Sjukstuga

publicerat i

Ja här hemma ligger två av tre i feber och en i bihåleinflammation. Fredrik är den sjukaste av oss med feber och bihåleinflammation. Inatt har han kallsvettats och vart allmänt dålig. Wilma har 38,5 i feber men det kan man inte tro för hon springer runt och leker som vanligt, men försöker säga åt henne att ta det lugnt men går inte nå vidare hehe. Fredrik skulle hjälpa min mormor och morfar att flytta i helgen men ja det går ju inte riktigt.

I veckan på förskolan så gjorde Wilma en hand tomte som vi sen fick med oss hem i torsdags :) hennes första pynt hon gjort på förskolan så den är nu sparad i hennes bok :) riktigt fin är den, sånt är så roligt att få :) bästa julklappen helt klart :)

Så ja idag blir det nog inte så mycket gjort hemma med 1.5 sjukling. Blir att ta hand om dom båda två skulle jag tro. Och vi som skulle på julmiddag med Fredriks jobb och Fredriks föräldrar va på väg hit och skulle sitta barnvakt åt Wilma så tur jag ringde för dom hade precis farit från Piteå. Så typiskt man ska bli sjuk men det kan ju inte styras över direkt.

Hoppas alla ni andra får en bra helg utan sjukdomar. Kram kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Vad jobbigt att de är dåliga. : ( hoppas det går över snabbt. Jätte fin tomte Wilma gjort!!

Kommentera inlägget här :