1 april

publicerat i Familjen;

Idag gjorde vi morgon klockan 7:45 men det efter att Wilma vaknade till 5:20 och somnade endast om i min famn så hon fick sova där sen efter en timme kunde jag lyfta över henne till sin och fick mig 1 timmes sömn till. Har mest blivit pool häng idag då Wilma började morgonen med en bonk då hon föll ner från våran säng och fick sitt första riktiga blåmärke med bula. Hon somnade fort i min famn och sov där i 1.5 timme sen va det dags för lunch. Wilma har hängt mycket med sin farmor och farfar idag då dom så gärna går ut med henne på promenader och annat :)
Nu göra sig klar för att gå mer på middagen om en timme där dom alltid har bra mat och massa goda saker :) men faktiskt så är det som dom säger "borta bra men henne bäst" är ju allt med vatten som man måste tänka på när det kommer till Wilma men än så länge går det bra :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mariana:

Här har det snöat mycket idag, men ni verkar ha det härligt. Synd att Wilma skulle göra sig illa. Hälsa grattis till Lena i efterskott och ha det så bra de sista dagarna

Kommentera inlägget här :