Lycklig!

publicerat i Familjen;

Känner mer och mer att livet börjar orda upp sig mer för varje dag och denna vecka har jag vart så där sprudlande lycklig och haft hur kul som helst:) den har bestått av mycket trevligt sällskap av Conny, Petra, Mattias mfl :) nu är jag äntligen på väg att få min goa underbara dotter igen och denna vecka som kommer är det massor som står på schemat. Tillbaka till förskolan för Wilma, för mig blir det packa och köra grejer hela dagarna när hon är på förskolan, och sen på torsdag blir det FLYTT!!! :) :)

1 vecka kvar!

publicerat i Familjen;

Nu är det bara en vecka kvar innan jag flyttar, går inte att beskriva vilken lycka jag känner. Jag har nästan i 4 månader bott i en resväska den veckan jag inte haft Wilma. Men även när jag haft henne och bott i huset så har man inte alls mått bra. Man går omkring med vetskapen att jag inte längre skulle bo där och när man då ser allt jobb och pengar man lagt ner så känns det bara tungt :( men nu kommer jag snart att kunna börja leva igen och starta ett nytt liv som jag verkligen ser fram emot :)

Ni är välkommen att hälsa på mig och Wilma på björnvägen 294D :)

Denna vecka

publicerat i Familjen;

Jag har ju som sagt inte Wilma denna vecka men hon har det bra med sin far och dom hittar säkert på en massa bus:) jag är i Lycksele på motorveckan:) träffar massor av folk man känner :) jag bor hos Conny ute arvån, och idag har vi spenderat mest tid med att rensa ut massa saker ur Lucas blivande rum och sen ikväll ska vi måla :)

Något nytt och spännande

publicerat i Familjen;
Igår hände något jag aldrig i min vildaste fantasi kunde trott för någon månad sedan. Men jag är otroligt lycklig och ser just på framtiden. När man minst anar det så händer det :) mer info kommer sen tihi

Dålig på att uppdatera

publicerat i Familjen;

Är mycket som händer men samtidigt inte. Är ju lite av samma sak varje dag då det just nu består mest av packning och fixa massa praktiskt runt det. Jag tror då att det mesta är packat nu faktiskt, man får gå igenom allt sen i varje rum å kika så man inte glömt nåt. Nog för att huset står kvar och man kan hämta saker allt eftersom.
Imorgon så kommer Fredrik hem och ska då börja sina dagar med Wilma så vi har en riktig myskväll just nu. När hon somnat ska jag bara se lite förhäxad och slöa i soffan för att sen börja min sista vecka som "luffare"
:-P

Packar och dolar på

publicerat i Familjen;

Ja idag har jag packat lite köks grejer det som går att packa ner. Lite svårt då man använder vissa saker än. Har även sorterat lite kläder och städat undan här hemma :) men fick dåliga nyheter på morgonen :( dom kommer inte hinna laga klart alla golv i lägenheten innan jag flyttar in trots att dom lovat :) men men bara att göra det bästa utav det ändå. Nu är det inte länge kvar! :D

Idag kom dom

publicerat i Familjen;

Ja idag kom alla mina möbler jag beställt från jysk. Allt står i garaget i kartonger, är självklart jätte kul men samtidigt så blir det närmare och närmare flytt som jag givet vis längtar till men kommer bli så otroligt jobbigt att flytta från huset som vart sitt hem dom senaste 4 åren och allt man gjort här.

Förälskad "vildhjärta"

publicerat i Familjen;

Har blivit helt förälskad i denna låt, lyssnat mycket på Stiftelsen i helgen och hela albumet är ju hur bra som helst.

Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall

Lärdom, lärdom, lär om ...

Nu har jag kommit hem, nu har jag, jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så

Men när ditt vilda hjärta slutat slå
då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann

Lärdom, lärdom, lär om

Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig

När allting är över, när du funnit sans ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns men jag hör av mig i natt, i natt

Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand

Pingu

publicerat i Familjen;

Wilmas nya favorit är pingu, eller som hon säger kingu :) jag tycker att pingu vore lätt att säga men tydligen inte :) det händer så otroligt mycket hos Wilma nu oväder är fortfarande väldigt mycket "kan själv" 2 års trotsen har börjat lägga sig och tack för det :) hon har verkligen utökat sitt språk och det kommer flera meningar ibland, är så kul nu när man börjar förstå mer av vad hon vill och man märker även det på henne då hon inte blir lika arg då man inte förstår :)

Ikväll så bär det av till Sundsvall, blir Ikea och sen lite utgång. Det blir jag och Conny som far iväg :) Wilma ska få va med sin mormor "mommo" och Mats :)

Babyshower

publicerat i Familjen;

Idag for vi till kussjön på jennelies babyshower. Jag hadegjort en blöjtårta som present och va verkligen inte det enklaste men jag hoppas hon vart nöjd :)

Kittelfjäll

publicerat i Familjen;

I fredags drog vi upp till kittelfjäll jag, Pia, Fredrik och Micke. Vi har ätit gott, spelat spel, fiskat, skjutit luftgevär och en massa andra roliga saker. Nu är jag iaf äntligen med Wilma, dom jag saknar henne alltså :) nu har vi flera dagar ihop och vi ska hitta på en massa roliga saker :)

Helgen

publicerat i Familjen;

Ja nu har det gått några dagar igen och jag har inte skrivit men är som fullt upp ibland. I fredags bjöd jag iaf Pia,Jennelie och elisia på tre rätters middag. Vi hade lite tjejkväll och Pia sov över till lördag. Jag och Wilma hade tänkt gå in på wheels men det regnade på morgonen och sen försvann som lusten, hon är väldigt trotsig ändå så kändes som skönt ändå. Vi la oss båda och vilade efter lunchen och vaknade kl 14, då packade jag in allt i bilen för att lämna Wilma hos sin mommo :-) jag for då till Jennifer och Hon gjorde sig redo för att sen fara till hotellet där vi skulle sova till söndag. Riktigt skönt då man hade nära hem efter en dag ute på roligheter. Hade riktigt riktigt skoj och massa nytt folk lärde man känna :D söndag for vi på bilbingo med Pia men inte vann man nåt men va mysigt ändå. Sen på kvällen for jag till Micke och vi tog en sväng ut till södervik, 20 grader i vattnet va det.
Idag är det bara 1 månad kvar tills jag flyttar. Känner jag har så mycket roligt att se fram emot just nu och känner livet är riktigt bra trots vissa saker men dom löser sig snart :) nu har jag även semester juli månad :)