Yes!!!

publicerat i

Vid läggning idag sa jag bara godnatt, dags att sova nu Wilma, älskar dig! Sen gick jag ut och satte mig i tv rummet där uppe i fåtöljen och behövde aldrig sitta där med hon. Så "peppar peppar" att hon lärt sig nu att i sängen ska man sova i :) känns så mycket bättre nu när man vet hon ligger bra i sängen och inte kan ramla ur eller klättra ur så hon slår sig.

Fredrik är lite uppjagad idag då han fick sladd med lastbilen och for nästan rakt in i ett betong fundament. Men han hann på något sätt häva sladden. Han har flera gånger påpekat att däcken är dåliga men nu fick han nog och ringde sin chef och sa " att om du inte fixar nya däck idag får du komma och hämta ditt ekipage själv" nu vart det nya däck och tur de för 6 av 10 däck va inte ens godkända och några va helt blanka och hårda som hockey puckar. Dom på däck firman ringde och skällde ut Fredriks chef och undrade hur han kunde utsatt chauffören för detta då han vart en ren trafik fara. Nu är han i valet och kvalet hur han ska göra med sitt jobb om han ska stanna kvar på NSA eller kvar hos Krister...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Verkar lovande med Wilma i den nya sängen. Fy fan vad sjukt!! Det kunde ju ha gått riktigt illa... Vilken jävla chef. Tur att det gick bra.

Kommentera inlägget här :