade hon nästan direkt. Då gick vi och duschade och nu ska vi se Solsidan :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vad roligt att hon fick köra egen skoter!! ; )

Kommentera inlägget här :