Valborg

publicerat i Familjen;

Idag får vi besök av Sandra, Albin, lilla Lionel, Robert, Sara, Pontus och Vickan. Dom två sista är kompisar till Albin och Sandra som vi aldrig träffat med bara roligt och lära känna nytt folk. Det blir att grilla här och sen gå och titta på majbrasan som håller till uppe vid skohuset i byn.
Wilma hon busar på som vanligt. Och igår så trodde vi ju att det skulle bli perfekt att hon fick somna i bilen och sen lyfta över henne. Vi har gjort det miljontals gånger men igår gick det inte, hon vaknade till precis när vi svänger in på grusvägen och sen fick jag sitta i 1 timme och 40 minuter för att få henne att försöka somna om. Fredrik provade han med men då var det lek och bus på en gång. håller på att bli absolut galen på att hon inte vill somna på kvällarna. Så vi hoppas på att ikväll när hon får somna i vagnen att det blir lättare att få hon att somna och sen bara att lyfta över henne. Somna är väll inte det som kommer va problemet men att lyfta över henne utan att hon vaknar till allt för mycket, hon ska ju av med overall osv. Men men vi håller tummarna ;-)

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Hoppas det går lättare att somna om ikväll. Här tänds brasan inte förrän 21, så in med ungen i vagnen i overall, spana på brasan, gå tillbaka till våra bekanta, knäppa upp overall, umgås, sedan knäppa igen och gå hem och upp med henne och klä av igen. Vilket bök!



Hehe, hur tusan skulle vi få hit traktorn då?

Kommentera inlägget här :